User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
132 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Araç aldıktan sonra yaşadığımız süprizler

enesakkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese selamlar. 2007 207 GT'lerde yolcu airbag şişer kronik sorun bilen bilir. Aldım arabayı o akşam buluştum abilerimle, aracımı göstericem. Abilerim de beni sever sayar güzel arabaya binmemi her zaman isterler neyse baktılar araca iyice. Bir tanesi demez mi, Enes sana bir şey dicem ama üzülme diye. Buyur abi dedim. Enes bu araba airbag açmış dedi. Onu demesiyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü, gözlerim doldu. Anında tribe girdim temiz diye aldık, şimdi ne *** yicem ben demeye. Bir arkadaşta sordu o sırada, hayırdır abi ne gördün diye. Baksana yolcu airbag nasıl şişmiş demesiyle ben güzelce bir oh çektim. Bu da böyle bir anımdır
    Thor Performance

DOB 208 THP156 Allure Stage3
    Istanbul Park: 2:40:901 (2:37 virtual) - (2:43:25 w/ semi slicks on wet)
    Korfez: 1:05:469 (w/ semi slicks on wet)

Rew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz uzun oldu şimdiden affola...
    Ayaklı galericiliğe yeni başlamış kuzenim o ara rahat duramıyordu. Antep'ten bir Accent buldu. Araba piyasasının 10 lira kadar altında lakin fotoğraflarda ok gibi duruyor. Taze hevesle gidip getiricem dedi. Babam, ben, dayılarım falan sinirlendik karşı çıktık. Anntep gibi yerden o paraya o temizlikte araba mı çıkar. Çıksa sana mı kalır dedik. Siz iyiliğimi istemiyorsunuz falan dedi saçmaladı gitti inadımıza arabayı aldı geldi. Hepimiz çok şaşırdık çünkü gerçekten fotoğraflardaki kadar temiz düzgün duruyordu. Hafta sonu oto pazarındayız kuzenimde elinden hızlı çıksın yine araba alıp yine kar edeyim derdinde 2 3 lira ucuza veriyor. Millet arabanın başına üşüşmüş bakıyor. Hiç unutmam kısa boylu bıyıklı ağzından sigara esmer zayıfça bir dayı geldi. Arabanın sağına soluna baktı eğildi altına baktı. Bana yaramaz dedi gitti. Kuzenim sinirlendi benim arabama öyle diyemez tribinde gitti adamın kolundan tuttu niye yaramasın neyi var dedi. O dayı da senin araban iki parça kardeşim dedi. Tadımız kaçtı. Ertesi gün sanayiye gittik 5 6 kaportacı bir araya geldi arabaya bakıyorlar kimse net bişey söyleyemiyor. Ya işte olabilir bir gariplik var ama hiç belli değil vs. saçmalıyoruz hep beraber. Bu işlerden anlayan ankarada çalışmış bir usta var dediler çağırdık geldi. Sağdan soldan baktı düz tornavidayı vurduğu gibi fabrika megesini söktü. Kaynak çıktı meydana. Araba sanayide fişlendi. Kuzenim o kar edeceği arabayı çeyrek fiyatına bir taksiciye sattı adam hala biniyor.
    Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...

emreogut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç unutmam kısa boylu bıyıklı ağzından sigara esmer zayıfça bir dayı geldi. Arabanın sağına soluna baktı eğildi altına baktı. Bana yaramaz dedi gitti. Kuzenim sinirlendi benim arabama öyle diyemez tribinde gitti adamın kolundan tuttu niye yaramasın neyi var dedi. O dayı da senin araban iki parça kardeşim dedi. Tadımız kaçtı.
    kuzenine söyle bence bu hareketi herkese yapmasın..
    ayrıca antepin araç konusundaki namı bu anlamda yürüyor.

