En son 2 adet bundan aldım henüz deneme aşamasındalar
Einhell TE-CD 18Li BL Akulu Vidalama
brushless motorlar yeni teknoloji bide bunlara bakalım bakalım
En son 2 adet bundan aldım henüz deneme aşamasındalar
Einhell TE-CD 18Li BL Akulu Vidalama
brushless motorlar yeni teknoloji bide bunlara bakalım bakalım
18 volt olanını aldım benim bir çok işimi görüyor sıkıntısız. einhell ürünlerinden genel bir set yaptım eğer biraz daha paranız varsa 18 çift akü alın ben 20 ye aldıydım şu an nedir bilmiyorum. ancak eğerki bu attığınızı alırsanız gene de memnun kalırsınız. ufak çaplı işlerde
konuyu güncellesek![]()
bu aralar #evdekal olayından, şarjlı matkap araştırmaya başladım.
H.b Hyundai HPA 1200 12V modeli 300 tl
H.b Einhell th-cd 12v 200 tl
hangisi veya bu fiyat aralığı başka tavsiyesi olan varmı ?
uygun fiyatlı birsürü şarjlı matkap var 100-200 tl arası fakat çok dandikler..
öyle birini netten bulup baktım yeri yakındı gidip inceledim mandeleni yamuk dönüyordu çakma ürünler çok böyle. oyüzden bilindik marka almakta fayda var..
bu üste paylaştığım yine bilindik markaların başlangıç ve indirime girmişleri.
yine tavsiyesi olan varsa bakabiliriz.
Black & Decker Bdcdd12K Li/Ion Akulu Vidalama, Turuncu/Siyah: Amazon.com.tr
bu ürünü aldım memnunum tavsiye ederim. ( ben hepsiburada dan 350 ye almıştım şimdi baktım 500 olmuş ama amazondaki fiyatı değişmemiş)
ben bu konuyu nası görmemişim
cuma günü dewalt 792p aldım darbeli torku gayet yüksek 2bin tl verdim çok memnunum zorladım 3 yılda garantisi var
einhell
hilti
würth
makita
bosch hepsini inceledim dewalt daha adaletli geldi..
bunun yanı sora uygun fiyatlı arayan varsa maxspeed stanley gibi markalarda mevcut
Bosch Ixo V
You have been blocked
tavsiye ederim.
Şarjlı matkapla ufak çaplı detailing yapabilir miyiz peki? Öyle aşırı aşındırıcı işlemler değil, yüzeysel wax veya cila tarzı yapan var mıdır matkap ile?
şu ikisi arasında kaldım 100 tl far var aralarında
You have been blocked 200 tl Bunda tek akü ve tek vites
You have been blocked 300 tl bunda çift akü 2 vites
konu varken yeni konu açmak abes geldi. Binek otomobilin yürüyeni sökebilmek için havalı veya sarjlı somun sıkma makinesi bakıyorum bir süredir. Her yere yanımda kompresörü taşımayayım diye havalıya çok sıcak bakmıyorum. ***** boyum kadar uzatmalarla çevir babam çevir zor oluyor. Çoğu zamanda 30 yaşındaki arabalarda taş motoruyla akraba oluyoruz.
çok aman aman bi bütçem yok, yüksek tork ile sıkılmış saplamaları gevşetip öyle makineyi kullanabilirim. İşim amatör sınıfta, hobi kullanımı. Benim için daha çok darbeli özelliği ile yılların kaynamış parçalarını gevşetebilmek. Çünkü elimdeki araçlardan parça sökerken bulunmayacak nitelikte saplamaları kesmek beni bıktırdı.
Bu makina için görüşünüz var mıdır?
EİNHELL TE CW18.
![]()
TR - B13
Bosch PSR 1080 LI şarjlı matkabı 5 senedir kullanıyorum, çok memnunum.
Evde ne kadar raf, tv arkalığı, mobilya birleştirme varsa yaptım. Delik açabilecek vidalarla delme işlemlerini de rahatlıkla yapabiliyorum.
Ahşap gemi modeli yapıyorum boş vakitlerimde. Dün onun için de Dremel 3000 aldım. 350 TL'ydi sanırım bauhausta.
Maket harici bir çok yerde de kullanabileceğim aşikar. Kesme, taşlama, delme, oyma.. Bir çok işe yarayacak bir alet.
Bir YouTube kanalında bu aleti çok övdüler. Ss works muydu bilmiyorum. Sürekli insanoğlu diyorlar videolarında 200 sx falan topluyorlar. Merhaba baya övmüştü dikkatimi çekmişti.
Bunlar aküsüz satılıyor alırken dikkat etmek laızm fiyata aldanıp sonra cihaz kadar akü parası ödemek var. Görsel de akü yok mesela.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
bende ordan sonra havalıdan vazgeçip bunlara bakmaya yöneldim. Kompresörü bi dükkana bi dağ evine taşımak meşakatli olucak. (Swapmasters.) Batarya konusunda solo diye satılıyor bataryayla şuanda 700-800 arasına alabiliyorum ürünü ama. Almışken de sarjlı matkap gibi birşey çıkmasın derdim, fazlaca matkap var zaten.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)