Aynı yer aynı tarih agacım bende ordayım 😀
Printable View
Amasya 15. Piyade yaptım askerliği 1 ay olmadi daha sorusu olan pm den yazabilir
Bu arada ertürk telefon var elimde , kantinden aldım 150 tl r 100 e veririm
4.5 g olmayan hatlar ile internete de giriyor kendileri baya islevsel
Samsung isteyen olursa oda var 150 tl internet falan yok onda
Adıyaman il jandarma çıkmış banada bilen giden varmı baktım sayfada göremedim
Beyler uçak biletini şimdiden alın sık sefer olamayan yerlere biletler şimdiden bitmiş birgün öncesine aldım otelde kalıcam son gece teslim olmadan
05.01.2020 kutahya havacilik ... benim gibi 2020 de gidicek olan varmi ? :))
Iyi iyi masallah ekibi bi kuralim :)
WhatsApp Group Invite
kütahya için wp grubu :)
@Enesx var ama daha sonra sanırım onun.
güneylideki büyük olan değilse merkezdir, tam ismi yazarsan birliğin söyliyim yerini :)
Amasya 15. Piyade eğitim tugayı
Iki tane alay şeklinde
12 ve 22. Alay
12. Alay nispeten 22 e daha rahat tek katli bölükler mevcut , bu sebeple koğuşlar 48 kişilik
22. Alayda ise çok katli bina yapısı mevcut 84 kişilik koğuşlar mevcut
Her iki alay da eğitim alanlarına uzaklıkları aynı denilcek seviye 1.5 km falan
Her bölüğün yakınlarında kantin mevcut
Her gün duş imkanı bütün bölüklerin içinde mevcut
Yemekhane özel şirket tarafından idari ediliyor
Ayrıca lahmacun ve pide salonları da tugay içinde mevcut . Kantin araçları belirli saatler de sabah öğle akşam geliyor satış da yapıyorlar
Heryerde kredi kartı geçiyor , nakit ise otomat kartı ve içinde para yüklenilmesi için lazım olucak 100 lira yeter oda bozuk olsun 10 tl 20 tl şeklinde
Eğitim olarak 22. Alay 12 e göre biraz daha sıkıdır . En azından bizim arkadaşlarla konustuklarimiz o yönde .
Amasya hava olarak insanı çarpan bir havası yok gayet temiz bir hava mevcut . Tugayın 4 tarafı da dağ kış sonbahar ilk bahar mutlaka içlik alınmalı .
Aklınıza takılanlara ek yaparım yoruldum yazmaktan :)
31 // Muğla Menteşe Jandarma
Bedelliden dönen arkadaşım sporun (koşu vs) kaldırıldığını söyledi. nedeni geçenlerde birinin kalp krizi geçirdiğinden yaptırmamışlar.