8 plus tr garantili 4200 tl ye sıfır aldım
1 ay sonra dolar uçtu
Telefona kendi çocuğum gibi bakıyorum
Ülkede birşeye sahip olmak büyük mesele
Printable View
8 plus tr garantili 4200 tl ye sıfır aldım
1 ay sonra dolar uçtu
Telefona kendi çocuğum gibi bakıyorum
Ülkede birşeye sahip olmak büyük mesele
Ya arkadaşlar siz hala olayı zanneedersem çakmadınız :) Size benzer bir durum yazayım sonra bence bir daha değerlendirelim.
Geçen sene bu aylarda MTV'nin yüzde 25 zamlanacağı söylendi, sonra ortalık tabi toz duman yüzde 25 zam olur mu diye. Maliye bakanı geri adım atmayacağız vs. dedi, sonra ne oldu konu tabikide her konudan yetkili devlet büyüğümüze iletildi ve nasıl böyle bir saçmalık oluyor ben halkıma nasıl yüzde 25 zam ödetirim denilerek bir kahramanlık destanı yazıldı. Konu yüzde 15 zamma bağlandı ve uyku moduna geçtik son 16 senede olduğu gibi.
Şimdi gene bir nabız yoklaması yapılacak, ortalık yüzde 193 zam olur mu diye calkalanıcak ve neticede yüksek karar mercii çıkıp dicek yüzde 193 de olur mu yuh benim vatandaşım nasıl ödesin bu zammı, konu yüzde 50 zamla 340 350 de tatlıya baglanıcak ama her türlü kazık gene bize girmiş olacak tabiiki.
zammı yapan kısmında ne yazıyor? recep tayyip erdoğan, CUMHURBAŞKANI.
yani o konu, bu konu değil. çıkar der ki, yerli telefonlar para kazansın diye yaptık, adamlar hüloğğğ yapar ve vestel casper bayilerini talan ederler. :D haklı çıkar bir şekilde. o yüzden geri adım atmaz. 1000 tl olsa gene koymaz.
Hayır oy verenlerinin kaç tanesi avrupa amerika gezisine gidip ayfon alıyor ki?
Vatandaşın bir şey almasını istemiyorlar ekonomik strateji bunun üzerine ama kendilerinin çok konuştuğu Ecevit dönemi gibi olmamak adına böyle gizliden gizliye yapıyorlar bakalım hayırlısı ne olacak sonu o dönemlerde zenginlere de dokunmuşlar ben bilmem pek öyle okudum umarım şimdi de tüm halka aynı politikayı izlerler de herkes biraz sıkar dişini.
Arkadaş "telefonunu T-mobile aldım, kayıt derdim falan yok" dedi ama tam anlamadım.
Bilen var mı?
İşin kötü yanı bunlar öyle ya da böyle bir gün gidecek ama gelecek adamlar bunların koydukları vergileri, zamları geri alacağını zannetmiyorum. Geleceğimizi de zora soktular. Ülkede en kibar tabirle ciddi reformlar gerekiyor.
Hareket çekebilirsin :D
Yurtdışından gelen her telefon IMEI'si kayıt olacak. İllegal olsun istenirse, kayıtlı bi IMEI çakılacak bi telefoncu tarafından. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Herhangi bir Türk hattı bu telefonlara takılınca süreç başlıyor.
Arkadaşın T-Mobile hattı almışsa anca olabilir. O da nasıl olacak? Almanya'da falan ikamet ediyorsa vs. gibi şartlarda. Yoksa yabancı hattı da orada oturmadan alamazsın.
Çok büyük ihtimalle sadece Samsung, iPhone falan kayıt ettiriliyor sanıyor herhalde :D
Bunlara oy verip durumu olmayanlar zaten alamıyordu. Oy veren zenginler zaten yurtiçinden rahatça alıyorlardı. Olan bizim gibi hem muhalif hemde zengin olamayanlara oldu.
tatava yapmayın
alın Vestel'i, millet bahçesine gidip operatör interneti kullanmadan ücretsiz wireless ile tinderda sağa sola atın
250'ye baglarlar o işi..