Ampulune kadar serviste değişmiş.4-5 adet gamze dışında beklediğimden iyi çıktı,testlerde
Printable View
Arabanın genel manada diri oluşu,yani koltuklarından,kaportasına, yürüyenine kadar gören kimse o kilometrede olduğuna inanmadı çevremde. Sahibinin de çok titiz olması bir etkendi benim için.Yani gereken ne ise onu yaptırmış ucuz olsun idare etsin mantığı yoktu.Çoğu octaviada olmayan Orjinal CANTON ses sistemi,sanruuf,anahtarsız giriş ve çalıştırma olayına ayrıca cezbetti.
E91 320D- fiyat yok ebesinin.. olmuş ama araba güzel
BMW / 3 Serisi / 320d / Touring / 2011 E91 320d M Sport Touring sahibinden.comda - 693007036
https://i.hizliresim.com/dvQJvn.jpg
Attığım resimdeki yazılan fiyatın altına gittiğine eminim.
Az çok herkes olayların nasıl geliştiğini biliyor artık yazmaya gerek yok o yüzden.
Başka bir konuda bu arkadaşın bebekler bebeği arabasının seceresini dökmüştük, orada bir taşlanmadığımız kalmıştı. Neyse bilen bilir bilmeyen kendi bilir.
Türkiye de ilk defa görüyorum. E30 Touring
BMW / 3 Serisi / 318i / Touring / 1990 model, Fabrika Orjinali E30 TOURİNG sahibinden.comda - 692078506
Antalyadayken benimde ilgilendiğim bir otomobildi. Birde 2016 model 2.0TDI Octavia Scout kaçırmıştım o sıra hatta sen hatırlarsın @Yasindavulcu muhabbetini etmiştik scout'un . Bu aracın 119 civarına gittiğini duymuştum. İlan başlığı sonradan Aracımız satılmıştır yeni sahibine hayırlı olsun diye değişmişti. Instagramdan Driven34 sayfasını takip ettiğimden dikkatimi çekmişti. 5 ayda iyi para. Dolar böyle yükselmiyor.
169 bine bu varken 4 yaş daha yaşlı, 35 bin km daha yüksek arabaya 6 lira fazla vermek saçma olur bence.
A4 Avant 2.0 TDi Quattro
Audi / A4 / A4 Avant / 2.0 TDI Quattro / LeasePlan`den 2015 A4 Avant 2.0 TDI Quattro S-Tronic sahibinden.comda - 689402137
bazen yazılanlara şaşırıyorum sanki driven34 milleti dolandırıyormuş gibi davranıyorlar tabi ki fiyatı eleştirebilirsiniz az veya çok diyebilirsiniz ama bazılarında kin ve gocunma görüyorum m3 gt konusunu da okudum orda altı üstü soru sorduk diyip savunma yapanlar burda başka konuşuyor
Driven34'ün tarzı ve araçlarına gösterdiği(bizim görebildiğimiz) titizliğe tam not verirken, aldığı araçların bazılarının tanıtım videolarının akabinde fahiş fiyatlara ilana konmasına ne yazık ki geçer not veremiyorum. :/
Not: Tabii ki aldığı arabalar adamla mezara kadar beraber olmayacak. Fakat yapılan şey sürekli tekerrür ediyor ve çok da dikkat çekiyor. Gıcık kapılan durum, serbest piyasa mevzusu değil.
525Xd f10 satılan paraya fiyat koymuş. Alanla taştaş geçmek lazım
125e ilanda olan bi aracı 50 bin tl üzerine koyarak ilana koymak ne kadar doğrudur? Elbet isteyen istediği fiyatı yazar ama bu da tabiri caizse "geçirebildiğine" tarzı bi fiyat olmuş
sırf türkiyede tek diye o para verilir mi bilemedim fk2 parası
şöyle bir incelemesi var
https://www.youtube.com/watch?v=v3t3aDbaKDk
valla turbosunu felan bilmem ama çok değil 2 sene önce bu paraya 2 tane e92 m3 alınıyodu
Güzel reklam, güzel kâr. :)
İşin özeti bu.
driven 34 kuş mu konduruyor aldığı araçlara. Daha geçenlerde e91 satıldı 70 bine. Hadi sezon açıldı; bu araç makyajlı, m paket falan diyelim. Aradaki 100 binin hiçbir izahı yok. Bundan daha uyguna f31 satıldı hatta.
Forum üyemizdeki S3. İlandayken 178 rakamını görmüştüm en son. %50 kar kovalayanları gördükten sonra insaflıymış bu galeri.
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / OSCARDAN ORJİNAL S3 2.0 TFSİ SPORTBACK OZEL RENK sahibinden.comda - 690366886
3 sene önce ikinci yeniden bunlardan birinin ihalesine girdim o da 2015 modeldi
sabah bi dükkana baktım fiyat içime sindi dedim bir düşüneyim
sonra geldim öğlen 69900e 1.4 tsi otomatik bir tane satıyor ikinci yeni dedim bunu aliim 5 lira ekmeğimiz olur (o zaman piyasa bu kadar yüksek değil tabi) lan kimse girmedi ihaleye 70.000 verdim 3 saniye kala, son saniyede bir tane hayırsız 70.100e aldı arabayı.. dedim kısmet dükkanaymış
sonra o dükkanı açtım 200bin tl para batırdım eve, maaşa hacizler falan geldi intiharı falan düşündüm ölürsem borçlardan kurtulurum falan diye :D
sonra çocuk doğdu falan filan dibi gördük dipten çıktık çok şükür..
ne zaman a3 sedan görsem o 100 lira fazla verip arabayı alan arkadaşı anarım :)
çok iyi niyetlisin.
o siteden piyadanın 5-6 lira aşşasına arabamı alabileceğini sanıyodun :)
otomatik botları var diyelim ki araba 100 gider ihale 90dan açıldı rakam 95 oldu sende son 2-3 saniye kala bot 100 lira arttırıp ihaleyi alıyor ,arabayı satmıyor.
hepsinii kafada belli bir fiyata var oraya gelmezse ihale botlarda kalır.
istanbulda/haliçte mezatlar olur , ordada aynı mantık işler.
ihaleci bişeye kafada 100 lira fiyat biçmiştir, kimse vermez teklifleri kabul ederim der 10 lira verirsin , 20 olur 30 olur 40ta tam sana kalıcak bir grup gelir başlar arttırmaya (ihalecinin kankileri)
sonra mal 80-90lara çıkınca bırakırlar arttırmayı ;)
kısaca organize her zaman işler ;)
2. yeniden 3 defa araç aldım 3ünde de para kazandım ilk çıktığı zamanlarda ama
şimdi imkan olmadığı için girip bakmıyorum dediğin gibi olabilir
hatta bi keresinde bitane 508 aldım fotoları karıştırmışlar siyah araba ile füme araba resimleri detayda birbirine girmiş 508 siyahtı fümede de hatalar çoktu yakın çekimli fotolarda hep
47700e aldım 52ye vermiştim kaput değişik yazmışlardı yetkili servise soktuk kaput orjinal tampon değişik çıktı
ama dediğim gibi bunlar en az 4 sene önce..