Rew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emreogut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzenine söyle bence bu hareketi herkese yapmasın..
    ayrıca antepin araç konusundaki namı bu anlamda yürüyor.
    Bir dönem boks falan yaptı ona güveniyor memati baş tribinde yaşıyor. Bizde antepi biliyoruz zaten ama dinletemedik. Yazarken kısa olsun diye atlayarak yazdım yanlış olmuş. Adamlar fabrika gibi meges çekmişti bütün ustalar şaştı kaldı hatta megesi açan usta bile bak burası sıkıntılı görünüyor açarım tahmin ettiğim çıkmazsa bana kızma dedi.
    Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse alınmasın sözüm forumdan dışarı ancak Ankara'da Polatlı bir de Urfa bu konuda nam yapmış yerler.. F10 520 bakıyoruz her şey iyi araç çiçek aradığımız renkler ama piyasanın 10 lira altında Urfa'da.. Hatasız Boyasız diye gittiğimiz arabalar 4-5 parça değişenli çıkınca kıllanıyor insan ister istemez..

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aydın'dan takasla bir araba aldım. Aracın üzerine 7 bin almam gerekirken, 6 aldım. 1 lirayı da genç kardeşimin sözüne güvenerek 1 ay sonra almayı kabul ettim. Paraya da ciddi ihtiyacım olan bir dönem, o para benim için çok değerli. Neyse, Aydın'da arabayı gördüm ama gözüm arabayı değil parayı görüyor. Arabanın motor iyi, geri kalanı çöp. Kaportada çürük mü dersin, eğri yamuk yerler mi dersin.. İdare etsin dedik, hiç bir yere göstermeden aldım arabayı. Arkadaş, aracın çamurluk değişik dedi. Aldım arabayı, arabanın sözde sıfır olan alt takımına 1000 lira para harcadım. Bineceğiz nasılsa dedim. İlk yağmur da araba sunrooftan su aldı, kapılardan su aldı. İçi göl gibi oldu. Lanet ettim, satacağım dedim. Alan kişi expere götürdü arabayı, asıl şoku orda yaşadım, arabanın tavanı şapka yapmışlar. Başka bir aracın tavanı kaynaklamışlar. Çamurluklar, kaput, kapı değişik, diğer parçalar da işlem var, işlem olmayan parça yok arabada 15e aldığım arabayı 10a sattım. O sonradan alacağım 1000 lirayı da ödemedi hayatımda yediğim en büyük kazık oldu bu da..

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım zamanında 520 aldı eski kasalardan. Alet beyaz, M paket bilmemne falan, süper görünüyor ama iç dış...

Bi aralar Sahibinden'de çok vardı, ismi unuttum, hatırlayan bilenler olabilir, devamlı böyle M paket 320-520 falan satıyordu vatandaş. Aletleri alıp alıp M paket yapıyor falan demişlerdi ama tabi hasar-km falan anlamında da "çakıyor"muş arkadaş.

Bizim arkadaş da çok heveslendi, arabaya bakmaya gitti, sanayide motor yapılıyor bu arada Kardeş biliyorsun bunların motorları biraz sorunlu, 100 bine kadar dayanıyor, bu şimdi 160binde, motor yapılıyor, mis gibi binersin... Aaa ooo çok güzel bilmemne, arkadaşın heves geçeceğine daha da çoğalıyor Herif bariz üçkağıtçı... Alma etme diyoruz dinletemiyoruz.

Bi ara aracın bi evrağı ile ilgili sıkıntı olmuş, önceki sahibine gitmesi gerekmiş. Gaziosmanpaşa'da halıcı mı neymiş adam, gitmiş bulmuş halletmişler. Adam arabaya bakmış "yauv ne yapmışlar böyle, ben verdiğimde böyle değildi, çok güzel olmuş" demiş (Çakma M paket) Kilometre kaç demiş, 160bindeyim abi demiş, "yauv düşürmüşler, ben verdiğimde 160bindeydim zaten" demiş... Arkadaş "hıııııı" diyebilmiş sadece Var mı abi demiş bildiğin, bunların söylemediği bi abukluk, sıkıntı falan... Yok demiş, kendileri bi ayılık yapmadıysa bişeyi yoktu demiş.

