Yalan o yalan![]()
Kim dediyse külli yalan
Yok öyle rahat etme gibi birşey. Asıl sorunlar o zaman başlıyor. O zamanda kıyafet seçecek, evden sen istediğinde çıkmayacak, evde uyutamayacaksın ama otomobile biner binmez uyuyacak...vs vs
Üniversite bitecek, iş bulacak belki o zaman rahat edersin![]()
Sonra da evlenecek çoluk çocuğa karışacak bu seferde torun bakacaksın
![]()
![]()
Birde 40 ı çıksın derler. Ben buna sonuna kadar katılıyorum. 32. günde çıktık dolaştık. piknik yaptık. Akşamı eşimi acile kaldırdık. Safra yolları tıkanmış. Safra kesesini aldılar. Şimdi 5 yaşında sıpa hangi ara büyüdü hangi anlaşılmıyor. Araba maç muhabbeti yapıyoruz şu andaHatta arabanın kredisi ne zaman bitecek bitince bi offroad aracı alalım diyor. Nazar değmesin evlatlarımıza ...
19 aylık ikiz bebek sahibi olarak tek cocuk sahibi arkadaslara rica ediyorum lutfen sikayet etmeyin. ''hani biz ölelim''
ne yaparsanız yapın cocuk ozellikle ilk 6 ayında surekli aglayacak zırlayacak anne kucagındansa baba kucagı daha rahatlatıcı olur bebek icin özellikle sol gogus ve omuz hizasına aldıgınızda sus pus olur direkt.
ben neler cektim neler az daha bosanıyorduk esimle cok zor bir surecti gercekten o yuzden sikayet etmeyin katlanın sabr edin sizinki daha cabuk gececek.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Konu süper baya faydalı bilgiler varBu arada inşallah saat 16 gibi baba olmaya ilk adımı atıyorum sancılarımız düzenli bir şekilde gidiyor sabah hastanedeydik doktor eve yolladı bizi. Son dinlenmenizin uykunuzun tadına varın iyice dinlenin uzunca bir süre iyi uyku, düzenli hayat yok dedi. Akşama inşallah kucağımıza alıcaz kızımızı dualarınızı esirgemeyin.
allah bağışlasın. bizimki de 4 aylık oldu, her ay biraz daha yerli yerine oturmaya başlıyor huyları, ama emzik için erken diye bir şey yok. eğer alıyorsa hemen verin, iyi bir doktora gidiyoruz, ona kalsa direk doğar doğmaz başlamasını bile öneriyor. gerçekten uyutma ve sakinleştirme konusunda en etkili şey emzik. diğer ses, müzik vb. hikaye
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Her şeyden önce hayrlı uğurlu olsun.
bizim oğlan da neredeyse 1,5 yaşına geldi. Hala en az haftada 3 gün gece mesaimiz oluyorİlk 3 ay gerçekten zor oluyor. Hem çocuğun algısı çok kapalı oluyor, hem de annenin kafa gidik oluyor. sonrası daha kolay ama kesinlikle her şey çok kolay olmuyor.
Ama gerçekten tarif edilemez bir duygu, her şeye değer.
oof ki off
Dert tasa bitmez çocuk sahibi olunca tatlı mı tatlı ama aması can yakar
Uykusuzluk sebebi gazdan başak bişey değil bi anımızı anlatayım
Kızım gazdan dolayı uyumuyordu arabayla gezdirince uyuyor kontağı kapatır kapatmaz uyanıyordu doktora götürdük
Hemşire aldı kızımı ki baçağını arasına yan vaziyet koydu bel bölgesinde sırtına doğru iki kere vurdu paat paaat diye
kadına saldırmamak için kendimi zor tuttum zim sıpa alttan ayrı üstten ayrı bi braktı gazları allahım
Sabah kadar deliksiz uyudu.
gaz işi mühim kiminde 40 gün kiminde bir sene sürer.
Bitkisel gaz gidericiler var rahatlatıyor.
Anne ve bebeğe rezene çayı içirebilirsiniz rahatlatıyor baya ama çok kullanımda bağırsak tembelliği yapıyor.
En güzeli emzirdikten sonra masaj ve esneme hareketleri
alacaksın omsuna sırtına ne çok yumuşak ne çok sert, vuracakcaksın pıt pıt sonra pırt ve gark ohh
Saç kurutma makinası, elektrik süpürgesi ve motor sesi sana çok yardımcı olur.
Başka birinin osurmasından ve geğirmesinden bu kadar nasıl mutlu olduğunu anlamaya çalışarak geçecek günler
Eşinin yükünü almaya ve rahatlatmaya çalış yoksa bugünler yol su elektrik olarak döner
En güzel günler bunlar iyi değerlendir hergeçen gün dertler değişecek ve artacak
Allah analı babalı büyütsün
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
En kötü zamanları diş çıkarma evreleri. Dakka başı ateşine bakardık gece
evet gaz kısmı onemli, bi kuzenimiz yenidoğan bebek hemsiresi, onun verdigi taktikler sayesinde ki seninde bahsettiğin gibi biraz sert davranmak gerekebiliyor o gazın cıkması icin, icim ne kadar acısada evin gaz cıkarıcısı hep ben oldum bam gum girisiyordum sırttan assagı dogru gart gurt cıkıyor gazı kıyamamak konusu biraz sıkıntı.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
gaz için nurse harweys şurup var bitkisel kullanabilirsiniz
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
saglık calışanları gercekten benide cok tedirgin ediyor cok rahatlar işleri o oldugu ve bildikleri için heralde
muayeneye götürdük doktorun bir soyuşu var dedim şimdi biyerini kırıcak bende 2 sayfa haberine cıkıcam saglık personeli katli diye
osurunca evde bir bayram havası esiyor resmen
hersey için teşşekürler abicim
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Kurban olsun babaniz size😍 - Ahmet Topaloğluu | Facebook
19 aylık oldular bundan sonraki ugrasımızda zaptetmeye calısmak heryer kilit altında surekli göz onunde olmaları gerekiyor x2 x2 x2
butun zorlukları bi kenara bırakacak olusak bazen kendimi dunyanın en sanslı insanıymıs gibi hissediyorum.![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)