Serci07 Nickli Üyeden Alıntı
Olayın içinde bende varım ancak satan sığırın yüzünden arabayı alamadım. Tam kumpasa getirmişler. 2016 yılı otelde çalışan mal arkadaşım (olayı anlatınca harbi mal.) 2015 te kardeşininde yardımıyla 3 serisi 2001 model bi bmw alıyor. Araba harbi güzel, deri koltuklar, araç telefonu, sanroof, m paket tamponlar felan. Arabanın tek istediği bi jant. Dedi abi arabayı satıyorum. Benimde o aralar böyle kendi aracımdan hariç yanlamalık gazlamalık birşey alasım var. Öyle boyasına felan bakmadım. Tamirci arkadaşıma götürdüm. Şasesi doğru direkler sağlam tavanda boya yok. Ön arka kazası yok. Motor güzel ciğeri kesilmiyor. Brc marka tüpr var. (gerçi alınca sökltürürdüm) Ok gibi bi araç. Dedim 32k vereyim. 36 k dan aşağı vermem dedi. İyi dedim aynı yerde çalışıyoruz fikrin değişirse haberim olsun. Neyse bu malı 2-3 kişi aramış bi tanesi arabaya baktırayım gel demiş. 3 kişi bide bu expere gitmişler. Exper artık elemanları tanıyormu her ne hikmetse araba önden büyük kazalı, 4 parça boyalı baskı balata bimiş yağ kaçağı var ıvır zvır rapor vermiş. Birde hasar kaydı var bak 5 k felan demişler. Tam kumpasa almışlar. sen bu arabayı satamazsın elinde kalır zarar edersin. Bak motor da bitik kucağına alırsın felan filan bizim salaktan tam 22k ( evet yanlış duymadınız 22 k ) ya almışlar. Hemen parayı verip kimseyi aratmadan noterden de satışı almışlar. Ertesi gün yanıma geldi dedi arabayı sattım. Hayırlısı olsun kaça sattın dedim. Dedi 22 k. Salağı elimden zor aldılar. Olm manyakmısın kıçı kırık albealar bile o fiyat değil dedim. Abi araba şöyle böyle hasarlı olm kaç yaşında araba amk malmısın ulan motoru sök şanzımanı sök gene o paranın üstüne satarsın dedim. Elemanlar arabayı ertesi gün 30 k ya satmış Alan adam da 36 k ya tanıdık galericiye satmış. Galerici de 42 k ya 1 hadta sonra Antalya ya satmış. Ne bereketli araba demi bizim salak dışında herkes para kazanmış.
Anlattığımın özeti alırken de satarken de yanınızda yanınızda bir ilen olsun. Hatta 2. Arabayı ustasına gösterin. Afedersiniz ama expertizlere pek güvenim yok.