Uzun süre sıkıntısız bindi, saçma sapan yüksek bi paraya sattı... Kısmetli adamdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 durum anlatacağım ama bunlar alınmamış arabalar, galeride bakılıp durumları ortaya çıkanlar

Bir;

Zamanında 106 Quiksilver kullanıyordum, sattım, yeni bişeyler alacağım, 206 RC'ye hasta oldum, arkadaşlarla galerileri dolaşıyoruz. Bi tane gri bulduk, süper temiz görünüyor, arkadaşlar sağını solunu inceliyor, boya görünmüyor sadece varsa şu kapıda var falan... Hıyar galericiye durumunu soruyoruz, ben bilmiyorum abi siz anlıyorsunuz galiba bakıyorsunuz sağına soluna, gösterebilirsiniz diyor. Şerefsiz, neyi var yok söyle işte ne zamanımızı çalıyorsun. Boyalı kapıya razıyım anasını satayım, Savaş'a götürüyoruz, lifte bi kaldırılıyor, boyalı gibi dediğimiz kapının alt eşiği neredeyse arabanın ortasına kadar içeri girmiş. V şeklinde duruyor. Çüş dedik, hadi kardeş dedik sen devam et...

İkinci;

Diğer bir arkadaşım 2.el Rocco bakıyordu.

Alakasız bi şekilde bi gün galerinin birinde güzel görünen bi alete takılıyor. Galeriden bakmam normalde ama sırf sormuş konuşmuş olmak için girdim diyor. Yazın, şortlu terlikli salağın biri, ama hareketler falan tam şarlatan diyor, ayaküstü 40 takla atarak yalan söyleyecek belli diyor Demiş böyle böyle, roccoya bakıyorum, anlat, arabanın neyi var neyi yok...

Hıyarağası başlıyor anlatmaya; ince bi ses böyle acındırır gibi, "aaaaaabi, şimdi bu arabada 3-5 parça boya var, ufak tefek kazası var, ama bunları sigortadan yaptırmışlar, 35-40bin TL hasar yazmışlar, sence bunda var mı aaaabi böle hasar" falan demiş O arada kaputu açmışlar... Arkadaş diyor ki o amortisör kuleleri, konsola yakın tarafta falan öyle kaynaklar öyle işlemler var ki, yani o nasıl bi kazaysa adamlar ölmüş olabilirler, o derece diyodu Hee tamam anlaşıldı demiş çıkmış gitmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğerini anlatmayı unutmuşum, o bi garipti...

Yine bi 206 RC bulduk siyah, sahibinden falan güya... Gittik görüştük ettik, araba hiç fena değil, ama sağına soluna bakıyoruz, boya yok gibi. Adama soruyoruz, şurasında boya var diyor, var dediği yerdeki boyayı bile zor fark ediyoruz falan, o kadar düzgün. Arkadaş tavana bakarken bi hata fark ediyor. Diyor ki burada bişey var mı, yok vallahi yok billahi yok bilmemne ama tip ve konuşmalar da bi garip, adama çok güvenemiyoruz.

Ustaya götürdük, o da baktı baktı baktı... Vallahi ben de anlamadım dedi fabrikasyon hata mı, boyacı acayip mi iş çıkarmış, ama herifin tavırlar da böyle bi garip olunca o da şüphelendi, boşver başka bak dedi, gönderdik herifi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığım kişiler toplamamış öyle istanbulda sigortadan pert arabayı alıp düzeltip az buçuk hasar bırakan galerinin birinden almış ezineden bi öğretmen bizim kaportacıya o az hasarlı yeri boyatmaya bırakmış arkadaşta arabaya bakıp kusurlarını anlatmış adam aldığı fiyatın 10.000 altına ona bırakmış oda bana çaktı saolsun Yani adamların işi bu oyle boyle toplayı çakıyorlar millete. Hala arkadaş. Ortamında dalga geçer benimle,nasılda çaktım sana jettayı diye. Bende ona bi elma yediririm nasılsa
    birader nası bi ortam sizin ki ?

