Türk Telekomdan haber varmı ?![]()
bu arada turkcell geri adım atmış. almayacakmış ücret. ancak yinede ben olsaydım iptal ederdim. ensarcılarla daha fazla çalışmazdım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Dünyanın en saçma hareketi herhalde ya, zaten bir ton para ödeyip satın aldığım interneti ister tablet'e ister pc'me paylaştırırım size ne spor gazetesi
aslında bu uygulama var, çok saçma değil eğer internetin sınırsız olsaydı. burada bazı firmalar çok çok ucuza sınırsız internetli mobil hat veriyor, kimisinde maksimum +2 cihaz bağlanabilir kimisinde her bir cihaz için extra ücret talep ederler.
Ancak bu dediğim uygulama tabii ki çok ucuza sınır limit kota akn her ne dersen de hiç biri olmayan paketlerde var. kaldı ki tamamen sınırsız yani paylaşmanında serbest olduğu hatlarda var onlar bile tr deki ücretlerden ucuz.
hani fiyatı 30 tl sınırsız yapsa ondan sonra paylaşmak ücretli dese anlardım. ama zaten kotalı internet anasını satayım. 10 gb öyle böyle bitecek yani bu ve adam extra paket zaten alacak paylaşırsa. sanırsın limitsiz veriyorda millet 50 kişiyle paylaşıyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Haberde bide Turkcell'in duyurduğu yazılmış. Ula ilk haberlerde 3 operatöründe anlaştığı üzere diyorlardı
15 ocak 2019 hotspot kullanımının ucretli olması - ekşi sozluk (ofiste twitter açılamadığından kaynağı görüntülemiyorum)
Yani işte toplantılarda böyle çıkarımlar elde eden APTAL yöneticiler var..
ben zaten İnternet'i satın almışım İnternet benim olmuş kendi İnternetimden tekrar para almaya çalışıyorlar bu tam anlamıyla soygun
Şu 2 gb olayı bence şey: ben sana mevcut paketinden 2 gb kullanma hakkı veriyorum, 2 gb ı aşarsan yine 9Tl keserim diyor. Mantığa ters, şu an ekstra 1 gb 12 tl, adam niye 24 tl lik şeyi 9 tl ye versğn? Bunun artık sonraki aşaması “sen telefondan çok müstehcen video izliyorsun, devam edersen ekstra ücret kesicem, para vermezsen emniyet dayanır kapına” gibi saçma sapan şeyler gelir.
O değil de enflasyonla mücadele diye paketleri 2 ye katladılar, ben çok alıştım. Bu mücadele bitince eski sisteme nası alışcam bilmiyorumulan adamlar mücadele diye bizi iyice tüketmeye alıştırdılar.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
“Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.”
![]()
Amerika'da vardı bu uygulama, diyordum bizimkiler bunu hala nasıl uygulamadı.
çok şükür şaşırtmadılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)