64 mü buçuk ? Latitude 2.0 dCi Executive :
Renault / Latitude / 2.0 dCi / Executive / Sahibinden satılık sahibinden.comda - 697958855
64 mü buçuk ? Latitude 2.0 dCi Executive :
Renault / Latitude / 2.0 dCi / Executive / Sahibinden satılık sahibinden.comda - 697958855
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Yaşamaya çalışıyorum![]()
Koray Cağıran on Instagram: “#loveit #gopro #endless #blue”
Turizm'e geri döndüm. 1 Haziranda Bodrum'a yerleştim ama çalıştığım yer Bodrum'a 90 kmHaftada bir gün iznim oluyor evime gidiyorum. Okullar açılı dükkan kapanır bende ense yapmaya başlarım
![]()
Çevreye daha fazla zarar vermemek adına Teslaya geçtim canım ya![]()
Kalacak akıl kalmadı pek bende sürekli 9200 dönüyor beynim![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
auidi a3
Audi / A3 / A3 Sedan / 1.6 TDI / Ambition / OĞUZHAN CARS 2016 DOĞUŞ A3 1.6TDİ S-Tronic LED ZENON CAM TVN F1 sahibinden.comda - 707610914
ahahah ilan açıklamasına bak hele. " TARCANLAR EXPERTİZ ŞİRKETİNE EXPERTİZ YAPTIRMIYORUZ ONUN DIŞINDA BÜTÜN ŞİRKETLERE EXPERTİZE AÇIKTIR "
bence araları bozuk
ypksa pert olup olmadığını anlayabilecek tek exper o değil ya kendi experinize götürürsünüz o da anlar
çok dangalak exper var 100 lira alıcam diye bilip bilmeden üfüren
benim 158 hp aracıma motor %95 araç 168 hp veriyor demişlerdi![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Tarcanlar airbag değişip değişmediğini, aktif mi değil mi vs onları çıkartıyordu, dirençli vakaları vs
Bunlar iyi toplayıp da airbaglere talaş dolduran tipten heralde![]()
Sahibinden Satılık 1976 Model 79000 Km Opel Ascona 43.500 TL - 698330691
fiyat konusu tartışmalı , ama güzel toplanmış.
opel ascona
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)