11 fix. Hiç değişmezdiBoyum 191 ve 11 direk cam kenarıydı. Haliyle fazla bir seçme şansım da yoktu
![]()
25-26
27-28
4lu koalisyon kurmustuk. Ben 28 de otururdum. Sinav zamani ondeki iki arkadas dik otururdu. 27 numara ben sinyal cakinca dertli dertli dirsegi masaya koyar, basini eline yaslar soruyu cevapliyormus moduna gecerek hocayla gorus acimizi kapatirdi. Ben ne var ne yok kagida indirir sonra hep birlikte ilham gelmis gibi kagitları fullerdik. Hey gidi hey ne gunlerdi![]()
11 veya 36 olurdu yani cam kenarı en arka nereyse oradaydım. 1 sene sınıfta kaldım![]()
hahaha![]()
bende kalmadım ama diplomayı 1 sene sonra aldım alttan derslerden dolayı
fizikçi nilgün mısır vardı bana "ben bu okulda olduğum sürece bu dersi geçemeyeceksin" demişti birgün
öyle de olmuş fiziklerden kalmıştım kadın emekli olduğunda verdim geçtim..
ailem bilmiyordu ilk sene üniversiteyi kazanmanın direğinden dönmüştüm allahtan öyle olmuş![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
25
general alirıza ersin lisesi
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
9-10-11-12 de dörtlü grubumuz vardı, ben 9 daydım. 'arkadaki çalışkan 4lü' derlerdi bize. sebebi de deneme sınavlarında sondan 4 sıra hep bizdeydiama son sene iyi çalışıp itü makina fakültesine yerleştim neyse ki..
'92 Nissan Laurel Altima A31
1981 - 1982 mezunuyum. Endüstri Meslek Lisesi Elektronik bölümü olunca her ders ayrı sınıf ve ayrı atölyemiz olurdu. sadece atölyelerde 2li takım çalışırdık. Takım arkadaşım aynı zamanda çocukluk arkadaşım mahalleden. Halen görüşürüz. Ayrı şehirlerde de olsak.
Bizim Facebook sayfamız var 22 kişilik sınıfın 15 kişisi sayfada hemen hemen. Gerisi sosyal medya da yok ama olanlardan da görüşenler sayesinde haberlerini alıyoruz. Hatta bir arkadaşımız rahmetli olmuş. Allah rahmet eylesin. Amerika da ve Hollanda da yaşayan arkadaşlarımız bile var. Facebook sayesinde onlarla da haberleşiyoruz.
ÇİZİK BİR ELMAS, ÇİZİK OLMAYAN BİR ÇAKIL TAŞINDAN DAHA İYİDİR
müdürden 11-12-13-14-35-36 hisseli tapusunu almıştım orta okulda![]()
lisede ortalarda önlerde arkalarda baya karışıktı, tüm lise hayatım boyunca 10-20 kişilik sınıfta okudum.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
açıkçası ben hiç hatırlamıyorum. ama bizde sıra değil tekli masa ve sandalye vardı
şuna benzer bişeydi https://www.ee.com.tr/urun-detay/114-emko-line-sira
Lise demisken biz bazilariyla surekli gorusuyoruz. 99 mezunuyum bir tanesiyle 99 dan beri hic gorusmedik taa ki birkac sene oncesine kadar facebookta arkadas olana kadar. 99 dan beri ilk kez Bostonda ucakta Tr ye gelirken gorustuk![]()
36 otuzbircilerin sırasıydı
Çift disik sait tek oturur dalgasına bakardi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Maltepe ticaret
34 sabit yerimdi güzel kopya çekiliyor du
Lise 1 in ilk dönemi 13 13.5 14
3 kişilik ti sıralar 😂
9 kişilik sınıfta okuyunca.***** yabancı dil sınıf 6 tane sıra vardı sınıfımızda zaten.Benim oturduğum yer 5-6 nolu sıraydı.Orada kendi halimde takılıyordum![]()
11..
12de serbay otururdu, liseden can kardeşim. 2 kişiyi öldürdü uzunca süre hapis yattı.
35de ilker otururdu tübitak'ta çalıştı sonra almanyaya gitti. Çok kuvvetli bir yapıştırıcı geliştirdi sonra 3M aldı götürdü almanyaya
36da ömer otururdu urfalı babası aşiretteki kan davası yüzünden adanaya göçmüştü. okula 93 model corolla gli ile gelirdi, japon yapımı.
Yer Adana Baraj Lisesi.
Hayatımda gördügüm en kozmopolit yerdi...
Tango-1 never dies.
sağ taraftan hiç vazgeçemedim.1den sona kadar 36
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)