ikariam dayım theata da gos ittifakı 2. yiz güzeldir ikariam..
ikariam dayım theata da gos ittifakı 2. yiz güzeldir ikariam..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
son versiyonla biraz içine ettiler ama güzel yinede ikariambende ny deyim şimdi rho da sefayla birlikte oynamaya başladık
![]()
YouTubeDR.ECU
travian eski s6 da cermen oynuodum server6 saldırganlık 2.siydim 18koy vs. ilk zamanlar tek kişi ile idare edilebilri gibi görünsede ilerleyen zamanda birden fazla ortak oynamak şart gibi bi durum. online süreniz tarzınıza baglı birligi koruyan galyalılar cok daha az süre online olabiliyoken sürekli saldırı yagma yapan cermenseniz daha fazla online olmak gerekiyo. roma ise pahalı asker fakat en dayanıklı. başlarda kafasını ezmezlerse roma gelişince iyi olur. tabi aklı olan cermen oyunun basında romalıyı sömürgeye baglar o ayrıfena bi oyun degildir savaş kısımı stresli olur sürekli sabah 6ya denk gelen saldırılar atardım her koyune kimisi fake kimisi gerçek ve ilk geceler dalmazdım bir iki gün sabah 6ya enk gelicek şekilde saldırılar düzenleyip sora bi hedef köye toplu girerdim. zaten o 3günde ya uykusuzluktan pes ediyodu yada nasılsa hep fake diye sallamıyodu
![]()
eger ilerde partner edinebilirim diyosan olabilir oynanabilir. ama yinede başlamasan en iyisi tabi![]()
travianla ilgili soru olursa cevaplarız![]()
eskiden ogame oynardım... geceleyin saati kurar kalkardım,, gunde 4-5 saat anca uyurdum,, sosyal hayatım "0" a inmişti..
bigun uyuya kalmışım filom vurulmuş,, elemana bir teşekkur ettim bir teşekkur ettim görmelisiniz..
ama online oyunlar çok zaman istiyor, tecrube ile sabittir.
saygılar
Rıdvan.
ya lanet ossun o travian'abi ara resmen ömrümü yedi hani ogame falan tarzı oyunlardan pek haz almam bu basit geldi dedim oynayayım ulen bi daldım bi daha çıkamadım zor kurtardım kendimi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)