User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Imei Kayıt Ücret Zammı

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    8 plus tr garantili 4200 tl ye sıfır aldım

1 ay sonra dolar uçtu

Telefona kendi çocuğum gibi bakıyorum

Ülkede birşeye sahip olmak büyük mesele
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 plus tr garantili 4200 tl ye sıfır aldım

1 ay sonra dolar uçtu

Telefona kendi çocuğum gibi bakıyorum

Ülkede birşeye sahip olmak büyük mesele
    aynen üstat egonomi şahlanıyo ne işse hep bize giriyo ! daha dün aspitaröün lambasını led olanla değiştirdim modeme zaman saati aldım gece çalışmasın diye ev içinde az harcama mühendisi oldum nerden ne kadar kar yapsam diye düşünüyorum hergün
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yıl garantili olduğunu biliyorum ben.

1 yıl içinde açıkcası 4,839 TL yada 7,315TL bağlamak uzun süre için risk benim için.1 yıl sonra arıza çıkarsa ki cevremde 10 kişiden 2-3 'den çıkardı TR garantili olanlar 1.5 sene geçmişti telefon değişimi yaptı.

ABD'den 7,315TL getirip 1 yıl sonr arızalanın yedek parça parası vermek yada yaptıramamak benim için risk.

Az buz paralar değil eğer 4,839 TL verip 1 yıl sonra bozulduğunda ya yeniden alırım diyen varsa bilemem.
    Telefon türkiyede 8000 tl, 1 yıl garantilisini 4800e alırım alacak olsam, bozulursa ki kolay kolay bozulmaz, gider amerikadan yenisini alırım zararım 800 lira olur sadece. kalkıpta bir telefona 8000 lira vermem ben.
    Ama herkesin kendi tercihidir tabii ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşlar siz hala olayı zanneedersem çakmadınız Size benzer bir durum yazayım sonra bence bir daha değerlendirelim.

Geçen sene bu aylarda MTV'nin yüzde 25 zamlanacağı söylendi, sonra ortalık tabi toz duman yüzde 25 zam olur mu diye. Maliye bakanı geri adım atmayacağız vs. dedi, sonra ne oldu konu tabikide her konudan yetkili devlet büyüğümüze iletildi ve nasıl böyle bir saçmalık oluyor ben halkıma nasıl yüzde 25 zam ödetirim denilerek bir kahramanlık destanı yazıldı. Konu yüzde 15 zamma bağlandı ve uyku moduna geçtik son 16 senede olduğu gibi.

Şimdi gene bir nabız yoklaması yapılacak, ortalık yüzde 193 zam olur mu diye calkalanıcak ve neticede yüksek karar mercii çıkıp dicek yüzde 193 de olur mu yuh benim vatandaşım nasıl ödesin bu zammı, konu yüzde 50 zamla 340 350 de tatlıya baglanıcak ama her türlü kazık gene bize girmiş olacak tabiiki.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar siz hala olayı zanneedersem çakmadınız Size benzer bir durum yazayım sonra bence bir daha değerlendirelim.

Geçen sene bu aylarda MTV'nin yüzde 25 zamlanacağı söylendi, sonra ortalık tabi toz duman yüzde 25 zam olur mu diye. Maliye bakanı geri adım atmayacağız vs. dedi, sonra ne oldu konu tabikide her konudan yetkili devlet büyüğümüze iletildi ve nasıl böyle bir saçmalık oluyor ben halkıma nasıl yüzde 25 zam ödetirim denilerek bir kahramanlık destanı yazıldı. Konu yüzde 15 zamma bağlandı ve uyku moduna geçtik son 16 senede olduğu gibi.

Şimdi gene bir nabız yoklaması yapılacak, ortalık yüzde 193 zam olur mu diye calkalanıcak ve neticede yüksek karar mercii çıkıp dicek yüzde 193 de olur mu yuh benim vatandaşım nasıl ödesin bu zammı, konu yüzde 50 zamla 340 350 de tatlıya baglanıcak ama her türlü kazık gene bize girmiş olacak tabiiki.
    İkisi farklı şekilde yalnız. Biri %25 olacak iddialarıyla ortaya atıldı, diğeri bizzat kendisinin imzası ile resmi gazetede yayınlanıp, yürürlüğe girdi. 500 TL değişmez, geçmiş olsun herkese

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

zammı yapan kısmında ne yazıyor? recep tayyip erdoğan, CUMHURBAŞKANI.

yani o konu, bu konu değil. çıkar der ki, yerli telefonlar para kazansın diye yaptık, adamlar hüloğğğ yapar ve vestel casper bayilerini talan ederler. haklı çıkar bir şekilde. o yüzden geri adım atmaz. 1000 tl olsa gene koymaz.

