Yalnız buzdolabı gibi araba deyince hep GF8 geliyo aklıma :D
https://i.hizliresim.com/vq6TdH.jpg
Printable View
Yalnız buzdolabı gibi araba deyince hep GF8 geliyo aklıma :D
https://i.hizliresim.com/vq6TdH.jpg
çok güzel kombinasyon, fotoğraflar da çok başarılı olmuş
kullanan varsa yorumlarını alabilirim, bu tarz bir araç ihtiyacım var. Psa grubunun ortak modellerinden birini alsam mı diye de düşünüyorum
Fiat Ulysse
Just a moment...
Sanırım bu başlığa ilk defa yazıyorum.. İlanı görünce buraya girip paylaşmak istedim. Ciddi kıskandım, alan güle güle binsin inanılmaz hoş geldi gözüme.
Just a moment...
Açıklamaya bak
aracımızın standart donanımlı liste fiyatıdır ek donanımlar fiyata eklenecektir diyor
Bu devlet bu durumun önüne geçemez
ücretli aksesuarların listesine bakınca aracı 4 teker 1 direksiyon kapı çamurluk olarak teslim etmişler demek geliyor içimden.
Bu ücretli opsiyonları olmayan modeli neden üretmiş bu adamlar demekten alamıyorum kendimi.
Piyasa bir şekilde dengesini buluyor, sen istediğin kadar liste fiyatından fazlaya satamazsın de, buna kural koy.
Talebin olduğu yerde arz artmıyor ise fiyat yükselir, temel iktisadi denklemdir. Sıfır araç satanlara da kızmakla beraber, önce sen bi ÖTV den MTV den biraz feragat et insanlar ulaşabilsin.
Asgari ücretin 11k olduğu ülkede en ucuz araç 1 milyon seviyelerine çıkmış böyle bir satın alma gücü saçmalığı olabilir mi.
Milletin hurdaya verdiği araçlara biz burada servet ödüyoruz 2. el de.
2.0 m50b20 z3,
Just a moment...
z4 2.5 manuel,
Just a moment...
z4 2.5 manuel,
Just a moment...
c5 2.0 hdi hydractive, otomatik.
Just a moment...
ford sierra coupe
Just a moment...
Bendeki sorun bu zaten
Böyle nadir arabaları hayata döndürmek istiyorum:)
Onun dönmeye isteği var mı ona bakmak lazım :)
2012 Renault Megane 3 RS Trophy
Just a moment...
Konudan bağımsız, Türkiye'de Golf 8 GTI ya da Golf 7 Clubsport var mı?
307 CC
Just a moment...
Dönüşüm M4
Acaba normal motor dönüşümlümü yoksa sıkıntılı dönüşümlermi.İnsan ölmeden bi M kullanmak istiyor :)
Just a moment...
bu donusumler benim de dikkatimi cekiyor. M ilanlarinin 1-2 istisnasi haric hepsi donusum. Daha mi ucuza geliyor acaba? Bir de bu donusumlerden benim baktigim ilanlardakiler -fotograflardan gorunen kadariyla- hakkiyla yapilmis donusumler. Frenler, koltuklar, trimler, govde parcalari vs. Butun hepsini alt alta toplayip, bir de ustune donor arac koyunca daha ucuza geliyor olmasini aklim pek kesmiyor...
Evet çok daha ucuza geliyor.Şuan araştırma aşamasındayım.Şase çakmadan motor swap yaptığın sürece çok sorun olacağını düşünmüyorum.
Aklımda M2 comp var :) gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum.Sonrasında satılırmı onuda bilmiyorum.Maaliyeti uyguna gelirse evlat olur sanki
M şasi, normal şasiden 25KG~ daha ağır. (G80, G82) Fabrikanın yaptığı güçlendirmeleri siz düşünün artık. Viraj denge çubuklarında, süspansiyon kulelerinde ve bu tarz parçaların montaj yerlerinde (bmw m forum'un yalancısıyım) ayrıca güçlendirmeler var. M3'ün bütün parçalarını herhangi bir 320i'ye takalım, yine aynı araç. Sadece daha güçlüsü. Yine de yapılan işçiliğe saygım sonsuz, inanılmaz bir emek ve bütçe ayrılıyor bu tarz dönüşümlere. B48 motora stroker kit'ler de çıkmaya başladı sanırım. KW coil-over, Scorpion egzoz falan takılıp pist odaklı projeler yapılabilir. BTCC'deki 330i non-m şasi diye biliyorum. Yetenekli bir araç. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Kaynakça: https://www.bmw-m.com/en/topics/maga...s-details.html
Aklıma gelmişken sorayım, bir 428i dönüşümünde abimiz "bu kasalarda 428i'den itibaren M şasi var" demişti. Doğruluk payı nedir? Hiçbir yerde bununla alakalı bir bilgi bulamadım.
