Sosyal medyadaki yayınlardan dolayı bilgi almak için konu açan arkadaşı, konuyu cumartesi eğlencesine çekerek rencide etmek..??
Admin lerden ben rica ediyorum konu "silinsin".
group b ___
Eğer havaya ateş actiysan, keşke bu tarz haberlerin kaldırılması yasak olsa.. hak etmişsin reklam olmayi
magandalık suçtur.. neyi savunması lazım forumun. o değilde şahsi düşüncem ben konu filan açmaya bile utanırım maganda olsam.
zaten her havaya ateş açan suçuzdur. nereye atıcağnı bilir o kadar öküzmüyüz der.
daha bugün 11 yaşındaki çocuk maganda kurşunu ile evinde otururken öldü haberi var.
Habercilerin bulamdıklarını forum buldu etti neler çıktı bugün bu konuda çözüme ulaşır kolalar çekirdek hazır tüm haber arşivleri taranıyor hadi bakalım hayırlısı
![]()
havaya ateş açıp foruma "ahali şu işe bi el atın be" nedir la
forumu bianda filmlerdeki olaydan sonraki temizliği yapan hiç konuşmayan takım elbiseli abi gibi hissettim
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Tam TT lik bir konu canımız sıkılıyordu uzun zamandır. E devlet bile burdan besleniyor yanlış yere konu açtın bence şimdi google dada en tepede görünecen![]()
DR. OWL
Eğer videodaki kişi ise havaya, direk gökyüzüne ateş etmemiş dikkat ederseniz. Ara sokakta yanlamasına sağa sola ateş etmiş. Çevrede oturanlar çok şanslı imiş ki kimseye bir şey olmamış.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Dün konuda en son 8. post yazıldığında haberlere baktım. Şahıs rastgele 4-5 el ateş etmiş , bir evin camına 3 adet mermi isabet etmiş. Kimseye bir şey olmamış. Profildeki yaş ile haberdeki farklı olduğu için bu haber değildir derken aradan geçen zamanda konuda aynı haber paylaşılmış.
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)