User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Zıpkın kullananlar ve dalanlar :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramda ayvalıktayım bende.
    yaklaşık 10 yıl öncesine kadar zıpkınla avlanıyordum.
    bayram da dalacak olan varsa gelebilirim.
    avlanmasam da eşlik ederim..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler tavsiyeniz için bakalım bende öyle kafa dagıtmalık 1-2 saat herşeyden uzaklaşmalık bişey arıyorum resmen. herşey gibi buda tehlikeli hırs yapmak pek tarzım degildir ondan kendimi tehlikeye atmam bide arada güzel görüntüler çekersem aksiyon kameralarla keyif verir daha çok.araştırmalar sürüyor alışveriş için.marka model tavsiyelerine açıgım.

zıpkın olarak 75-80 lik düşünüyorum boyum 1.75 fazla uzun olursa başlarda sorun yaşarım gibi geliyor elbise 3mm bakıyorum uygun 5 mm bulursamda alabilirim bahardada buralarda kullanılır gibime geliyor
    Bence 90 lık al zıpkını şuan bana 75 lik küçük geliyor. Lastiklerini filan değiştiricem biraz daha güçlendirip bu sezonu idare edicem. Elbise içinde 5mm en uygunu son bahara kadar giyilebilir.

Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de 2 yıl kadar yaptım. elbise 90 lık zıpkın, sırt, bel, bilek ağırlıkları vb full setim vardı.

deniz altı ayrı bir dünya. sığ su baskın tekniği kullanıyordum. 6-7 saat kıyı kıyı suda kalıyordum. gece yatarken gözümü kapadığımda resmen direk deniz altını görüyordum balıklar, rengarenk yosunlar, mavimci yeşilimsi su. kayalar delikler.

bir sabah biraz erken gitmişim sabah suyuna, tan vakti. ay suya vuruyor yakamoz var, uyanan kuş sesleri, hafif dalga sesleri, benden başka bir insanımsı varlık ya da yapı yok. efsaneydi, kendimi ayrı bir dünyada gibi hissetmiştim. hala unutmam.

artık yaşlandım en az 6 sat su, giyinmesi, çıkışta soyunması, elbiseler malzemelere yıkaması çok yorucu. 1 yldır falan yapmıyorum. letgo dan satacağım malzemeleri.

kafanı çalıştırırsan, bi salaklık yapmazsan riskli de değil. ben herhangi br tehlike atlatmadım. olası risk denizden değil kendinden geliyor )

Aynen öyle abi inanılmaz keyifli, dün gittim 3 bölge gezdim deniz inanılmaz karışıktı görüş 1 mt bile yoktu sonuç olarak balık yok ama 4.5 parça kalamar aldık. Attık stresimizi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler