hakikaten saçma bir durum. sanırım fazladan ucuz araba görünce bir sıkıntı var diye düşünüyorlar oysa denemekten zarar gelmez. ki bizim milletimiz normalde çakaldır...
Printable View
dedikleriniz doğru.. yine de anlam veremiyorum devlet bile yazın enflasyonla mücadele kampanyaları başlatmışken, halk bu kadar geri çekiliyorken otomobil piyasası nasıl hala etkilenmiyor anlaması güç. Her araba sattığımda bir an önce araba almak istiyorum çünkü bekledikçe fiyatlar artıyor...
Bende A3 sedan var. Haliyle piyasasını takip ediyorum. 115-130 aralığında olan araçlar son 1-2 ay içinde 140-160 aralığına çıktı. Bir de sline olmayanlara sline yazmalar, cam tavan olunca ful+ful olmalar falan uçup gidiyor zaten. Ben tdı kullanıyorum, gerçekten ful donanımlı 1.4 tfsi'm olsun isterdim.
Alfa Romeo 159 1.9 JTS
Alfa Romeo / 159 / 1.9 JTS / Distinctive / Sahibinden sahibinden.comda - 745895364
Uzerindeki direksiyonu ben satmistim, forumda ilani vardi direksiyonun. Alan arkadas cok beyefendi biriydi. Almaya farkli bir aracla gelmisti ancak 159 ile alakali biraz muhabbet etmistik. Ilan aciklamasindan, aracin durusundan filan gercekten isi bilen biroso oldigu ve aracina cok guzel birsekilde baktigi acik. 1.9 jts dusunen olursa degerlendirsin.
Yalniz siyah renk-krom ayna-ti jant-kirmizi deri cok zalim bi kombin
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / İlan bitene kadar PAZARLIKSIZ tek fiyat, sonra aramayın! sahibinden.comda - 741331400
Tam fiyatlar çok yüksek falan derken şöyle bir ilan denk geldi. Sizce bu aracın ederi nedir arkadaşlar? Corsa Essentia kullanıyorum. Donanım olarak bu araçtan fazla değil. Ancak sonuçta bu araç 30 yaşında. Sahibiyle konuştuk ama aracı öyle kusursuz değil. Koltuk kenarı plastiği kırık, bagajda spoiler delikleri var vs. gıldırgıcık şeyler. Sizce bu parayı eder mi? Eşim de kullanır diye tahmin ediyorum.
https://mobile.donanimhaber.com/ayak...yor--140412853
Forum dhde konusu var tam da anlatılan gibi herkes al satçı herkes ticaretinde
Opel / Corsa / 1.6 / OPC / İlk sahibinden Turkiyede TEK Opc Opel Corsa sahibinden.comda - 730119607
Yani yeni çıkan araçlara ilk başta gözüm alışmaz ama sonradan Hoşuna gider çoğu ama Opel öyle Bi tasarım yaptı ki corsaya opcsi bile tipsiz
64 vosvos, kalın direk pre, renk seçimi ve detaylar çok iyi
sahibinden.com Hata Sayfası
1.seri 115 çok kalmadı. Üzerinde kemik direksiyon, kelebekler vs. de duruyor. Yakındna bakınca biraz masraflı gibi ama bu fiyat makul.
Orjinal olan tüm Mercedes'ler dikkatimi çekiyor. 190 kasa...
" Araçta 2012 yılında (benden önce) Birmot Beylikdüzünde kaput-sol çamurluk-sol far ve tampon değişimleri olmuş. Buna bağlı 10 bin trameri gözüküyordu"
2012de iyi para 10 bin öyle deme..
2012 dolar kuru ortalaması 1.80 , euro 2.30 muş ;)
kısaca sol kafandan kırmışlar arabayı çok net.
ortalama 50 km/h ile vurduğunu varsayarak,
%99 şase çaprazda yapmıştır , asılıp çekilerek düzeltilmiştir.
birkaç sözde işinin piri şaseci çalışması izledim , evlere şenlik...
felaket senoryosu bu tabikide ...
umarım alanda satanda mutlu olur
https://i.hizliresim.com/jqa4M9.jpg
Ben onu Alfa için demedim :)
Bizim 159da da arkadan tıklatma sonucu farlar kaput tampon vs değişmişti 8k Tramer vardı.
Bmw 760Li / 2011 / 32.109 KM ;
BMW / 7 Serisi / 760i Long / BMW 760i LONG V12 OTOMOL MERTER sahibinden.comda - 746650031
Yine eski aşkım depreşti. Mercedes 250D
159'da jtd motor mecburiyet. Aslında kendini bırakan bir motor değil ama enjektörler veya manifold flaplarından yiyor genelde.
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / Temiz Ferah İlk Sahibinden Full+Full Xenon ve Sunroof 320i sahibinden.comda - 745515800
Fiyatı bilmem ama araç güzel ve kullanışlı. Garajda duracak. Cila+detaylı temizlik uzun yolda tın tın... e46 3.20i
2008 audi a4 km si ve yakıtı hariç her şeyiyle mantıklı
Audi / A4 / A4 Avant / 2.0 TFSI / Sahibinden A4 Avant SLİNE sahibinden.comda - 747383573
Malesef hayır. Prins markasının 159 uygulamalarını örnek verecek olursak, Klasik VSI modeli 1.8 MPI motora oluyor, sözünü ettiğiniz LDI sisteminin Prins'teki karşılığı olan Direct LiquiMax modeli 1.75 TBI motora oluyor. Ancak JTS motora hiçbiri olmuyor. Fazla uygulaması olmadığı için markalar uygun model üretmiyor diyeceğim ama, 1.75 TBI motoru daha az olmasına rağman LPG uygulaması olduğuna göre, tahminimce teknik bir sebepten dolayı JTS'lere LPG uygulanamıyor.