Askerde gece çarşı imkansıza yakın .....
Edirne'de usta birliğindeyken tam ortam canlanıyodu bizim çarşı izni bitiyordu.Değişik bi ortam var gece davul zurna sesi bi başlıyo amk sabaha kadar koğuşta ritim tutuyoduk artık eğlenceli bi yer
Bi iki kere bşçvş un adamı olmama rağmen zorladım izin çıkaramadım.Direk nabacanlan a..ık akşam diyo adam
Kafaya koydum bi akşam Edirne gecelerine akacam.Tam güneş batıyor kalp ritimleri hızlanıp alkol dürtüsü artarken biz minibüse binip kışlaya gidiyoz aliminyum
Bigün bşçvş dediki yeni bölük komutanının eşyaları taşınacak iyi eşya taşıyacaklardan bi manga oluştur.Sende başlarında durr.
Hemen bi operasyon timi bunlar tasıdılar ettiler bunları akşam bölüğe postalayıp kendim az biraz akmıştım inceden
Ha çıkan 2 kişi tanıyodum birisi zaten kısa dönem istanbul' dan 330la gelmişti birliğe kafasına göre takılıyodu hafta sonu falanda şortla çıkıyodu çarşıya yasak normalde diğeri de bilkenti bırakıp gelmiş and one eşofmanları , nayk ayakkabıları ve altın künyesiyle kışlamızda gezen değişik bir kardeşimizdi
Ama biz çıkmak için büyük bedeller ödedik