Geç başlamasının sebebi, dizinin 40 dakika olmasından ötürü. Yani onlar 40 dakikadan fazla olması istemişler ama kabul edilmemiş ve mahkemelik olup protesto etmişler diye bir söyleti vardı...
Geç başlamasının sebebi, dizinin 40 dakika olmasından ötürü. Yani onlar 40 dakikadan fazla olması istemişler ama kabul edilmemiş ve mahkemelik olup protesto etmişler diye bir söyleti vardı...
セルカン+レーラ=愛
oh be beklemekten gına geldi artık hep tekrar tekrar neraye kadar![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
ilk bi arkadaşımdan almıştım ilk 2 sezon bölümlerini
uyarmıştı beni bağımlılık yapar diye
tabi tabi canım diye geçiştirdim
ama uyarısı doğru çıktı işsiz olduğum zamanlarda gece sabah 6-7 ye kadar 5 bölüm izleyip uyuyup uyanıp 6-7 bölüm daha izliyodum ve bi çok kere rüyama girdi
bu arada en çok merak ettiğim şey prof. faraday in durumu
adadan gemiye gidiyolardı
ada kayboldu gemi patladı
okyanusun ortasında ufacık zodiak botla g.t gibi kaldılar![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sonunda yaw bu kadar ara olmuyo walla ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Merakla bekliyoruz
22-jan-2009 / 04:00 / lost 05x00 destiny calls
22-jan-2009 / 04:00 / lost 05x01 because you left
22-jan-2009 / 04:00 / lost 05x02 the lie
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
o ye 3bölüm birden
bu kadar ara sonrasında birden fazla bölüm güzel oluyor.
24'de 2sene aradan sonra 4bölüm ile başladı yeni sezona.
promoları izleyin efem.. ordöv tabağı misali iyi gidiyor..
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Baya bi bakındım ama bütün hepsi aynıbundaki şarkı güzel ama
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
link bulan buraya atsında izleyek artık bitsinde rahat edelim. iyice dağıttılar umarım toplarlar.
kendime arsiv yapmak icin http://www.oliv3r.net/ sitesinden cekiyordum bazen ayni aksam bazende ertesi gun farkli bi cok linkten uploadlar oluyordu , hatta HD cekimler bile var . sezon bitince siteyede bakmadim uzun sure . forum ve uyelik tarzi bi sisteme gecmisler . oldum bakalim anlariz ilk bolumden sonra calisiyorsa cekmek isteyenler ordan ceksin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Saolasın Mustafa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)