16B 30 mart sevk denizli var mı aramızda?
Printable View
16B 30 mart sevk denizli var mı aramızda?
şu botlar ayakkabılar herkese vurur rahatsız eder yıllardır. bu kadarmı zor düzgün bot üretmek askere düzgün bot vermek anlamıyorum ya ayıptır
Detaylı olarak herşeyi yazacam. 1. Tabur 4. bölük(benimde olduğum) harici hepsi rahatmış sevk kağıdınız çıktımı bilmiyorum çıktıysa tarih onda yazar ama teslim pazartesidir haftasonu işlem yapmazlar. Bizim çıkışımız normalde cumartesi ye denk geliyordu ama idari izin sayıp cuma bıraktılar
Aklıma gelen herşeyi yazıyorum, başka sorularınız olursa özelden yazabilirsiniz. Mebs e gidecek arkadaşlar için belirtiyorum, öğlen 12-1 gibi hatta daha erken teslim olmaya çalışın. Ben saat 3 gibi gittim içeri girebilmek için 3-4 saat bekledim. Mebs te en sıkıntılı ve disiplinli bölük benimde bulunduğum 1. Tabur 4. Bölüktür. Açıkcası bu bölüğe düşmemek içinde erkenden gitmeniz faydalı olacaktır. Sakın ola içeri akıllı telefon sokmayı denemeyin, daha önce yaşanan sorunlardan dolayı aşırı derecede takıntılılar yakalatıp askerliği uzayan oldu. Kendi hattınızı götürün bana girişte askercell le alakalı soru soran bile olmadı. İç çamaşırı çorap içlik vs. olayında renk sıkıntısı yok askeri malzeme satan yerlere gidip gereksiz paralar vermeyin. İstikhakınız 2 adet çorap, 2 adet boxer, 2 adet fanila, 1 adet el havlusu, diş macunu, fırçası, sabun, traş bıçağı vs.. Bunları yokmuş gibi düşünün bize 1 hafta sonra verdiler. Haftasonu eşofman la takılıyorsunuz ona göre birşeyler götürün. Eldiven, bere, boyunluk, içlik, saat gibi şeyleri decathlondan alabilirsiniz. Orada satılır fakat sıra beklemek sıkıntı. İlk 2-3 günü idare edecek kadar su götürün. Nakit para hiçbir yerde geçmiyor. Otomatlardan 1 tl ye kola,çay, kahve, abur cubur alabilirsiniz ihtiyacınıza göre demir para götürün. Kantinde kredi kartı veya nakit kart kullanıyorsunuz temassız olursa işlem hızı açısından daha iyi olur. Ben yanımda götüreceğim şeylerin listesini yapmıştım, eksik fazla ne varsa düzenleyip tekrar aşağıya yazıyorum. Aklıma gelen birşeyler olursa konuya ilave ederim.
İç çamaşırı x10
Çorap x20
İçlik x3
Gecelik
Eşofman takımı
Traş malzemeleri
Traş malzemeleri için küçük el çantası
Şampuan
El sabunu(sıvı olabilir farketmiyor)
Sabun kutusu
Duş jeli
Lif
Diş macunu ve fırça
Selpak( minimum 10 adet götürün)
Tuvalet kağıdı
Islak mendil
El, yüz, dudak kremi
Yara bandı
Havlu ( el havlusu - banyo havlusu)
Telefon
Asma kilit x 2 adet (kilit kısmı uzun olsun)
Bot boyası
Dolap Askısı (2-3 adet)
Kitap
Bozuk para
Terlik ( plastik olsun duşta ve akşamları lazım)
Boyunluk, bere, eldiven
Atlamışım, en önemli şeylerden biri botlar için sağlam bir tabanlık alın botların altı tahta gibi. Ayrıca sivilde giydiğiniz ayakkabı numarasından 1 numara büyük bot isteyin
Arkadaşlar tuşlu eski bir telefon var elimde, kamerası var ancak 0.0 bilmem kaç mp, yani varlığı yokluğu belirsiz, onu götürsem sorun çıkartırlar mı?
askeriyelerin kantininde herşey oluyor ,aslında. bide hepi topu 25 gün. büyütmeyin gözünüzde bu kadar. gelir geçer inşallah. herkese hayırlı teskereler.
Bazı yorumlar çok trajikomik gerçekten :)
Aldığınız bereler yeşil ve ya siyah farkediyor mu ? Arkadaş gidecek bana sordu bende 12 ay gittim bizde farketmiyordu sizde ne renkti.