Merhaba,
Sizin bahsettiğiniz malzemede yapılan ortada.
Ya asagida paylastigim " ZARURI IHTIYAC" malzemesinde yapılanlara ne demeli.
Vakitiniz oldukca linke tiklayin urunun fiyatinin saatlik / dakikalik nasil degistigini kendiniz gorun.
Son 45 gundeki fiyat degisimleri :
84 TL > 96 TL > 104 TL > 129 TL > 139 TL > 145 TL > 175 TL > 185 TL > 236 TL
Prima Bebek Bezi Premium Care 5 Beden Junior Aylık Fırsat Fiyatı
NOT : Ulkemizde serbest piyasa ekonomisi diye bir sacmalik var. Bu sacmaliga gore herkes her mali istedigi fiyattan satarmis.
Birisi bu sacmaliga dur diyecek diye bekliyoruz ama herkes seyrediyor![]()
Bu tür sitelerin arasında en adisi hepsiburada tartışmasız.
teknolojide olarakta vatan pc.
adamlar fiyatları kura bağlamış sürekli artıp azalıyor, saati saatine bile tutmuyor
bende çok alışveriş yaptım, tavsiyem "satıcı : hepsiburada" ise ise uzak durun.
hem salak saçma böyle işleri var.
hemde bunların hepsiexpress diye bir kargo şirketi var , evlere şenlik.
Kanser eder adamı. ben diğer satılcılar ile hiçbir problem yaşamadım.
médiocrité partout
anlamayanlar var hala. adam 375 ten almış ve mal stokta. zaten olmasa fiyat bile yazmıyor temin edilemiyor diye. bunların çakallığı elindeki sattıkları malı kargolamayıp 520 ye iteklemeye çalışmaları. sonuna kadar gidin bence..
Ben konuya farklı bir gözle bakmak istiyorum. (SATICIYI SAVUNMUYORUM)
Arkadaş siparişi verdiğinde eski fiyatla aldığı ürünü eski fiyattan satan bir satıcı olabilir.O esnada stoklarında eski mal kalmadığını görüp yeni ilanı yeni aldığı fiyattan yazmıştır.
Yeni ürünü bile eski fiyattan verse şık olurdu ama o vizyona sahip bir satıcımı yada kurumsal firmamı bilinmez.Bence HB burada extra bir yaptırım kullanamaz
Umarım yaptığınız şikayetlerde kazanan taraf olursunuz
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Dediginiz farkli bir dukkan olsa olabilir de, satici hepsiburada.com mus. Stoklari online yonetiyorlardir, aaa bu yokmus dediklerini sanmiyorum. Siparis sirasinda bi asamalari var bence, malin fiyati arttiysa siparisi incele gibi alt adima gecip, iptal/iade vs cirkeflikler yapiyorlar
Ürün fiyat değil de ;
Arkadaşta geçen hafta macbook aldı, patpatlı poşetin içinde hasarlı geldi, ürünü hepsiburadaya açıp söyledi, bizden değildir vs dediler..
Sonra kız gitti geri gönderdi, kullanıcı hatası dediler paketi açılmamış ürüne..
Şu an hala daha uğraşıyor, hepsiburada'dan almıştı.
Oldukça rezil bir site, tüketici haklarına falan başvurdu en son oradan haber bekliyor..
Geçmiş olsun size de.
hepsiexpress de çalışma yaptık 3 araçla herkes memnundu ocak şubar mart ayında bakırköy florya ataköy bakıyorduk.
Siz nasıl bir sıkıntı yaşadınız bilmiyorum.
44 tane alışveriş gerçekleştirmişim mailden baktım yaklaşık 150.000 TL civarı mal almışım
Hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım
en son 5 eylülde 3 tane baymak klima aldım horoz kargodaki sığırlar dışında bir sıkıntı yaşamadım.
Genel anlamda memnunum
hepsiburada kendisi satıyorsa bana daha çok güven veriyor zaten fiyatda en dip oluyor
konuya dahil olan hoparlöre kur zammı yapmayı unutmuşlardır yüksek ihtimal alan arkadaş tüketici hakem heyetinde hakkını aramalı zaten
10 üzerinden 8 veririm hb ye
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Arkadaşlar, siz siz olun peşini bırakmayın bu tarz ürünlerin.
Maalesef ülkemizde 1 günlük hatta 1 saatlik ürünü bile geri (iade) alan hiç bir yer kalmadı denilebilir.
Newbalance ile 2. hukuk savaşımı kazandım, linki şöyle bırakayım;
Volkan Kılıckaya auf Twitter: "https://t.co/sz3IN83YLj
Rahat rahat tuketici hakem heyetine başvurabilirsiniz diye soyleniyorsunuz @NewBalanceTR Tebligat'a daha cevap vermemişsiniz, urunu incelediğinize emin misiniz? En kısa surede değiştireceğim.… https://t.co/sR397rBDOS"
İnsanları kazıklamaya çalışan satıcıları sevmiyorum. Vakti zamanında migrostan 100tl ürünü etiketin yanlış basılmasından dolayı 10tl ye aldığım oldu. Otomasyon sistemleri o kadar geliştiki stoktaki ürün bitince kendi kendine alarm veren yazılımlar var kaldıki bittiyse neden fiyatı pahalı yapıp satıyorlar. Efendi gibi ağlayan esnaf modunda "aağğğbiii dolar çok yükseldi ben geri nasıl alayım ben sana bu malı yollayamam kusura bakma ağğbiii" dese inanın bu kadar uğraşmazdım. Ürün yok deyip sipariş iptal ediyor ama daha pahalıya satıyor. Çakallık yapıp insansı enayi yerine koyuyorlar.
CİMER e yazmış olduğum yazı;
Tüketici Hakem Heyetine yazmış olduğum yazı;
şikayetvar.com a yazmış olduğum yazı;
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)