Hayırlı olsun işsiz kalmamanıza hayli sevindim
Hayırlı olsun işsiz kalmamanıza hayli sevindim
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
eskişehirdeki mercedes-hases'te baya insan cıkarttı yakın bir arkadsım 9/10 yıllık ticarideydi haseste şuan iş arıyor
hayırlı olsun,umarım biran evel ülkemiz toparlanırda kimse işsiz kalmaz
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Yeni işiniz hayırlı olsun çok sevindim adınıza..
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yeni işiniz ve görev yeriniz öncelikle hayırlı olsun. Yaz aylarının bir kısmını Çanakkale'de geçirmekteyim. Bir uğrar, çayınızı içerim![]()
hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz, başarılar...
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Yeni isin hayirli olsun hocam. Audi fiyat listesi ile gerçek satia fiyati arasında uçurum olan firmalardan oldugu icin kampanya, cok uyguna satis vs oldugu dönemde forumu bilgilendirip konu açarsan bence bu forum ustunden bile epey satis kotana destek bulursun.
Mesela bi ara 84bine. 1.0 a3 satildigi donem vardi almadigima halen pismanim.
Hayırlı olsun, başarılar dilerim
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Teşekkür ederim.Çok extrem bir kampanya yok şuan için ama eski kasa A6 2.0 Tdi Quattro'lar iyi fiyatta. Quattro Ediiton adına bir paket var. Doluluğu güzel seviyede. 432.000 TL ye verebiliyorum. Emsal markalarda bu fiyata 1.6 benzinli varken Audi de 2.0 dizel Quattro alınabilir. Yada yeni kasa A6 2.0 Tdi Quattro çıktı. 595.000 TL ye verebiliyoruz. Q5 2.0 Tdi Quattro lar 480 ortalamasında. Q7 2.0 Tfsi Quattro'lar 690.000 civarı. A3 kalmadı piyasada 0km. A4 az sayıda var. 1.4 Tfsi Design paket A4 ü 242.000 TL ye kadar verebiliyoruz.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Teşekkür ederim. Her daim beklerim.
Teşekkür ederim. Ben doğru adımlar atarak güzel bir iş imkanı buldum. Ama geride çok sayıda işsiz arkadaşım kaldı.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Senden fiyat almıştım biliyorum. Uğrarım. Bende beklerim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.İşsizlik duygusunu çaresizliğini yaşamadım ama çok arkadaşım bu sorunla karşılaştı.
Teşekkür ederim.Çok insan işsiz kaldı. Uzun vadeli bir daralma var piyasada
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Teşekkür ederim.Beklerim her daim
Teşekkür ederim. Adetlerin düştüğü bir dönemde güzel bir markaya girdim.Piyasalar hafif rahatlar gibi oluyor ama insanlarda adım atacak takat ve cesaret kalmadı.
Teşekkür ederim. Ararım teşekkür ederim. Beklerim bende.
Teşekkür ederim.
İhtiyaç olmayınca yanından geçerken görmüyor insan.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Evet bende girdikten sonra kampanya ve fiyat politikasına baya zor adapte olsum. Misal Yeni kasa A6 50 Tdi 3.0 Quattro için Türkiye ye yaklaşık 15 araç için özel fiyat uyguladılar. Yaklaşık 870 civarındaki aracı 750.000 TL ye verdiler.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
İş arayan yada önümüzdeki dönemlerde iş arayacak arkadaşlara nacizane birkaç önerim olacak.
Arkadaşlar öncelikle yaptığınız yada yapacağınız işe inanın. Yaptığınız işte kendinize güvenecek seviyede bilgi sahibi olun.
Kendinizi azda olsa emsallerinizden ayıracak kadar farklılıklar kazanın.
Cv hazırlamak önemli. Bende Cv hazırlamak için biraz değişiklikler aradım.
Cv nizin çok şekilli çok dikkat çeken bir tasarıma sahip olmasına gerek yok. Tabi sektörel bazlı bu durum değişebilir.
Cv de az ve öz bilgi yeralsın. Cv nizde bir bölüm ayırın. Bu bölüme uygun bir başlık yazın. Bilgilendirme-Not-Hakkımda vs.
Bu bölümde yüzyüze gelmediğiniz İk personeli yada işverenin okuduğunda sizi diğerlerinden 1 adım öne taşıyabilecek nitelikte özelliklerinizden,yaptıklarınızdan ve yapmayı planladıklarınızdan bahsedin.
En önemlisi hiç bir zaman çaresizliğe kapılmayın.
Ben Evli ve çocuğu olan bir birey olarak korkmadan şehir değiştirdim. Tabi balıklama atlamadım. Artı yönlerini eksi yönlerini ve bu değişiklik sonrası bana katkısı olabilecek şeyleri değerlendirdim.
Hayali ihracat yapmayın ama hayallerinizin peşinden gidin.
Mesela herkes web üzerinden iş ilanlarına başvuruyor.
Arkadaşlar normal şartlarda yapmayacağınız yada sevmediğiniz bir işi sadece işsiz kalmamak için tercih etmeyin. Ve bu ilanlara boş yere başvurmayın.
Gerçekten istediğiniz bir işi ilanlarda gördüyseniz ilana web üzerinden başvurun. Sonra ilgili kuruma gidin. İlk önce ilgili kurumu bir araştırın. Artık neredeyse her kurumun İk birimi var. Gidin CV nizi elden de verin.
İk ile yetinmeyin, başvurduğunuz bir bölümün yetkilisine ulaşmaya çalışın. Bunun için bir sürü mecra var. Firmanın Web sitesi, Linkedin vs.
Firmayla daha önce irtibat halinde olan birilerini bulmaya çalışın.
Demek şu ki cesaretli olun ve sadece evde oturup online olarak işbaşvurusu yapmakla yetinmeyin. Yetinmeyin ki sizi diğerlerinden farklı kılacak birşeyler yapabilesiniz.
Şimdi diyeceksiniz ki iyiki bir iş değişikliği yaptın. Destan yazdın bizede.
Çevremdeki arkadaşlarımdan ümitsizliğe kapılan çok insan var. Ümitsizliğe kapılmayın. Panik değil atak olun.
Selamlar
allah utandırmasın kardeşim
bende her hafta ezine ayvacık a gidip geliyorum bi ara hayırlı olsuna ugrarım bi kahveni içip kırk yıl hatırını bırakırız
hayırlı ve bol satışlar dilerim sana
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)