600k ya kadar , megane 3 coupe, 207 gt-rc- bilimum tek kapı serseri çakal arabası, bebekyüz e46 coupe, varsa düzgün cc araçlar favorileriniz bekliyorum eşinizde dostunuzda veya kendinizde varsa , satanın sattığı için gözyaşları dökeceği cinsten araçlara talibim
boş geçmeyelim hasar kaydı ve değişenine rağmen görseli için
polo
Just a moment...
Büyük emek var tamam ama motor koyarak koltuk değişerek fren kiti koyarak tam olarak M olmuyor ki araç. Bana göre melez bir araç çıkıyor ortaya.
Şase ayrı bir boyut, yürüyen ayrı bir boyut, viraj denge çubukları ayrı bir boyut. Birde LSD var apayrı boyut olarak. Kilidide ekliyorlar mı bu dönüşümü yaparken hiç sanmıyorum.
M departmanından çıktığı gibi yapmak bu aracı ucuza gelmez kanısındayım. Ha yapılır mı yapılır ama orjinali gibi olmaz kesinlikle.
e92 320d
Bu renkteki 3 ve 5'leri ayrı bir seviyorum. Kasa kondisyonu, değişensiz harita spec'lere nazaran iyi görünüyor.
2018 BMW M3 Competition
Just a moment...
Saadet zincirine katılmak isteyen DM. Herkese M-Technik araba dağıtacağız.
GR Corolla vs GR Yaris w/ Civic Type R, Golf R, Lancia Delta Integrale — Jason Cammisa on the ICONS - YouTube
Youtube'da GR Yaris'a ait bu Hagerty videosu dakika 8.20'de normal Yaris sasesinden ayri 259 ekstra kaynak ve 48 ekstra yapistirici kullanildigi izlemiştim. Aracin daha sert bir hale gelmesi için dikişliyorlar yani şaseyi.
Yaris tabi ki biraz abartilmis bir ornek olabilir ama yine de duz 4 serisi vs M4'te işin sadece parcayi degistirdik aynisi oldu denilebilecegi supheli bana gore.
bu retrofitler eğer çok profesyonel yapılmıyorsa(resmi yarış takımları gibi firmalar) düzde basmak için yapılan projelerden başka birşey olmuyor. bu gibi firmalar motor swaptan önce tubuler cage gibi öncelikle şasenin rijitliğini sağlayacak değişikliklerle başlıyorlar. bizimkiler tü diyip eline tükürüp ilk koltuk direksiyon vites topuzu değiştiriyor. öyle olsa w124 leri e500 yapardı herkes.
W124 400E ve 420E'nin motor havuzları 500E/E500 dönüşümü için müsait ancak yine dış kaporta, motor ve şanzımanda tadilat gerektirir abi. Normalde W124 şasi 6 silindir motor için tasarlanmış, Porsche bu araca V8 yerleştirmek için hem m119 motorda hem de W124'ün motor havuzunda teknik tasarım değişikliğine gitmiş. Yurtdışında E320 kullanan da var dönüşüm için ancak 94 SONRASI olması şartıyla bu dönüşüme uygun oluyormuş. Şartlar sağlanırsa geriye ön arka tampon, bunların darbe emen metal kısımları, ön çamurluk karşılıkları, 500E farlar ve arka çamurlukların ağzının açılması(ya da değiştirilmesi), hangileriydi şuan hatırlamıyorum ama V8 motorlu modeller için olabilir, şanzıman hidrolik beyninin(valve body) 500E'dekiyle değişmesi, ön arka travers ve taşıyıcıların değiştirilmesi gibi incik boncuk ancak basit bir sürü işlemle dönüşüm yapılabiliyor. Zamanında araştırmıştım, yabancı forumlarda yapan birisi de vardı ancak burada esas mesele 500E'nin her bir parçasını gümrüğünü ödeyerek Türkiye'ye getirtmek, tabii bunu yapabilmek için parçaya ayrılan bir 500E ya da daha ütopiği sıfır parçalarını temin etmek gerek. Ek olarak V8 ya da 94 sonrası 6 silindir motorlu bir W124 de satın almış olmak gerekiyor...
Bu arada zamanında ben de bu bilgilere şuradan ulaşmıştım;
W124 E500 Conversion? - MBWorld.org Forums
Münih'den jelibon ve çikolata getiren dayı arabası :)
W124 Mercedes-Benz 300 TD sportline olması çok güzel. Galeri sahibi MB fan :)
Just a moment...
W123 Mercedes-Benz 240 TD rengi ve döşemeleri pek güzel
Just a moment...
700 TL Civarı hızlı alet favorisi olan var mı ?