İstanbul da yaptırıp bu işin ehli tavsiye edilebilecek doktor ve hastane varmıdır acaba ?
Zamanında çok niyetlenmiştim, doktor vazgeçirdi.
Gözlerim 2,75 - 3,00, astigmatta var, ameliyat dahi olsan gözlükle veya lensle gördüğünden daha net göremeyeceksin, hayat kaliten çok fazla yükselmeyecek, sadece ciddi büyük numaralara tavsiye ediyorum ben dedi, teşekkür edip ayrıldım yanından.
Bu arada lens/gözlük kullanmama rağmen göz numaralarım 0,25 - 0,50 iyileşme var, yıllar içerisinde sıfırlar belki
1995'ten beri gözlük, 1998'den beri de lens kullanıyorum, şimdilik böyle devam...
96 yılından beri lens kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadık çok şükür, gözlerim 4:75 miyop, 1:50 de astigmat var, bende amelyat olmaya niyetlendim,prof dediki senin ihtiyacın yok ,bir tanesi 2 bir tanesi 9 numara olan yada 8 10 üzeri hastalara yapıyoruz senin bütün numaraların aynı orjinal gözünle daha iyi görürsün dedi yapmadı
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)