Ben açıkcası çoraplarımı çıkartmıyordum kendi kendine ayağımda çözüldüklerinde yeni çorap giyiyordum. Hiçte mantar problemi yaşamadım çünkü artık mantarım.
74 model sehpa...
Bedelli yapacak arkadaşlar kamuflajı terzide yaptıramayacak sanırım zamanları yok,botun üstünde kamuflajın seksi duruşunu keşfedemeyecekler![]()
imzasız..
aha konu yemeğe geldi@XoR beyden performans bekliyoruz , yoksa seri eksi
![]()
médiocrité partout
o değilde teskere eğlencesi yaparlar mı acaba?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Arkadaşım erzincanda yaptı tabiri caizse 18 günde içinden geçmişler. Hasta olmamak imkansız gibi her yer pislik içinde ve sadece 1 kere duş alabilmiş.
Anlattıklarından yola çıkarak kısaca ihtiyaç listesini şöyle yazabilirim;
-Kantine göndermediklerini sigara konusunun ciddi sıkıntı olduğunu söyledi stoklu gitmekte fayda var.
-Selpak ihtiyacınızı fazladan hesaplamalısınız çünkü hasta olmamak imkansız diyor zaten kendi de hasta olarak döndü.
-Revir konusunda çok problem yaşanmış eğer ilaç kullanmanız gerekiyorsa raporuyla gitmeniz gerekiyor.
-Eşofman veya pijama verilmemiş yanınıza almanızda fayda var.
-Ortopedik taban ve 1 numara büyük bot almak daha mantıklı bir hareket olabilir ciddi yürütüyorlarmış.
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar fazlasını merak eden olursa öğrenir tekrar yazarım.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
21 gün gidenler yatmaya gittiklerini mi zannediyorlardı,
Her askere gidenin yaşadıklarını yaşıyorlar,
Abartmayın bu kadar, rahat olun,
Eşofman - pişama herkes kendi alır zaten, verilmemesi/kullanılmaması normal,
Standart alınacak listesi belli, alın geçin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)