http://hunilisozluk.net/wp-content/u...ma-800x364.png
N11 açıklaması. İmla kuralları bile hak getire. Tam rezalet, felaket.
http://hunilisozluk.net/wp-content/u...ma-800x364.png
N11 açıklaması. İmla kuralları bile hak getire. Tam rezalet, felaket.
Okumadan imzalamam.....
utanmasalar yeğenim yazmış diyecekler
Bir de bu açıklama kendi sitelerinde falan da yer almıyor. Tam mala bağlamışlar.
Ben de ilk başta hiç anlamamıştım, siren olayı aklıma gelmemişti ama evet "sirenden rahatsız oluyoruz, deprem vs sanıyoruz" şeklinde bir trol şerefsizlik durumu varken bu salakların bunu düşünememiş olması aptalca olmuş.
Bu arada N11 değil, Doğuş'u boykot edin edecekseniz madem![]()
bence atamızla alakası yoktur diye düşünüyorum. Atatürk üzerinden propaganda yapmaya casaret edemezler çünkü. rakiplerine laf atım derken kendini yaktı.
Aslında yok işte ama ilgili departmandaki malların halt etmesi oldu, nereye denk geldiğini, lafın nereye gittiğini hesap edemediler. Yoksa arkadaşların dediği gibi "sirenler çalıyooooooooo" diye 1 aydır dönen kampanya ve Trendyol ile atışmalar açık.
Bizde biraz da millet bahane arıyor zaten Atatürk üzerinden iş yapmaya
Dediğim gibi, Doğuş'un böyle bir yaklaşımı var mı Atatürk konusunda? Belli ki hata olmuş, evet böyle bi mallığı yapmamaları lazımdı ayrı konu ama bu kadarına da gerek var mı bilemedim.
Gerçi bu hata onlara yeter, bi daha yapmazlar![]()
İndirim mindirim dediler yine ayak üstü herkese sapladılar.
Alakası yok. Bildirim Ayın 10'unda gece vakti gelmiş size. Sessizlikten kastı sizi uyandırmak istememesi olabilir.
Ambalaj firması olan arkadaşım N11 ile iş ortaklığını bitirmiş. Mutlu oldum..
~ Feel The Difference ~
biraz n11 mallığının kurbanı olmuş gibi duruyor
n11de sürekli siren oluyordu hatta kampanya boyunca her akşam saat 8e doğru sirenle bildirim geliyordu çarkıçevir diye
buradaki hata niteliksiz personel çalıştırmakla ilgili
insan az biraz düşünür lafının nereye gidebileceğini..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Siren olayı tamamen talihsizlik. Bilinçli olarak Atatürk'ün anısına saygısızlık yapacaklarına ihtimal vermiyorum.
Boykot işleri ise yalan olmuş. Geçen seneye göre sönük geçmesine rağmen 100 milyon fazla ciro yapmışlar (240 milyon TL).
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şizofren gibi her şeyin altında kötü niyet aramak anlamsız. Bence amatörce yapılan bir hata, böyle şizofren bir toplamda bu tarz işleri yapanlar, daha şizofren davranıp her ihtimali değerlendirmeli ki hataya düşmesin.
1 aydır favorilerime ekli cihazlar malzemeler vs vs vardı bekledim indirim olsunda alıyım diye alakası yok 1krş bile oynama olmadı memleketimizde dümenci olmayan kalmadı beklentiyi yüksek tutmamak lazım
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Valla indirim olmadı falan diyenler olmusta iyi takip edip ne alacagını bilirsen cokta güzel indirim oluyor kuponla birlikte. Günlerdir takip ettim hic fiyat artısıda olmadı.
Ben çaktım maili, üyeliğimin silinmesini aşağıdaki yazıyı yazarak talep ettim.
Hadi diyelim malsınız ve 10 Kasım gibi bu ülkenin yas tuttuğu, göz yaşları içinde Ata'sına minnetini gösterdiği günde, siren ile alakalı yapılabilecek en mesnetsiz mesajı yazıp gönderdiniz.
Bunu yapacak kadar mal olan ekibinize özür mektubunu da yazdırmayı hangi akıl ile yaptınız.
Tüm harfleri küçük olan içine ''Ata'' ve ''Atatürk'' 'ten bahsederken bile baş harflerini büyük yazamayacak kadar mesnetsiz ekibinizin ''KÖTÜ NİYETLİ OLMADIĞINA'' bu özür yazısı itibariyle inanasım gelmiyor.
Bir merada otlayan öküz olsanız kendi yediğiniz ota bu denli büyük sıçıp, bu denli büyük sıvıyamazdınız.
nonbir ile ilgili alışverişlerimi durduruyor en kısa zamanda ekmek yediğiniz ülkenin değerleri ile ilgili komiklikler yapmanın ne bedeller doğurduğunu öğrenmenizi diliyorum.
Üyelik kaydımın ve sisteminizde kayıtlı bulunan tüm iletişim bilgilerimin sisteminizden silinerek çıkartılmasını, iletişim yolu ile bana ulaşacak her reklam için sizi BTK'ya usanmadan şikayet edeceğimi bildiririm.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Gelen Cevapta herfler büyümüş:
gece saat 00:00’da uygulamamızdan atılan bildirimle ilgili açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Öncelikle, şu an derin bir üzüntü yaşadığımızı tüm samimiyetimizle sizlerle paylaşmak isteriz. Gece yarısı rahatsızlık vermemek amacıyla sessiz modda gönderilen bildirim metnine, kampanya temamız olan “siren” kavramını konu etmek, Aziz Ata’mızın hatırasına sahip çıktığımız bu günde maalesef çok yanlış anlaşılmış ve yanlış yorumlanmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e ve onun ilkelerine bağlılığımız bizim en vazgeçilmez değerlerimizden biri iken, bu talihsiz durumla karşılaştığımız için oldukça üzgünüz. Bu yanlış anlaşılmaya mahal veren bildirimden dolayı içtenlikle özür dileriz.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
2018 Basın Bultenleri - n11.com
Burda da yok bi özür vs. baya kuma gömmüşler kafayı.
ilk anda art niyet aramazken, bu kadar üzerine yatmaları beni aksini düşünmeye sevk etti açıkcası.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)