Derin analiz :)
Printable View
Jaguar Sovereign 4.0Long ;
Jaguar / Sovereign / 4.0 Long / 1997 JAGUAR 4.0 LONG SOVEREİGN İLK SAHİP ORTAKLAR EMSALSİZ sahibinden.comda - 737770885
Aslında favorim olarak paylaşacaktım bu kasayı da çok ayrı severim
Zaten ilk sahibi yazmışsınız muhtemelen temiz kullanılmış bir araç
Fotoğraflara tekrar bakarken farkettim kaç yıllık kurumsal sayılacak nitelikte galericisin
Zaten bu model bi arabada alırken çok da takılacak şeyler değil ama Allah aşkına neden böyle şeyler için shop kullanıyorsunuz?
Burada net şekilde direksiyondaki soyulma görülüyor (dediğim gibi bu araçta zaten beklenir anormal değil)
https://i.hizliresim.com/4p3amA.jpg
Aynı direksiyon burada kusursuz ( ışık veya açıdan mı dedim ama belli olmaması mantıksız )
https://i.hizliresim.com/Ydag32.jpg
farklı zamanlarda çekilen fotoğraflar. photoshop değil direksiyon kaplanmış @MK8800
Gergi mekanizması emniyet kemeri yuvasında oluyor bildiğim kadarıyla. Bu yüzden emniyet kemeri patlayınca o da gergi mekanizmasıyla kendini içeri çekiyor. Genelde kaza yapan araçlarda onu düzeltmezler çünkü lamba vs yakmıyor çoğu araçta. Bir sonraki kazada malesef emniyet kemeri kendini germez büyük sıkıntı.
200 bine kadar favorisi olan var mıdır düşük km olmak kaydıyla
g30 favorileriniz var mı? her sene farklı paketlerle gelmiş galiba cok paket var piyasada
Fiyatı biraz fazla ama araba güzel. Makyajsız w123 230. Bence fiyatı max 35 civarı olmalıydı, geçen yaz bu paraya 84 ful+ful(hız sabitleme,koltuk ısıtma vs) bir w123 satıldı.
Sahibinden Satılık 1977 Model 188000 Km Mercedes - Benz 230 44.500 TL - 746596089
Mercedes - Benz / 200 / 200 CE / Sahibinden sahibinden.comda - 747333555
kasa olarak çok güzel duruyor
Mercedes 200ce
Mercedes - Benz / E Serisi / E 200 / Komp. Avantgarde / 2001 E200 KOMPRESSOR AVANTGARDE sahibinden.comda - 746266775
Renk kombinasyonu çok hoşuma gitti,yine bir mercedes benz e200 kompressor :)
Renk, kombinasyon müthiş. Geçenlerde bu donanımda aynı model w210 gördüm. Sahibi 65e almış, 8 bine mi ne boyattım demişti. Baya temiz bir arabaydı ama o zamanlar fiyatlar zıplamamıştı, bu pahalı mı bilemedim.
C124'e gelince, yeni nesil de olsa 200 motor olması, sunroof ve otomatik olmaması eksi. Onun dışında kasa kalem gibi hakikaten. Param olsa düşünürdüm. O kasa artık klasiğe doğru gidiyor. CLK bile klasik muamelesi görürken:)
kadına etek teyzeden VİTENK
sahibinden.com Hata Sayfası
devam ;
al sök pistte gazla
70bine güzel araba
istikrarına hayranım 1 yıldır 1 lira fiyat düşmediler
Şimdi millet arşivlerinden Antalya drag videolarına bakıyodur.
Teyze tanıdık mı diye :D
Seat ibiza 1.0 açıklamaya bakılırsa abla Türkiyede’ki 2. El tabularını yıkmaya karar vermiş başarılı gibi gözüküyo ben ikna oldum
Seat / Ibiza / 1.0 EcoTSI / Style / SEAT Ibiza 1.0 TSI SE Design (s/s) 5dr PAN ROOF BLUETOOTH ST sahibinden.comda - 739695523