User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç satış sonrası problem

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1400 TL tramere tampon sis farı da değişebilir 2 kapı da boyanabilir. Açık açık 2 kapı boyalı dememişsin sen.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba 5 yıldır bizde kapıların boyandığını bilmiyorduk diyorsan aracıda geri alman gerekir.
    Hasar tarafıda kendi aranızda anlaşılır.
    1400 lira hasar vardı onu söyledik boya durumunu açıklamıyor malesef.

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene olmus 2018 araba 2001 halen boya kavgasi , bizim toplum cidden dengesiz hale geldi ...

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sene olmus 2018 araba 2001 halen boya kavgasi , bizim toplum cidden dengesiz hale geldi ...
    Geçen D max'da tamirat tadilat videosu izliyordum.

Adamlar ikinci el araba alıp eksiklerini hatalarını düzeltip satıyorlar.

Aldıkları TVR'ın şase'si çürük çıktı.Adamlar kupadan ayırıp sıfır yeni şase alıp tamir edip sattılar.

Bizde olsa araba çöp muamalesi görürdü.Hurdacıda açardı gözünü araba.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:

Araç satarken bütün aracın üzerinde yapılmış onarımları satarken alıcıya bildirilmesi lazım.

Bunuda unutmayalım.

Yanlız bizim millet'de hala 2000 model araba alıp istanbul gibi bir yerde boyasız olmasını bekliyor oda garip.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit:

Araç satarken bütün aracın üzerinde yapılmış onarımları satarken alıcıya bildirilmesi lazım.

Bunuda unutmayalım.

Yanlız bizim millet'de hala 2000 model araba alıp istanbul gibi bir yerde boyasız olmasını bekliyor oda garip.
    Aslunda oyle bir beklenti yok ama boyasiz aracin da daha pahali satildigi da bir gercek...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba ruhsatı senin üstüne mi babanın üstüne mi?
    Babanın üstüne ise, alıcı da babanın arkadaşıysa baban karar versin.
    Okumadan imzalamam.....

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevcut hasarı yaptırsın sen de arabayı geri al.

EnesAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1400 TL tramere tampon sis farı da değişebilir 2 kapı da boyanabilir. Açık açık 2 kapı boyalı dememişsin sen.
    1400 arka taraftan trameri var diyorsam bu adam boya yok sanıyorsa ehliyreti orda çöpe atsın.

Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevcut hasarı yaptırsın sen de arabayı geri al.
    hasarı yaptırmadan paramı kesemezsin diyor arkadaş. arabayı o şekil alıp hukuk sürecini başlatıcam.

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimden örnek vereyim;

İlk aldığım 97 1.4 ies'i arkadaşımdan almıştım. Çok samimi değildik ama uzak arkadaşta değildik. Araba görünüş olarak benim hoşuma gitti, nasıl dedim durumu iyi bir sıkıntısı yok. İzmit'te falan servis bakımlı dedi. Neyse aradık o falan servisi -isim vermeyeceğim- gözün kapalı al çok güzel araba dedi. Burada suç bende ama içimizde kötülük yok, arkadaşa güven var. Sabaha notere gidelim dedim. Neyse ben arabayı kimseye göstermeden aldım, kullandım. Sonra ilana koydum ben arabama güveniyorum, arkadaşıma da servise de güveniyorum sorunsuz, temiz... Adamın biri Antalya'dan almaya geldi ki gram pazarlık yapmadı istediğim fiyat için. Kardeşim ben sana güveniyorum ama kaputtan şüpheliyim bu yüzden bir baktırabilir miyiz dedi, tabiki abi dedim ve kaynar sular mı dersin yoksa kazan patlaması mı dersin siz düşünün ;

Kaput(Yan sanayi), Ön sağ çamurluk, arka bagaj kapağı ve arka panel değişen, bel altı komple boyalı.

Hadi dedik burası yanlış başka yere bakalım orda da aynı çıkınca... Aldığım -sözde- arkadaşımı aradım, telefonda inanamadı. Antalya'dan gelen abiye mahçup olduğumamı yanayım, yoksa arkadaşa inandığıma mı bilemedim.

