60 bin de...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
VW 1,6 tdi CAY motor periyodik bakim ucretleri nedir? 6 yas ustu mazot filtreli.
alfa giu mito 170lik motor için standart bakım fiyatı alan var mı? bugün aklıma geldi aradığımda kapalılardı merak ettim
ben en son bakımı özel serviste yaptırmıştım mazot filtreside dahil tam hatırlamıyorum ama 600 küsürlü bişi ödedim. Dolar kurundan dolayı parça fiyatlarıda yükselmiş.. Serviste belli bi yaş üzerinede indirimler mevcut en son yetkili servis fiyatı almıştım bi kaç ay önce 950 tl fiyat vermişlerdi bakım için.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
5 Mayıs itibariyle çalıştığım servis yetkili anlaşmasını sonlandırdı şuan blok muhafiyet kanuna göre orjinal parça ile tse belgeli servis olarak işlem yapıyoruz yetkili servislerin 300 400 tl daha uygun fiyatına garantide herhangi bir sorun olmuyor bulunduğunuz şehirde tse belgeli servis varsa boşa yetkiliye zorunluluğunuz yok![]()
#RenaultSport Clio-R
Tercüme geçiyorum![]()
5 Mayıs itibariyle çalıştığım servis yetkili anlaşmasını sonlandırdı şuan blok muhafiyet kanuna göre orjinal parça ile tse belgeli servis olarak işlem yapıyoruz yetkili servislerin 300 400 tl daha uygun fiyatına garantide herhangi bir sorun olmuyor bulunduğunuz şehirde tse belgeli servis varsa boşa yetkiliye zorunluluğunuz yok![]()
#RenaultSport Clio-R
Leon aracımın bagaj kapağı kilidinden parke yollarda yavaş giderken tıkırtı geliyor , bakıma gittiğimde ve diğer gidişlerimde sağolsunlar yardımcı oluyorlar fakat kilit hariç her yere yalıtım yapıyorlar fakat tıkırtı kesilmiyor.Aracımın garantisi bitti , kilit değişim konusunda servis yardımcı olur mu ?
Opel'de indirim vardı ay sonuna kadar. Bütün filtreler + yağ değişimi + check up için 499 ₺ fiyat verdiler geçen gün. Götürsem mi acaba?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)