Aynı araçtan arkadaşımda var; onda balatar değişmeden 5200 ya da 5400 mü ne tuttu bayramdan hemen önce
Balata ve işçiliği için rakam nedir?
Printable View
2023 bmw 5 borusan çorlu 9k yağ bakımı 6027 tuttu
VW T-Cross 1.0 TSI ilk bakımı için dün götürdüm Bursa Doğuş'a, bakımı yapacak olan arkadaşım olduğu için %10 indirimle 3525 TL ödedim.
Sadece yağ ve yağ filtresi değişti...
Artık 15 binde hava polen değişmiyor mu? Onlarda yok ise acayip yükselmiş
24binde MINI countryman 1.5 aracın yağ + yağ filitresi + hava filitresi + polen filitresi + buji + fren hidroliği değişimi 14.000 TL
2019 leon fr 150dsg 60bin bakımı 3332tl avek tekstilkent (buji ve gergiler hariç)
2021 egea 1.3 mjet 40bin bakımı erkay yenibosna 4000tl
zaten öyle yetkili servis fiyatları daha uygun gözüksün diye yapılmış birşey.ben her bakımda değiştirin diyorum mesela.
benimle ilgilenen servis danışmanı zaten söylüyor.bu bakımda biz değiştirmiyoruz ama isterseniz değiştiririz diyo.
(abi değiştirmende fayda var zaten demişti)
Hyundai i20N-yetkili servis
periyodik bakım+fren hidroliği 3.700tl
2020 mercedes estate 45000 km bakımı filterler yağ değişti 12500 demişleri 10000 yaptılar hasmer 9500 flyat verdi. Ücretsiz olarak sanroof bakımı yapıldığı yazıyor.
kia bongo 10bin bakımı
3000tl
yag-yag fıltresı-hava fıltresi
garantıde olmasa kendım degısırdım
Merhaba 1.4 tsi cth triger zinciri devirdaim gibi ağır bakım fiyatları nedir bilgisi olan var mı yakın zamanda.
308 yağ, filtre rutin bakım 3900TL.
1.5tsi tiguan
yağ-yağ filtresi-fren hidroliği-polen 4489 lira
fiesta 1.0 ecoboost motor için yetkilide standart yağ bakım fiyatı ne çıkar bilen yaptıran var mı ?
a4 2.0 tfsi doğuş maslak periyodik yağ bakımı ve filtreler zubizu %15 indirimle 5100tl
2013 Seat Ibiza 1.2 TSI DSG - Sakarya Öztürkler Seat
10. yıllık bakım
Yağ, Yağ filtresi, polen filtresi 1950 lira kampanyalı fiyat.
Geçen sene de, hava filtresi 2 bakımda bir değişiyor demişlerdi ama 6 bin km olmasına rağmen içim rahat etmedi onu da değiştirdiler.
Toplan 2448 Lira ödedim.
Bir de araç bakımdayken arayıp aküsünün bittiğini akü fiyatının 3750 lira olduğunu söylediler:) Aracı çalışır durumda teslim edin deyip dışarıda değiştirdim. O da günün bonusu oldu.
Bugün 2016 VW Golf 1.6 TDİ 120.000km bakım için MEZ' den fiyat aldım 30.556,70₺ indirimle 23.168,17₺ fiyat verdiler.
2017 ikinci yarı üretimli skoda rapid spaceback 1.0 tsi,
yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, karter tapası ve contası ve fren hidroliği.
5500küsür tuttu.
ankara efe skoda.
yüzde 25 indirimim varmış bir de..
2016 f10 520i
yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, buji, arka fren balatası toplam 24 bin tl indirimle 20 bin tl fiyat verdiler.
yağ ve yağ filtresi değiştirdim sadece 4300 tl tuttu. kalanını oem alıp dışarda değiştireceğim.
2017 Megane 1.5 Dci Edc
65bin kilometrede araç daha önce hep yetkili servise girdiği için korkarak verdim ama yıl sonuna kadar 4 yaş üstü araçlarda işçilikte %30, yedek parçada %20 indirim varmış periyodik bakım yapıldı ekstra olarak fren hidroliği değişti 4300 TL ödedim.
4'lü rakamlar makulmuş
Özel serviste meggy 1.5 dci rutin bakım 3 bine yakın patlıyor zaten :) ben iki bakımın parasını tek seferde verdim geçen hafta, önceki bakımda polen değişmemişti, 5 bin tuttu emenike
önceki ay ön balata mais diğerleri trw vb. aftermarket olcak şekilde 4 disk balata aldım 5 tutmuştu :D işçilik de 700'dü. yetkili servisler ucuz kalmış nerdeyse. Borusan bi tek çizgiyi bozmamış diye anlıyorum :D :D
İlk defa Yetkili servis dışına çıktım.. Benden bu kadar..
Orijinal yağını ve ürünleri tedarik ettim arabamdan anlayan tanıdık ustayla 1700 TL ye hallettim rutin bakım..
Doğuş'tan fiyat bile almadım..
Bi ferahlama geldi resmen psikolojik baskı oluşturmuş yetkili servis bakımı varsın satarken 3-5 aşağısına olsun dedim artık yeter ulan yeter :D
2022 ECO Civic 18k periyodik bakım
Ayışığı 5668
Damla 6500
Cem 6000
Mutluhan 5300 %20 iscilik kampanyasi var
2022 Mercedes CLA 200 FWD - 15.000 KM ilk bakımı - yağ, hava, polen, 5w30 (5,1 L) motor yağı = 8.860 TL
Konuyu açan kişi olarak bu konudan emekli olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Çevremdeki fiyatlar özellikle premium segmentte uçmuş durumda.
Artık yetkisiz servislerde de bakım fiyatları güzel rakamlar tutuyor :)
Elektrikli alıp gruptan ayrılanlar kendini kurtardı :) Onlar artık sadece cam suyu ve lastik için para harcarlar, yazarken bile insanın içi rahatlıyor gerçekten.
***** kendi bakımlarımı kendim yapıyorum, iyi malzeme ile 2005 model D sınıfı bir aracın yağ bakımı filtre ile birlikte 2500 TL işçilik yok.
torsiyon sifer değiştireyim istiyorum 2x sifer + 2 x torsiyon 8k
ahahahahahahahaha bende de aynı durum valla :)
Ama servis bakımlı değil diye satarken 3-5 aşağısına kısmına katılmıyorum :) şahsen servise öküz gibi para harcayıp, servis bakımlı olmayan arabaların benden daha pahalıya sattığına şahit oldum :)
Ben de filtre vs. servisten alıp, yağı Liqui Moly ile devam ediyorum..