Velhasıl kelam arabayı aldığım arkadaş geldi, inanamıyor, şoklar içerisinde.. O telefonda gözün kapalı al diyen servis kıvırıyor ''yaaa biz çok incelememiştik''..
    Tek kelime edicem ikinize de ''Allah'ınızdan bulun, hakkım haram olsun'' dedim..

İlanı güncelleyip dürüstçe arabayı sonrasında sattım. Bana arabayı düzgün diye satan -sözde- arkadaşımda bir ay sonra yeni honda'sı ile ölümden döndü..

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesAksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1400 arka taraftan trameri var diyorsam bu adam boya yok sanıyorsa ehliyreti orda çöpe atsın.

hasarı yaptırmadan paramı kesemezsin diyor arkadaş. arabayı o şekil alıp hukuk sürecini başlatıcam.
    Boya arka tarafındamı? Başka bir yerinde yokmu?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Arka tarafı bırak şimdi, sen 2 kapı boyalı dedin mi adama demedin mi ? Tramer mramer laf çevirme.

Adama 1400 trameri var, arka köşeden kazası var diyip boyalı olan 2 kapıyı baya baya söylememişsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oKsEAt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendimden örnek vereyim;

İlk aldığım 97 1.4 ies'i arkadaşımdan almıştım. Çok samimi değildik ama uzak arkadaşta değildik. Araba görünüş olarak benim hoşuma gitti, nasıl dedim durumu iyi bir sıkıntısı yok. İzmit'te falan servis bakımlı dedi. Neyse aradık o falan servisi -isim vermeyeceğim- gözün kapalı al çok güzel araba dedi. Burada suç bende ama içimizde kötülük yok, arkadaşa güven var. Sabaha notere gidelim dedim. Neyse ben arabayı kimseye göstermeden aldım, kullandım. Sonra ilana koydum ben arabama güveniyorum, arkadaşıma da servise de güveniyorum sorunsuz, temiz... Adamın biri Antalya'dan almaya geldi ki gram pazarlık yapmadı istediğim fiyat için. Kardeşim ben sana güveniyorum ama kaputtan şüpheliyim bu yüzden bir baktırabilir miyiz dedi, tabiki abi dedim ve kaynar sular mı dersin yoksa kazan patlaması mı dersin siz düşünün ;

Kaput(Yan sanayi), Ön sağ çamurluk, arka bagaj kapağı ve arka panel değişen, bel altı komple boyalı.

Hadi dedik burası yanlış başka yere bakalım orda da aynı çıkınca... Aldığım -sözde- arkadaşımı aradım, telefonda inanamadı. Antalya'dan gelen abiye mahçup olduğumamı yanayım, yoksa arkadaşa inandığıma mı bilemedim.

Velhasıl kelam arabayı aldığım arkadaş geldi, inanamıyor, şoklar içerisinde.. O telefonda gözün kapalı al diyen servis kıvırıyor ''yaaa biz çok incelememiştik''..
    Tek kelime edicem ikinize de ''Allah'ınızdan bulun, hakkım haram olsun'' dedim..

İlanı güncelleyip dürüstçe arabayı sonrasında sattım. Bana arabayı düzgün diye satan -sözde- arkadaşımda bir ay sonra yeni honda'sı ile ölümden döndü..

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
    Ya biz iyi olalım boşver hayırlısı böyleymiş diyip geri alacağım. Dilimiz yandı birkere satasım yoktu şimdi hiç satmam.

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boya arka tarafındamı? Başka bir yerinde yokmu?
    arka sağ çamurluk bagaj kapağı eski sahibinden kalma. Konularıma bakarsan bazı yerlerini titiz olduğum için ben boyattım.

Arkadaşın derdi şurda 250 tl yaptırırım tramere işletme dediği hasar. alıp sorunca 2000tl den aşağı fiyat vermedikleri için sorun oradan çıkıyor. Bahane buluyor şimdi karım rengini beğenmedi vs vs işin özü geri alacağım arabamı.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya biz iyi olalım boşver hayırlısı böyleymiş diyip geri alacağım. Dilimiz yandı birkere satasım yoktu şimdi hiç satmam.

arka sağ çamurluk bagaj kapağı eski sahibinden kalma. Konularıma bakarsan bazı yerlerini titiz olduğum için ben boyattım.

