6 senedir katıldığım boykot![]()
tekel bayim var, bugün satışta değişiklik yok herkes hala aynı şekilde devam ediyor.
Hatta şaşırdığım durum var şişe başı 1 lira fazla para almış oluyorum kimse tepki göstermiyor
Bayramda chivas almıştım 70 lik, onu damla damla içer boykotumu yaparım, daha da birşey almam, zaten eve gazlı içecek almıyordum, daha da birşey almam.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
24 haziran sonuçlarını litresi 6.26 tl olan benzinle konvoy yapıp kutlayanlara koymaz![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bizim millet zengin a mk sesleri hiç çıkmıyor
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kendimi bildim bileli bu boykotu yapıyorum ben.. Freeshop varken işim olmaz burdan almakla...
Alkol konusunda Türkiye'ye oranla yine ucuzda geri kalan ürünlerin çoğunu daha ucuza yada aynı fiyata yurtiçinde bulabilirsin.
Merak ettiğim başka bir konu var. Pasaportu geçtikten sonraki bütün dükkanlar vergisiz satışa dahil mi? Yoksa sadece duty free yazanlar mı dahil? Hayır hepsi dahilse D&R çılgınca kazıklıyorKitaptan elektroniğe TR fiyatlarının katlayarak satmaya çalışıyorlar.
Türkiye'de ki duty freeler gittiğim ülkelerin neredeyse hepsinden pahalı...
Akp harici
Vatandaşlar 1 ay mağara çağı yaşasın yani şöyle
Araba kullanmasın
Elektrik su doğalgaz ağır kemer sıksın
Gıda giyim için sadece temel ihtiyaçlarını alsın
Eğlence sigara alkol kullanmasın
Hükümet direk batar
Yapacak toplum blinci varmı yok olurmu olsaydı 16.yılları olmazdı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ucuza kıbrıs bileti alın hafta içi bir gün gidip dönün. tekel bayisinden çantaya doldurun ve geri dönün. Dönüşte freeshoptan da 1-2 takviye yaparsınız bir süre götürür.
ben 2017 ocak ayında 2lt yeni rakıyı 83tl ye almıştım.
Uzun uzun yazabilirim hatta saatlerce yazabilirim konu hakkında ama özet geçmek istiyorum. Herşey vergi herşey para aldığımız 3 kuruş onunla zaten ucu ucuna geçiniyoruz herşeyimiz borç harç nakit olarak hiçbirşeyi satın alamaz duruma geldik. Bir eve 10 binde girse 2 binde girse yine kimse kenara para koyamıyor.
Nereye domalıyoruz ?
evde bira yapımına girişicem. @SULTANOGLU beyden konu hakkında engin tecrüblerini bekliyorum
médiocrité partout
İşte insanların bu bilinçte olması lazım. Biz anadolu insanının tercihi yüzünden kötü yöneticilere mahkum kalıyorsak bizim yapacağımız 1 aylık boykotla da onlar zor durumda kalıcak. Hep söylüyorum bu ülkeye katma değer sağlayan yaptıkları işlerle, yaptıkları harcamalarla ülkenin vergi gelirine katkı sağlayan kesimin en az yüzde 70 i bunlara oy vermiyor ama aldıkları her karar bunları etkiliyor. Bakın avmlere ,sinemalara, tatile giden insanlara vs vs yüzde 70 akp ye oy vermeyen kesimdir en az. Bunlara oy veren anadolu insanının çoğu bu dediklerimi hiç yapmaz devlete vergi geliri anlamında hiçbir katma değerleri yok. Totalde beyaz yaka denebilecek işlerde 3 farklı aracı kurumda 100 den fazla insan tanıdım. Bunların hepsi yaz kış tatiline gider sürekli avmlerden alışveriş yapar sinemasına gider sıfır araba alır, akp ye oy veren sadece 1 kişi tanıdım bu 100 kişinin içinde. Haa tabi böyle bir boykot sadece onları değil sonuçta onlardan olmayan esnaflarıda etkiler ama bu sayede belki bir şeyler değişir.
gecen haftasonu kara yoluyla yurt disindan dondum absolut 100 lugu 72 tl ye ,70 lik uzo yuda 60 tl ye aldim stogumu yaptim 2 ay idare ederim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yarın dünya kupası maçlarına atarım 2-3 kadeh diyordum,boykot var şeytan dürtüyor napıcaz bilmiyorum
imzasız..
o yüzden bir kısmını kıbrıstan kalaı freeshoptan dedim
kıbrıstan 4 şişe hak var hadi 1 de risk alsan 5 şise sorun olmaz. freshoptan alınanlar sayılmıyor ama zaten freeshopun fiyat olarak pek esprisi de kalmadı euro kurdan sonra.
benm arkadaşım asker dönüşü 17 şişe getirmişti. çocuk sadece alkol için büyüğünden valiz almıştı çarşı izninde![]()
%296 nasıl bi orandırötv nin kdvsi var bikere öyle bi sistem akıl mantık almıyor
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)