En küçüğü 6 en büyüğü 14 yaşında 7 kedim var,
Hills Optimal Care 15 kg lik ve Royal canin Sensitive alırım yine 15 kg lik. 1 ay birinden 1 ay diğerinden alırım.
Mamaların hepsi tavuklu.
Yaşı artan kedilerim de aynı yaralardan 15-20 tane ve kanamalı olarak çıkıyor.
Konu sadece tavuklu mamadan kaynaklı. Kedinizde başka yara bere kanama aksama yoksa bu yaraların sebebi tavuğa karşı hassasiyet.
Ne kadar profesyonel mamada kullanılsa tavuklar tavuk olmadığından dolayı bize yaramadığı gibi onlarada yaramıyor.
Kuzulu mamalara geçiş yapacağım ancak dolar euro kurlarından mamaların yanına yanaşılmıyor 7 kedi olunca haliyle tüketim fazla.
valla biz farmina matisse steril somonlu mamasından alıyoruz. Balıklı mamalar gayet başarılı oluyor. fiyatı da fena değildi fakat her mama gibi o da zamlandı.
ben bu tarz durumlarda baticon sürüyorum kedime ve köpeklerime
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Dün veterinere gittim ama yoğunluktan yazamadım kafasındaki yaranın düşmeden kaynaklı olduğunu mantar vb. olmadığını söyledi kulaklarindakiler de kulak akintisindanmis beyaz kedilerde sık rastlanan bir durummuş kafası için krem kulağı için de temizleme ilacı gibi bişey verdi kafasındaki yara kurudu zamanla kapanır inşallah kulaklarını da düzenli olarak temizliyorum bakalım ne olacak
94’ GSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)