Hayır oy verenlerinin kaç tanesi avrupa amerika gezisine gidip ayfon alıyor ki?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatandaşın bir şey almasını istemiyorlar ekonomik strateji bunun üzerine ama kendilerinin çok konuştuğu Ecevit dönemi gibi olmamak adına böyle gizliden gizliye yapıyorlar bakalım hayırlısı ne olacak sonu o dönemlerde zenginlere de dokunmuşlar ben bilmem pek öyle okudum umarım şimdi de tüm halka aynı politikayı izlerler de herkes biraz sıkar dişini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş "telefonunu T-mobile aldım, kayıt derdim falan yok" dedi ama tam anlamadım.
    Bilen var mı?
    Okumadan imzalamam.....

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin kötü yanı bunlar öyle ya da böyle bir gün gidecek ama gelecek adamlar bunların koydukları vergileri, zamları geri alacağını zannetmiyorum. Geleceğimizi de zora soktular. Ülkede en kibar tabirle ciddi reformlar gerekiyor.
    MR.EVO53

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş "telefonunu T-mobile aldım, kayıt derdim falan yok" dedi ama tam anlamadım.
    Bilen var mı?
    Hareket çekebilirsin

Yurtdışından gelen her telefon IMEI'si kayıt olacak. İllegal olsun istenirse, kayıtlı bi IMEI çakılacak bi telefoncu tarafından. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Herhangi bir Türk hattı bu telefonlara takılınca süreç başlıyor.

Arkadaşın T-Mobile hattı almışsa anca olabilir. O da nasıl olacak? Almanya'da falan ikamet ediyorsa vs. gibi şartlarda. Yoksa yabancı hattı da orada oturmadan alamazsın.

Çok büyük ihtimalle sadece Samsung, iPhone falan kayıt ettiriliyor sanıyor herhalde

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlara oy verip durumu olmayanlar zaten alamıyordu. Oy veren zenginler zaten yurtiçinden rahatça alıyorlardı. Olan bizim gibi hem muhalif hemde zengin olamayanlara oldu.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilen var mı?
    Abd den alinan tmobile hattini diger ulkelerde kullanabiliyorsun hicbir extra ucret fln odemeden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abd den alinan tmobile hattini diger ulkelerde kullanabiliyorsun hicbir extra ucret fln odemeden.
    Roaming olmuyor mu o zaman?
    Okumadan imzalamam.....

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    IMEI Kayıt ile o farklı, SIM Kilitsiz almış oluyor o unlock yapmasına gerek kalmıyor telefonu.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tatava yapmayın
    alın Vestel'i, millet bahçesine gidip operatör interneti kullanmadan ücretsiz wireless ile tinderda sağa sola atın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roaming olmuyor mu o zaman?
    Oluyor olmuyor bilmiyorum. Cok samimi bir arkadasim Tr de buradan aldigi hattini o sekilde kullaniyor geldiginde.
    Alıntı kuBar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IMEI Kayıt ile o farklı, SIM Kilitsiz almış oluyor o unlock yapmasına gerek kalmıyor telefonu.
    Biliyorum farkli oldugunu arkadasin sorusuna cevap verdim sadece

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oluyor olmuyor bilmiyorum. Cok samimi bir arkadasim Tr de buradan aldigi hattini o sekilde kullaniyor geldiginde.

Biliyorum farkli oldugunu arkadasin sorusuna cevap verdim sadece
    Muhtemelen mevzu;

Benim Turkcell hattımı italya'da, yunanistan'da kullanabilmem gibi bir şeydir.
    Turkcell'e günlük belli bir ücret ödeyerek diğer ülkelerde kullanabiliyorum. Aynı yöntemdir herhalde...

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250'ye baglarlar o işi..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen mevzu;

Benim Turkcell hattımı italya'da, yunanistan'da kullanabilmem gibi bir şeydir.
    Turkcell'e günlük belli bir ücret ödeyerek diğer ülkelerde kullanabiliyorum. Aynı yöntemdir herhalde...
    Aynen bunun gibi birsey. 2gb data, unlimited text vs oluyor. Sadece konusma icin extra ucret odeniyor ama o da whatsapp, facetime hallediliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler