abi resmen cennet meyvesi :D
Printable View
Bundan daha güzel bir duygu olamaz..Allah olmayan herkese nasip etsin..ilk 6 ay gaz sorunu olabiliyor, bazı bebeklerde hiç olmuyor..sabırlı olacaksın ve eşine elinden geldiğince destek olmaya çalışacaksın.
Bence 6ay diye umutlandirmayin, benim kız yaşına kadar yaşattı gaz sorunu, böyle 6aydan sonra geçer yorumları Internette binlerce olunca, hanım 6nci aydan sonra ben kötü bir anneyim bilmem ne tarzı bir psikolojik bunalıma girdi, doktor İnternete inanma her bebekte değişir uzun yıllar süren bile var desede sırf bu yorumlar yüzünden binlerce insan yalan mı söylüyor belliki ben beceriksizim kafasından kurtulamadı, ne zaman yaşına girdi gaz bitti sonra düzelmeye başladı problemleri.
O yüzden tavsiyem kadınlara 6ay gibi kısa umutlar verilmemeli günü kurtarmak adına.
Tanrı hepimizin çocuklarını korusun ve gözetsin. Bu kötü zamanda çocuk yetiştirmenin eskiye nazaran daha zor olduğu apaçık gerçek sizlerinde yardımcısı olsun :)
İlk kızımda 40 gün zombi gibi gezmiştik meğerse annesinin kokusunu istermiş zilli beni attılar odadan rahata kavuştuk, şu an 5.5 yaşında.
2 numara perşembe günü doğdu şuan için normal gidiyoruz 2 saate bir emip kaka yapıyor o kadar. 24 saatte 30 tane bez harcadı minik cadı :D
Öncelikle hayırlı olsun. Allah anali babali büyütsün.
Gaz peoblemi için dr brown marka biberon alın. Biz gaz problemini bu biberonla çözdük. Ayrıca besik sallama makinasi aldim. Besige monte ettim. Sese duyarlı cocuk aglayinca sallanmaya başlıyor. Bi kac modu var kendi duruyor sonra. Ateşten sonraki en büyük icad bana kalırsa.
Erkek bebek ise sünnet de çözüm olabilir. 4 ay çektik damla ilaç kullanmadığımız birsey kalmadı ot çöp dahil. Aciller filmler herşey normal olduğu halde. En son bi komşumuz zaten ağlıyor devamli bari sünnetini yaptırın ilerde bide onun icin ağlamasın, hazır ağlarken aradan çıksın dedi :) hakverdik, yaptırdık :) sünneti takip eden günlerde herşey duzene girdi, cok garip, çünkü darlık falan var mi diye ürolojiye de göstermiştik, ama fazla kurcalamadık sustu cok şükür diye. Erkekse tavsiye edebilirim erken sunneti
Çocuk cerrahı yapmalı bence
Sallama işinde sıkıntı ilerleyen yıllarda oluyor
Loş bir ortamda emzirirken uyutmak en güzeli
Benim hanım müzikle uyutuyor doğduğundan beri
8 ay bitirdik bizde
Emeklemeye başladı
Kolik diye bir müzikle uyuyor
Ben sağlıklı bulmuyorum
Ama eşim başka türlü uyutamıyor
1 yaşına kadar devam edecek bu müzik işi :)
Sünnet konsunda şöyle örnek vereyim, oğlan daha 7 günlükken çocuk cerahı sünnetini yaptı. Çocuk en ufak acı çekmedi. Sadece 1 hafta boyunca yaraya bolca krem sürmek gerekiyor. Onun dışında hem aile hem de çocuk için çok zahmetsiz bir süreç.
Oğlumun sünneti 6 aylıkken yaptırdım
5 yaşındayken de düğünü yaptım
Şimdi soruyor bu sene de yapacakmıyız diye
Çok eğlendi sıpa :D
Maşallah allah analı babalı büyütsün.
Benimde 3,5 yaşında bi kızım var büyütürken çok şükür hiç sorun yaşamadık akşam 9 da uyuyup sabah 9 da kalkıyodu sadece annesi gece uyanıp emziriyordu.
Eski tahta beşikler olur köy beşiği bizimde çok karşı çıktığımız birşeydi ama anne karnındaki sıcaklığı başka türlü yakalayamıyorsunuz. Tavsiyem köy beşiği eğer yoksa annesinin tişörtünü yanına koyun uyurken.Birde gaz için masaj hareketleri var onlar çok işe yarıyor ayrıca papatya çayı da..
Maşallah allah analı babalı büyütsün.
Benimde 3,5 yaşında bi kızım var büyütürken çok şükür hiç sorun yaşamadık akşam 9 da uyuyup sabah 9 da kalkıyodu sadece annesi gece uyanıp emziriyordu.
Eski tahta beşikler olur köy beşiği bizimde çok karşı çıktığımız birşeydi ama anne karnındaki sıcaklığı başka türlü yakalayamıyorsunuz. Tavsiyem köy beşiği eğer yoksa annesinin tişörtünü yanına koyun uyurken.Birde gaz için masaj hareketleri var onlar çok işe yarıyor ayrıca papatya çayı da..