Arkadaşın derdi şurda 250 tl yaptırırım tramere işletme dediği hasar. alıp sorunca 2000tl den aşağı fiyat vermedikleri için sorun oradan çıkıyor. Bahane buluyor şimdi karım rengini beğenmedi vs vs işin özü geri alacağım arabamı.
    Adım adım gidilse olay çözülecek ama sen daldan dala atladığın için ipin ucu kaçıyor.
    Sen adama diyormusun ben titizim hasar kaydı 1400 TL arka taraf ama bende şu şu parçaları boyattım.Bol şans
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka tarafı bırak şimdi, sen 2 kapı boyalı dedin mi adama demedin mi ? Tramer mramer laf çevirme.

Adama 1400 trameri var, arka köşeden kazası var diyip boyalı olan 2 kapıyı baya baya söylememişsin.
    Hocam sabahtan beri anlamamazlıkta ısrar ediyorsun. Eski sahibinden kalma kapı boyamasını bilmiyorum diyorum. exprer gidelim diyorum adam gene gitmiyor. ne yapim vahiyle mi insin rapor bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adım adım gidilse olay çözülecek ama sen daldan dala atladığın için ipin ucu kaçıyor.
    Sen adama diyormusun ben titizim hasar kaydı 1400 TL arka taraf ama bende şu şu parçaları boyattım.Bol şans
    Aynen dedim ne var ne yok söyledim. aldığım zamanlar expre bu kadar moda değildi. ben öyle aldım. Satarken adama gidelim motoru vs ölçtürelim bende merak ediyorum diyorum. Ben 50 tane araç aldım sattım senin arabanı 4,5 senedir
    takip ediyorum diyor. Babamın iş arkadaşı olunca olaylar az çok güven içinde gelişiyor. Şİmdi boyaları problem etmeyen adam karım rengi beğenmiyor al diyor. geri alıcam aracımı iyice maria mercedes olayına döndü.

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önemli olan 2001 model aracı boyalı boyasız sanması değil, senin açık ve net söylememen yapcak birşey yok hukukunuz çok iyise alacaksın almıyorsan parayı unutacaksın unutmuyorsan döveceksin

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba,
    Başımdan ilginç saçma bir olay geçiyor ve size sormak istedim. 2001 Honda civic ies aracım vardı,ev almak için satışa çıkardım. Araca kartal koçtaşta park halinde malzeme getiren tır arka çamurluğu kesti attı.
    Neyse tutanak filan %100 haklı çıktım. Babam aracı satıcağımı durmadan soran arkadaşına demiş benim oğlan arabayı satacak diye. Bizde dedik bir ay sonra muayne yapılıp hasar onarım olacak dedik. onları yaparsak
    fiyat bu yaptırmazsak fiyat bu. Adam da hasarı trameri iptal edin ben cebimden yaptırırım işlemesin alacağım dedi. tamam dedik bak önceden de1400 tl hasarı var dedik. Adam koşa koşa pazartesi günü notere gittik satışı verdik. Tanıdık diye 2500 tl maaş alınca veririm dedi tamam dedik. Adam Geçen aradı arabada boya var geri al diyo. Yerimde olsanız naparsınız.
    Cok sukur arabada boya var muhabbetinden kurtuldum burada! Hatta boya yeni ise daha pahali araba...

Gidim gidim kazanan bir millet oldugumuz icin maalesef mal cok degerli... Hem eder bakimindan hem de sahiplik bakimindan... Bunu bilen siyasilerde bindiriyor vergileri... sonra boyle sacma sapan olaylar yasaniyor!
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

edr55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence araç sahibi yeterince açıklama yapmış, bildiği birşeyi de saklamamış. expertize göster demiş, adam bilmişlik yapıp 50 tane araba aldım gerek yok demiş. benim fikrim, araba pert de çıksa (biraz abartmış olabilirim) expere göster dediği halde 'ben bu arabaya okeyim' diyen adamın anlaşmadan caymaması lazım.

bir taraf satıcının sözüne güvenip araba almış, satıcı arkadaş da diğer adamın sözüne güvenip araba satmış. burada sözünü tutmayan, sözünde yanlışlık olan arabayı alan taraf bence. satanın sözlerinde bir yanlışlık göremedim, birşey saklamaya çalışmamış. bildiğini anlatmış, varsa tedirginliğin ekspere git demiş adam gitmemiş.
    '92 Nissan Laurel Altima A31

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler