Şikayet edildi
Şikayet edildi
Sen tam barzo esnafa denk gelmişsin ama kaporanı geri vermiş yine o da birşeydir. Ben uzaktan gelicek olana mahçup olucam diye stres yapıyorum adam gelip arabayı görene kadar. Eskişehire 2005 honda verdim birtane, adamlara fotoğraflarda belli olmayan çizikler taş izleri var, boya durumu çok iyi değil dedim, tüm izleri yakından çekip attım alıcı arabayı görünce şaşırdı tur atmadı bile notere geçtik
Kimse kimseye görmeden mal satmıyor. Koymasan telefonun çalar boş yere rahatsız edilmiş olursun. Aracın ne, ne kadar fiyat yazdın bilmiyorum ama şuan piyasa ciddi durgun.
Evet piyasa durgun maalesef 2 haftada yine 2-3 kişi aradı sağolsunlarkoydum trameri arayan ona göre arasın. Kimsenin boş zamanı yok tabi.koymasam galeri gibi belki exper yaptirmayan tramer sorgulamayan saf biri çıkacak alacak muhtemelen de bu tür insanlar var ki bu şerefsiz olan galeriler hala ayakta
O para ageaya normal mi? Nasil normal ya? 70bin diyor?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
İlk mesajda yüzlerce göçük var diyorsunuz, koyduğum fotoğraftakinden daha az olduğunu söylüyorsunuz. Bahsettiğiniz şey iki üç göçük, taş çarpması falan mı yoksa 5-6 bin liralık masraf gerektiren boyasız veya boya da gerektiren bir onarım mı?
Amacım galericiyi haklı çıkarmak falan değil ama insanlar artık ikinci el araç aldığını unutarak hareket ediyor. Ayrıca araç kendi klasmanındaki en ucuz ikinci araç. İnsanları suçlamak için bence daha fazla bilgi vermelisiniz.
Evet yüzlerce göçük var,aksini iddaa ediyorsan gidip bakabilirsin benim için sorun yok. Ben bilgilendirmek amaçlı açtım konuyu,bak ben bu kadar yol gittim,sen gitme demek için açtım.
Senin koyduğun fotoğraftakinden boyut ve hasar derecesi olarak az. Ama bu demek olmuyor ki dolu hasarlı değil? İkinci el araç olması onun dolu hasarlı olup bana hatasız diye kapora alması demek değil. Bugüne kadar onlarca araç aldım- sattım. Araçta nokta kusur varsa telefonda söyledim,sen ikinci el araç alacaksın ne bekliyosun demedim. Sonuçta parayı kolay kazanmıyorum,kimse de kolay kazanmıyordur. Hoş kazansa da beni ilgilendirmez.
Benim için sorun yok,ben gördüğümü,bildiğimi söyledim. İstersen git al,inan umrumda değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)