Just a moment...
Rengi ve donanımı bence çok iyi km de düşük 2014 makyajlı çok güzel toplanır bu ne diyosunuz ?
Printable View
Just a moment...
Rengi ve donanımı bence çok iyi km de düşük 2014 makyajlı çok güzel toplanır bu ne diyosunuz ?
Kaşıntım hep vardı ama bu aralar çok çoştu 301 i değiştireyim diyorum.
Bütçem 700 civarı. Bu aşağıdaki arkadaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
BMW 2006 Pre LCI 320d
Just a moment...
BMW 2006 Pre LCI 320d
Just a moment...
BMW 2008 Pre LCI 320d - Ağır Hasar Kaydı var ama trameri 17 bin. Bu kayıt olmasa daha alınabilir olurdu benim için, yine de attım favoriye.
Just a moment...
Audi A4 B7 2007 2.0TDI
Just a moment...
Kirmizi B7 ilk defa goruyorum. Sevdim mi sevmedim mi bilemedim. Ancak, ilanlar arasinda en duzgun durani A4. BMW'ler hep bi dip basilmis, oyle BMW bende "kacarak uzaklas" sinyalleri yaktigindan telefon acmayi gectim, ikinci fotografa bakmadan, ilan aciklamasina dahi gelmeden sekmeyi kapatirdim.
Valla bütçe bu kadar olunca bunlar bulabildiğim en düzgünleri :)
Diğerlerini giç görmeyin bile
Bu bütçelerde çevrenizde düzgün varsa değerlendiririm.
benim sahsi tecrubem EDC sanzimandan arkaya bakmadan uzaklasmak gerektigi. Kasa olarak benim en begendigim Megane kasasi tam da bu, Megane 3 SportTourer. Showroom'da bizzat gozumle gordugum en bariz dikkat edilmesi gereken ise bunlarin Fransa uretim olanini bulmak gerektigi idi. Yerli uretim olanla ic mekanda, ozellikle goguste kullanilan malzeme arasinda daglar denizler, yollar yillar fark vardi. Oyle dokunarak degil, gozle fark ediliyordu. Ben mesela 1.6 dCi manuel olanlarina epey bir yukselmistim vaktiyle, simdi bile ara ara ilanlara acar bakarim.
Min 5 tane EDC Fluence-Megane sahibi olduk, tekinde problem yaşamadık. Ama dert verince güzel yaralar açtığını duydum :)
O paralara SW araç bakıyor olsam 508 SW veya Ceed SW bakardım. İlanlarla alakam yok ama örnek olması açısından;
2013 Peugeot 508 SW
Just a moment...
2013 Kia Ceed SW - Premium donanımlıları epey dolu oluyor.
Just a moment...
EDC sanzimanli Fluence ile klasik is cikisi Istanbul trafiginde Barbaros'u tirmanirken "sanziman isindi, lutfen saga cekin ve sogumasini bekleyin" uyarisini alip, akabinde de sanziman calismayi reddedince ne o arabayi tasarlayan, ne ureten, fabrikanin copunu alan copcu dahil herkesin kulagini cinlatmistim. Otomatik arabayi zaten uzun yolda kosturmak icin aldim, trafikte beni rahat ettirsin diye degil :)
Neyse, o gun bugundur EDC'yi duymam ensemdeki tuyleri diken diken eder. Evlerden irak.
sıfır egea dizel otomatikte ben de barbaros bulvarını dur kalk çıkarken sıcak şanzıman uyarısı almıştım hem de arabanın ilk haftasında :(:(:(
Alfa 164 (alacağımdan değil de bakması hoşuma gidiyor)
Just a moment...
mercedes dediğin e'den başlar demişler :D
Just a moment...
2008 E90 335i
Just a moment...
Manuel şanzıman oluşu, sedan olması bence artısı üstelik kilitli diff gibi bayağı ekipman var üzerinde, uzun zamandır favorimde, kondüsyonu iyi duruyor.
Manuel şanzımanlı, N54 motorlu bir E90 her zaman bulamazsınız, ola ki denk gelse de muhtemelen Tasiş çıkması pestil bir araç olur, bu aracın üstünde de artı olarak güzel ekipmanlar var. Golf, Passat, Clio veya F30 gibi piyasada alacağım diyince bulunup alınabilecek bir araç değil.
Sandık halde bir N54'ün kaç paraya mal olacağını da aşağı yukarı düşünmek lazım açıklamada birçok parça değişmiş zaten, ondan her şeyin fiyat fayda olarak zaten saçma olduğu güzide memleketimizde fiyatı bence normal ne yazık ki şu piyasaya göre...
BMW E90 335İ U.S Spec Manual
Valla ne arabalar ne paralara satılıyor,
Aslında, "tabii piyasa koşullarına göre" konudakilerin yarısı bile yapılmışsa güzel bir pazarlıkla paranın karşılığını verebilecek bir araç gibi
Sanayide iş yaptırmak çok zor artık brooo, al bir araba artık demek istediğimi anlayacaksın :)
Her malin bir alicisi vardir, ona itirazim yok. Ama gayet seri uretim, 15 yasinda bir arabaya 3-5 adet uretilmis muamelesi yapmak bana sacma geliyor.
Bu arada, "paranin karsiligi"ndan kasit nedir? Yani, bana zirt pirt sanayi yolu arsinlatacak bir arac, benim nazarimda, asla "paranin karsiligi" degil de ondan.
Sanayi out - Update in.
Yarın 0-200 show var Manisa OSB de davetlisiniz @rahmitanir
Aracın sıfırlanmayan yeri kalmamış ve bebek gibi kondüsyonu.Sanayi yolunu anca bilinçsiz bir kullanıcı aşındırır bence.
3.35 6 aydır favorimde, swap ve proje araçlarının fiyatlarına bakınca fiyatı fena değil sonuçta orijinalden 3.0 turbo bir bmw
slk,
Just a moment...
c5,
Just a moment...
slk,
Just a moment...
z4
Just a moment...
Taşınabilir bungalov :) Değişik bir ilan olsun,
Just a moment...
Just a moment...
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Ne güzel dünya be :D
Sanki var gibi hala
Just a moment...
ikinci el fiyatlarinin surekli artiyor olmasina ben anlam veremiyorum. 2019 agustosta Corsa D GSI ilan fiyatlari 6750 dolar civarindaydi. 2021 agustosta ayni araba 11250 dolardan ilana girdi. Belki ayni arac yine ilandadir plakasi degismis olarak, bilemiyorum ama su an ilanlar 18500 dolar civarinda. Yaklasik 3 kat bir artis soz konusu gecen 4 yilda DOLAR OLARAK. Arabanin 4 yil yaslanmasini, 10 yasini asmasini bu yuzden de ekonomik omrunu tamamlamis olmasini ve airbag'lerinin uretici tarafindan sifirlanmasi gerektiginin belirtilmesini, 4 yil onceki ilanlarda hatasiz arac bulunabiliyorken simdi hemen hemen butun ilanlarin tramer kaydina sahip olmasini, ve buna benzer baska faktorleri de cabasi.