Benim yegen geldi isyanlardaydi.
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Kütahya 10. bölüğe giden olursa Murat komutan baba adamdır
Arkadasım geçen hafta İskenderun'a teslim oldu. Az önce telefonla beni aradı artık siz düşünün yani adamın rahatlığını. Girişte kimse telefon falan araması yapmamış akıllı telefon götürsem sokarmışım diyor. Keyfi baya yerinde.
Telefon falan götürmeyin. KAfanız boşalsın. Ben acemide hiç kullanmamıştım. Keşke ustaya da götürmeseydim dedim ama kıbrıstaydım. Ankesörlü 1 tane çalışan vardı. O da kart falan yutuyordu. Kullanılmıyordu.![]()
Instagram: mutusgarage
ayın 7 sinde bende kutahyadayım orda bırleselım techte dekılerle![]()
7 si sabah kütahyada olucam bende yollar korkutuyor kar yağışı 60 70 km yakınımıza kadar geldi![]()
#eksikpazar
30 Mart Ankara/Polatlı var mıdır ?
Burdurdan bugun terhis oldum, tek kelimeyle rezalet. 10 gündür ağır hastayım. Yılbaşında biri firar etti, gecenin Bi köründe içtima aldılar, herkes hasta oldu. Koğuşlarda tozdan mikroptan geçilmiyor. Sıcak su bulmak imkansız, kantinlerde malzeme yok.
Bugün terhis oldum erzincan merkez komutanlığından rahatmiydi evet ama çok soğuk buraya gidenler rahat olur, komutanlar binbaşı albay çok iyi adamlar, topcu tugayı vs sıkıntı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)