Çok çeşitli oyunlar oynayıp saatlerinizi geçirmiyorsanız konsol mantıklı. Akşam gelirim 2-3 saat oynar kapatırım için çok uygun. Oyunlar biraz daha tuzlu. Onu da bir kişiyle kardeşlik yaptığınızda giderler yarıya düşüyor. Negatif yarı iyi bir pc de aldığınız 4k yüksek fps yi alamazsınız. Benim tercih 55" ekran oynamaktan yana. Daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
PS4'te XIM markasının çeviricisini alıp Rainbow Six Siege oynamıştım, input lag o kadar fazla ki inanılmaz keyifsiz oluyor.
Yani ps4'e klavye mouse takınca pc gibi olacak algısı oluşmasın kafanızda, maalesef olmuyor![]()
tr ye geldiğimde media markt veya vatanda bir kaç el denerim. keyifsiz ise zaten bulaşmam. araba yarışına sokak dövüşüne devam![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yav benim bildiğim bu Xim ile baya iyi sonuç alınıyordu, ben de analog hızı neyse onunla oluyor diye biliyordum ama değilmiş. Baya bildiğiniz mouse-klavye ikilisi şeklinde...
Ben Xbox'ta CronusMax denemiştim, sensitivity'i sona dayayınca analoglar çok hızlı oluyor, ama mouse ile idare edilebiliyordu, yani o analog hızı neyse o olmuyor. Fakat galiba bu durum da oyundan oyuna değişiyor. Atıyorum hassaslığı süper hızlıya ayarlanamıyorsa evet dediğiniz şey gerçekleşebilir.
Ama input lag olayı başka bişey galiba. Xim'lerde olmaması gerekiyor.
Ben CronusMax ile bile güzel sonuç almıştım, ama çok kablo vb oluyor, tanıtmak bazen sıkıntı oluyor diye bıraktım. Her oyuna ayar yap bilmemne, can sıkıyordu. Destiny oynadım mesela laptopun klavyesi ve mouse ile.
abi bende eskiden konsolcuydum ama pcdeki oyunları vs gördükten sonra PC bu işin en uç noktası. PC deki bazı oyunlar gerçekten eziyor. Survival mode oyunları çok daha zevkli. Arma 3 Exile daki bütünlük hiç bir konsol oyununda yok mesela.
IN BOOST WE TRUST
dün akşam geforce optimizasyonu yaptım. Pubgde min 90 fpsle oynadım. Ekran kartına gerek olmadığı ortaya çıktı.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)