adam seni kazıklamış, ama makarasını mı yapıyorsunuz - bu galerici ortamı böyle mi - normal giren adam buna mı evriliyor mesela ?

bana arkadaşım böyle bi satış yapsa, kurtulmasının 2 yolu olur heralde:

1- gerçekten de vaziyetten haberi olmadığına beni ikna etmesi lazım

2- haberi vardıysa da, aracı benden geri alacak, yoksa bırakmam peşini

Allah karşılaştırmasın & korusun

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makethewayforme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader nası bi ortam sizin ki ?

adam seni kazıklamış, ama makarasını mı yapıyorsunuz - bu galerici ortamı böyle mi - normal giren adam buna mı evriliyor mesela ?

bana arkadaşım böyle bi satış yapsa, kurtulmasının 2 yolu olur heralde:

1- gerçekten de vaziyetten haberi olmadığına beni ikna etmesi lazım

2- haberi vardıysa da, aracı benden geri alacak, yoksa bırakmam peşini

Allah karşılaştırmasın & korusun
    Bıyık büküle büküle kaytan insan .... gerisini biliyorsundur . Benim aldığım adam galerici değil kaportacıydı az biraz sorun çıkacağını zaten bilerek aldım yalan olmasın 35.750 e mi ne almıştım eski kasa bile alabiliyordun anca bi de bi defa binmeden aldım tabi öğrendıkten sonra gittim bilader bu ne diye adam alırken gözün neye bakıyor dedi haklıydı da bende emlakcıya satarken dedim git bak baktır oda baktırmadan aldı sonra belkı 10-15 lira masraf yaptı bi defa bile bana getirmedi cunku oda alırken gözü başka yere bakmıyordu ticaret risk işi her zaman kazanamıyorsun arada böyle hayat dersi alıyorsunki akıllanıyorsun. Ha o arkadaşla neden bozuşmadım hala makarasını yapıyoruz dersen araba işi yapıyorsan sanayide adamın olucak onun sayesinde kaç defa gerek kaporta gerek motor yürüyen parçasından kazık yemekten kurtuldum saolsun ne kadar işi de olsa benim arabam ona gittiğinde ilk ona başlar onu bitirir özellikle babasının ustalığı 10 numaradır. Ha ben bunu unuttummu tabi de hayır dediğim gibi bende ona bi elma yediririm
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh ahhh. Nerden açtın bu konuyu. Sene 2010. Çok beğendiğim kırmızı bir 306xt 1.8'i almak için bir arkadaşla İstanbul/Pendik'ten Edirne/Keşan'a gittik. Aracı gördük beğendik. Sanayide motoruna orasına burasına baktırdık. (Galericinin götürdüğü motorcuya baktırdık ). Araba taş gibi hiç bir sıkıntısı yok, maşallah vs yorumlar alınca ödedik parayı aldık arabayı. Akşam 17:00 gibi yola çıktık. 17:15 gibi hararet göstergesi çıldırdı. Hemen galericiyi aradık. İbre bozuktur motor saat gibi vs cevabı alınca devam ettik yola. Sonrasında buhar, hararet falan derken baktık su bitmiş. Motor suyunda yağ ibareleri falan vardı. Galerici maskesini düşürüp küfür müfür derken bağırıp çağırmaya başlayınca Hadi dedik geçmiş olsun. O benzinlik senin, bu benzinlik benim su koya koya geldik istanbul'a. Sabah 07:00 gibi beylikdüzündeydik, öğlen 13:00 falan Pendik'e geldik ama bir de bana sorun nasıl geldik 7000 TL arabayı almıştık, 5500 TL motora harcayıp 4 ay sonra 6000 TL ye arabayı sattık. 7000 liralık arabadan 6500 TL zarar etmiş olduk Bak yine sinirlerim bozuldu :@
    M50b30 - Bumblebee...

