Yanlış hatırlamıyorsam eğer, bunların gömlekleri çökme yapıyor bir süre sonra.
Üst kapak ile alt kısım arasında çok uzun saplamalar var ve onlar da salıyor kendini. Ben 1 tane 620 Tİ olanına (motorlar aynı 200 hp turboşarjlı) müşteri olmuştum, ustası alma dedi. İyi ki de almamışım hayatımın hatası olacaktı.
Bir de kapakları çok dert, bulmak zor. Bulduğunda 512 kere falan taşlanmış oluyor. Ve en büyük sorunu da elbette soğutma işi. O kısmı ek fan + büyük radyatör ile çözüyorlar.
O konuda güzel uygulamalar yok değil, hatta ben söküp taktıkça o işin o kadar da zor olmadığını 1 tane müşür 1 tane röle ve sağlam fan ile işin çözülebileceğini anladım, atla deve değil cidden.
Ve tabi ki yedek parça. Bu alet tam benim skalamda aslında ama araç değiştirmek istemiyorum, uzun zamandır da favorimde.
şunu yapmak dert değil mesela, 1 tane kuluçka makinası + röle + elektrikli devirdaim ile yaparsın. Ha adam yapmış iyi etmiş.
Ben bunu sordum nedir diye, evans muadili bir ürün dedi arkadaş bana.
https://blogger.googleusercontent.co...f5hL=w640-h386
6 ekim 2021 de sıfır motor opsiyonu ile 75 gibi bir rakam demiş, o zaman 55 falandı sanırım.
He araba güzel mi ? Bence güzel, alınır mı 2. araba olarak ayda 100-200 km yapılacaksa alınır.