Mavi de begendigim bir mont vardı. Bugun baktım reklam cikti indirim var diye. Girdim siteye almaya sepete ekledim sayfa hata verdi siparis tamamlanmadi. Sonra baktim mont kalkmis sayfadan. İndirim var ama elde kalan stok eritilecek urunlere sanirim. yine bir ise yaramadi![]()
idefix.com dan JBL Go bluetooth hoparlör: 129tl ye
gearbest.com dan Xiaomi Mi Band 3: 113tl ye aldım
timber alıcaksan bu güzel indirim ;
Timberland 6in Premium 72066 Erkek Bot Kahverengi Fiyatı
geçen yıl deridenden eşimle kendime almıştım o zaman bile 2 tane almamıza rağmen tanesi 650e gelmişti
médiocrité partout
2001 yılında okulun en zengin bebeleri alırdı 200 küsür fiyatı vardı o zamanlar
okulda bir dönem gündem olurdu xxx kendine timber almış diye
bide bu vardı o zamanlar meşhur : https://www.hepsiburada.com/oxs-pola...8aAhgaEALw_wcB
şimdi en ucuz bebek bezi ıslak mendil oyun hamuru vs peşindeyiz![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Birkaç sene önce eşim Mudo'dan lambader bakmıştı; bir ampul takarmısınız aydınlatması nasıl dedik; çatır çutur duyun etrafındaki plastik kırıldı. O gün bugündür fahiş fiyata eşya, giyis...vs satan bu muhteremlerin önünden bile geçmiyorum.
Yanlız, aynaya o kadar vermişken birde kaldıysa kütük de alsaydın![]()
![]()
Nef projeleri 2.400.000 den 2.099.000 a inmiş kaçırmayın derim ...
Şahsen 92837272927x373773828 vade ile 2 tane kapattım...
...
Valla beğendiklerim arasında en uygunu MudodakiydiMobilya ve koltuk katagorilerinde memnunum ben Mudodan. İndirimleri de takip edilirse mantıklı olabiliyor.
Temmuz 'da markapark'tan superga almıstım ,faturasına baktım sımdı , 180 küsürden 113 e düşmüş.
Şimdi bakıyorum 270 lerden 140 a düşmüş.
İnsanlarımız da bunları indirim sayarak alıyorlar işte.İllaki normal fiyattan düşenler vardır da, düpedüz insanları keriz yerine koymaktır bu.
Yazık ya, şuna o parayı verene kadar gider outdoor bot alırım. Bir tane timberland mont almıştım, rengi siyahtan mora döndü, çöp oldu. Timberland'dan daha önce aldığım Columbia mont halen taş gibi hayatına devam ediyor. Timberland mimberland valla yazık günah verilmez o paralar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)