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 sene önce silivride e90 320d bakmaya gittik abimle arabalarla pek haşır neşir değildir. Adam arabayı kayın pederinden almış hikaye anlatıyor. Abim araca baktı hoşuna gitti. Adamdan ruhsatı istedi ruhsat evde kalmış , abim o zaman şase numarası versin dedi.O esnada bagaj halısını kaldırdığımda stepne yuvasından yeri gördüm bir dumura uğradım , sesimi çıkarmadım.İlanda yazan tek parça boyalı h.kaydı 600tl idi. Adamların verdiği şase numarasında da aynı hasar çıktı. Ben kuledeki şase numarası ile adamın verdiği şase numarasını karşılaştırınca tutmadı.Şase numarasını gönderdiğimizde 74binlik aracın 65bin ağır hasar kaydı çıktı. Döndük arkamızı geldik. Sonra bir korkma geldi temizini bulamıyorum diye gidip c4 dizel almıştı.
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üst konuda 3 sene evvel e90 lafı geçince benimde aklıma bi e 90 maceram geldi ama bu güzel suprizli izmirden bi 180.000 de 2006 model e90 3.20 d buldum piyasadan biraz aşağıydı adam alalı 1 ay oldu bana kullanımı sert geldi,yakıtı fazla geldi ondan satıyorum dedi bi pazarlık yaptık 52.000 e anlaştık izmirde dayım var oda gitti baktı onunla kaporayı yolladım 2 gün sonra yola cıktım izmire varmaya yarım saat kala arabanın sahibi aradı kardeşim arabanın motorundan tuhaf bi ses geliyor haberin olsun dedi. Dedim ne sesi ben cıktım yola sanayiye baktır yaptır oyle ver dedim. Tamam dedi neyse dayım beni otogardan aldı gittik arabanın yanına adama sordum neymiş ses diye baktırmadım ama triger zinciri sesi ben tanırım dedi dedim o kadar yol geldim şimdi sen rulman sesi diyorsun falan diye yemin etti bu sabah bu ses cıktı diye. İyi dedim tamam gidelim sanayiye kaç lira masraf cıkar düşerim dedim tamam dedi gittik bornovada bi özel servise. Dedik arabanın triger zinciri değişecek kaça değiştirirsiniz 3500 tl dediler adama dedim bak duydun 48 e hayırlı olsun mu ? Adam hık mık etti tamam dedi ordan dayımın tanıdık kaportacısına gittik gösterdik sahibinin dediği gibi kaput ve sağ arka çamurluk boyalı cıktı başka bişeyi yoktu dayıma anahtarı verdik götür sen servise değiştirsinler bizde notere gidelim adamla dedim gittik satışı yaptık adamı dayımın arabasıyla evine bıraktım servise gittim dayım gülüyor neden gülüyorsun diye sorduğumda triger zinciri sapasağlam aracın klima kompresörü bozulmuş dedi ee dedim ne olucak bi klimacıya göndermişler 2 saatte tamır oldu 400 klimacıya verdim,400 de taktırma yap su değişimine verdim 800 e hal oldu bizim iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaptığımı okuyun bu arada edit geri gelsin
    Üst konuda 3 sene evvel e90 lafı geçince benimde aklıma bi e 90 maceram geldi ama bu güzel suprizli izmirden bi 180.000 de 2006 model e90 3.20 d buldum piyasadan biraz aşağıydı adam alalı 1 ay oldu bana kullanımı sert geldi,yakıtı fazla geldi ondan satıyorum dedi bi pazarlık yaptık 52.000 e anlaştık izmirde dayım var oda gitti baktı onunla kaporayı yolladım 2 gün sonra yola cıktım izmire varmaya yarım saat kala arabanın sahibi aradı kardeşim arabanın motorundan tuhaf bi ses geliyor haberin olsun dedi. Dedim ne sesi ben cıktım yola sanayiye baktır yaptır oyle ver dedim. Tamam dedi neyse dayım beni otogardan aldı gittik arabanın yanına adama sordum neymiş ses diye baktırmadım ama triger zinciri sesi ben tanırım dedi dedim o kadar yol geldim şimdi sen triger sesi diyorsun falan diye yemin etti bu sabah bu ses cıktı diye. İyi dedim tamam gidelim sanayiye kaç lira masraf cıkar düşerim dedim tamam dedi gittik bornovada bi özel servise. Dedik arabanın triger zinciri değişecek kaça değiştirirsiniz 3500 tl dediler adama dedim bak duydun 48 e hayırlı olsun mu ? Adam hık mık etti tamam dedi ordan dayımın tanıdık kaportacısına gittik gösterdik sahibinin dediği gibi kaput ve sağ arka çamurluk boyalı cıktı başka bişeyi yoktu dayıma anahtarı verdik götür sen servise değiştirsinler bizde notere gidelim adamla dedim gittik satışı yaptık adamı dayımın arabasıyla evine bıraktım servise gittim dayım gülüyor neden gülüyorsun diye sorduğumda triger zinciri sapasağlam aracın klima kompresörü bozulmuş dedi ee dedim ne olucak bi klimacıya göndermişler 2 saatte tamır oldu 400 klimacıya verdim,400 de taktırma yağ su değişimine verdim 800 e hal oldu bizim iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üçüncü editi yapamıycam biraz alkollu olduğum için demet akalın türkçesinle anımı anlatmışım idare edin

