Hanımın Tcross gidecek bu ay bakıma, ilk bakım km 3500, 8000 tl civarı tutuyormuş![]()
Okumadan imzalamam.....
Golf 8R 25k km 2. yıl bakımı 17,9k
Hava - Polen - Yağ Filtreleri
Motor, Fren , Haldex ve tork vektörleme sıvıları
Buji
Peugeot Türkiye resmi instagramında paylaşmış.
5 yaş üstü binek peugeot modellerinde yağ, yağ filtresi ve cam suyu işçilik dahil 2.999TL
1 yılda yol yardım hediye ediyorlarmış. Anlamadığım yağ değişince hava ve polende değişir bunları da dahil etselermiş güzel rakammış.
Cam suyu nedir![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Megane 1.3 tce aracım için 15 nisanda 2. yıl bakımına gittim. Olağan bakım, hiç bir ekstra olmayacak şekilde 6800TL ödedim %20 kampa indirimli şekilde yetkili serviste.
Bilgi olsun diye yazıyorum
58k km 2020 model aracın kayışı son derece iyi durumdaydı. gergi bilyası da aynı şekilde neredeyse sıfır gibiydi. parçaları sipariş etmiş bulunduğumdan değiştirdim.
arka balataları geçen sene değiştirmiştim, bitmiş. diskler de iyi değildi. hem disk hem balata değiştirdim.
işçilik dahil 7500 tl tuttu.
kayış, gergi bilyası, balata, disk.
kolay kolay yetkili servise gitmem herhalde bir daha.
belki iyi niyet garantisi sürsün diye yağ değişimine, anca o kadar
MG HS 1,5 ilk bakım fiyatı 6900 TL
Suzuki Scross ve Vitara 1.4 Hybrit ilk bakım 6650 TL
fiyatları mevcut şuan için.
Fiyatların yüksekliğini asla tasvip etmiyorum, ama yetkili serviste şu durumlar var.
Bakım periyodu aksatılmamış araçlarda
1 yıl boyunca yol yardım hizmeti
1 yıl boyunda ikame araç hizmeti ( aracın servise kaldığı sürece )
Her servisin bekleme alanı, içeride verdiği hizmet, evden al,çarşıya bırak vs,
1 yıl boyunca yapılan işlemin garantisi
vs vs vs
Bu hizmetlerinde bir bedel yansıması oluyor tabi.
Buradaki hizmetleri sizlerin araç markasının servisleri ne kadar veriyor doğru şekilde bilemem tabi, yada bu hizmetler sizin için ne kadar önemli ayrı konu.
Sanayide de benzer hizmetleri veren yerler var ikame araç vs gibi
Benim bir arkadaşım Detailing işleri yapan iyi bir yeri var o bile ikame veriyor aracın işlemleri süresince. Ama orada iş yaptırma fiyatıyla x tuning de cam filmi yaptırma bedeli de farklı.
Audi q3 2022 model yıllık bakıma girdi.
Yağ değişimi filtreler normal periyodik bakım yani. 16 bin TL doğuş oto esenyurt.
Corvette c7 2015 model
Yağ tüm filtreler, 4 orjinal balata , disk tornalatma , diğer ufak tefek eksikler
19 bin TL Maslak Sanayi kendi ustam
Söyleyeceklerim bu kadar![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)