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üçüncü editi yapamıycam biraz alkollu olduğum için demet akalın türkçesinle anımı anlatmışım idare edin
    Kalan parayi adama vermeniz yakisan olurdu bence. O elmayi da biri size yedirir illa ki ilahi adalet
    Ex: '08 Legacy SportWagon

Next:
    '03 BMW E39 530i
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalan parayi adama vermeniz yakisan olurdu bence. O elmayi da biri size yedirir illa ki ilahi adalet
    . Tabi oda bi görüştür saygı duyarım teoride forumun %90 i da sizinle aynı görüştedir. Ama Ben açık sözlüyüm bayağı bi süredir bu foruma da üyeyim gidip geri verdim diye yazsam kimse inanmaz bende yalan söylemem zaten. Bi de iş pratiğe dökülünce forumun %90 benim gibi yapacağını biliyorum hatta forumla kısıtlamak ayıp olur ülkenin %90 o parayı geri vermez. Adam da gidip baktıracaktı hatta ilk volan dedi rulman ordan aklımda kalmış. sonra yok bu triger zinciri dedi ben anlarım dedi. Kendine güvenmeyecekti. Ya triger zinciri değişcek diye aldığım araba yatak sarmış olsaydı turbo bitik olsaydı ? Silindirin 1-2 tanesi çalışmıyor olsaydı aldığım adam ek masrafı kabul edermiydi hiç sanmıyorum

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . Tabi oda bi görüştür saygı duyarım teoride forumun %90 i da sizinle aynı görüştedir. Ama Ben açık sözlüyüm bayağı bi süredir bu foruma da üyeyim gidip geri verdim diye yazsam kimse inanmaz bende yalan söylemem zaten. Bi de iş pratiğe dökülünce forumun %90 benim gibi yapacağını biliyorum hatta forumla kısıtlamak ayıp olur ülkenin %90 o parayı geri vermez. Adam da gidip baktıracaktı hatta ilk volan dedi rulman ordan aklımda kalmış. sonra yok bu triger zinciri dedi ben anlarım dedi. Kendine güvenmeyecekti. Ya triger zinciri değişcek diye aldığım araba yatak sarmış olsaydı turbo bitik olsaydı ? Silindirin 1-2 tanesi çalışmıyor olsaydı aldığım adam ek masrafı kabul edermiydi hiç sanmıyorum
    Sizin mantiginiza gore baskasinin yaptigi yanlislar size de yanlis yapma hakki veriyor. Yaptiginizin yanlis oldugunu biliyorsunuz ama para tatli gelmis o an icin. Dediginizde haklisiniz cogu kisi de aynisini yapardi.

Bu arada demeden gecemeyecegim. Mesajima daha sert ve kaba uslupla bir cevap bekliyordum. Saygili tavrınız icin de tesekkur ederim.
    Ex: '08 Legacy SportWagon

Next:
    '03 BMW E39 530i
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler