User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Turknet Şikayet ! Üye olmadığım halde benden para kesiyor ?

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Turknet Şikayet ! Üye olmadığım halde benden para kesiyor ?

Turknete bi başvuru yapmıştım lakin sonrasında vazgeçtim iptal dilekçemi vs gönderdim. Gelip kurulum bile yapmadılar, internetlerini bile kullanmadım kısaca.

Ama ne işse kredi kartımdan 30tl çekmişler. Ben bunlara kredi kartıyla alakalı bi bilgi vermedim bunlar benim kartını nasıl buldularda para çektiler içinden ?

Bi boka bulaştık kurtulamıyoruz resmen. Şikayet mesajları yazmak çare etmiyor, müşteri hizmetleri diye bişey yok sadece onlar ararsa iletişime geçebiliyorsunuz ben böyle saçma soyguncu bi sistem görmedim. Allah belalarını versin ne diim ki haram zıkkım olsun, böyle böyle zengin oluyor ibneler.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankaya başvurun bence bu durumu talimat vermeden otomatik kesim nasıl yapıyorlar hayret
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turknete bi başvuru yapmıştım lakin sonrasında vazgeçtim iptal dilekçemi vs gönderdim. Gelip kurulum bile yapmadılar, internetlerini bile kullanmadım kısaca.

Ama ne işse kredi kartımdan 30tl çekmişler. Ben bunlara kredi kartıyla alakalı bi bilgi vermedim bunlar benim kartını nasıl buldularda para çektiler içinden ?

Bi boka bulaştık kurtulamıyoruz resmen. Şikayet mesajları yazmak çare etmiyor, müşteri hizmetleri diye bişey yok sadece onlar ararsa iletişime geçebiliyorsunuz ben böyle saçma soyguncu bi sistem görmedim. Allah belalarını versin ne diim ki haram zıkkım olsun, böyle böyle zengin oluyor ibneler.
    Turknet satış hariç müşteri hizmetleri kullanmıyor. Siteden destek kaydı açarsanız ancak o şekilde cevap veriyorlar. Eğer süreç hızlı işlesin derseniz direkt Şikayetvar'a yazın anında geri dönüş sağlıyorlar.

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende birebir aynı durum ile karşılaşmıştım 2 sene önce. Mail kanalıyla bir kaç defa iletişim kumuştum zor da olda sorunu çözmüştüm
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E-devlet'e girip BTK'ya şikayet edin. Sonra oturup elinizde kahve aranmayı bekleyin

Örnek amaçlı Türk Telekom ile yaşadığım problemi paylaşayım.
    Benim adıma benim bilgim dışında hat tasis edip, ödenmemiş fatura yüzünden icraya veren Türk Telekom'a ne dediysem derdimi anlatamamıştım. Hayatımda ilk defa duyduğum adrese ilk defa duyduğumun bir telefon hattını benim adıma açmışlar. Hattın sözleşmesini kontrol edip kendi hatalarını düzeltmek için bile yüzsüzce "Savcılığa başvurun" diyen Türk Telekom, BTK şikayetinden 2 gün sonra gelip ellerimi öpmediği kaldı.

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu tarz bi durum yaşamıştım bahsi geçen firma ile, farklı numaradan yeni abone gibi arayarak ulaşıodum bu durum için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aktaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu tarz bi durum yaşamıştım bahsi geçen firma ile, farklı numaradan yeni abone gibi arayarak ulaşıodum bu durum için
    Çözebildiniz mi peki, böyle yapıcam gibi duruyor bende...

HalilMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Destek kısmından acil arayın yaz direk arıyorlar.
    11' E92 M3 - 34 MCT 30

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HalilMacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Destek kısmından acil arayın yaz direk arıyorlar.
    Ya sıkıntı şöyle. Benim ne bir müşteri numaram var ne de bana bi uygulama şifresi verdiler. Ben başvuru yapmıştım, kimlik fotokopimi sözleşmeyi vs imzalayıp göndermiştim. Sonrasında vazgeçip türkcell kurdurdum. Turknet ten birileri eve gelmiş eşim onlara biz kurulumdan vazgeçtik demiş, yetkililerde peki öyleyse deyip gitmişler. Yani eve ne modem alındı ne kablo çekildi ne telefon hattı kuruldu. Türkcell kurduktan sonra Turknet iptali için dilekçe çıkartıp onların sitesindeki adımları takip ettim. Hatta beni bir bayan aradı ona da durumu açıklamıştım. Ama gel gelelim kurmadiklari hizmet için bana fatura çıkarmışlar, üstüne üstlük kredi kartımdan para çekmişler. Anlam veremiyorum. Müşteri hizmetleri olmayan kurum nasıl olabiliyor ? Ulaşmak istesek kimse yok ortalikta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sıkıntı şöyle. Benim ne bir müşteri numaram var ne de bana bi uygulama şifresi verdiler. Ben başvuru yapmıştım, kimlik fotokopimi sözleşmeyi vs imzalayıp göndermiştim. Sonrasında vazgeçip türkcell kurdurdum. Turknet ten birileri eve gelmiş eşim onlara biz kurulumdan vazgeçtik demiş, yetkililerde peki öyleyse deyip gitmişler. Yani eve ne modem alındı ne kablo çekildi ne telefon hattı kuruldu. Türkcell kurduktan sonra Turknet iptali için dilekçe çıkartıp onların sitesindeki adımları takip ettim. Hatta beni bir bayan aradı ona da durumu açıklamıştım. Ama gel gelelim kurmadiklari hizmet için bana fatura çıkarmışlar, üstüne üstlük kredi kartımdan para çekmişler. Anlam veremiyorum. Müşteri hizmetleri olmayan kurum nasıl olabiliyor ? Ulaşmak istesek kimse yok ortalikta
    Kart bilgisi vs konusu bir yorum yapamayacağım da
    bu bahsettiğin ücret eve gidip gelen teknisyenin servis ücreti olmasın?

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha bugün Türknet'e geçtim. 12 olan internet daha ucuza 27 veriyor şuan. upoload 0.70 iken 2.50 çıktı. Ping 70 iken şuan 10. İnşallah böyle devam eder.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kart bilgisi vs konusu bir yorum yapamayacağım da
    bu bahsettiğin ücret eve gidip gelen teknisyenin servis ücreti olmasın?
    eve gelmişler kurulum yapıcaz demişler, eşimde biz iptal başvurusu yaptık başka internet baglattık demiş, adamda tamam o zaman deyip gitmiş. Eve baglanan hiç bişey yok, gelip gitme parası mı alıyor bunlar ?

35AB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni aboneliklerde taahhütü yenileme işlemi dahi olsa internet açma gibi bi isimle ücret alıyorlar. %90 sebebi budur. Siz bir işlem başlattığınız için bağlatmasanız dahi bu ücreti kesmişler. Etik mi değil ama yasal mı evet. Asıl kurcalamanız gereken mevzu kredi kartı. Çünkü ben bilgileri paylaşmadım demişsiniz. Her neyse ek bir ulaşabileceğiniz platform Donanımhaberde konuları var ve genelde cevap yazıyorlar. Oraya bi bakın isterseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende faturayı geç ödediğim için benim 1 aylık bedava hakkımı kaldırmışlar bende iptal ettireceğim 2 ayda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eve gelmişler kurulum yapıcaz demişler, eşimde biz iptal başvurusu yaptık başka internet baglattık demiş, adamda tamam o zaman deyip gitmiş. Eve baglanan hiç bişey yok, gelip gitme parası mı alıyor bunlar ?
    Olabilir.

Örneğin: Eve dolap alıp servisi çağırıp kapıdan çevirirseniz de servis ücreti alırlar (genelde alamayacaklarını bildiklerinden istemezler. O başka)

sinisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla turknet o ilk sözleşme esnasında kart bilgileriniz alıyor sizden. umarım en kısa sürede çözersiniz probleminizi.

CemBerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eve gelip gidiş mazot parasını çıkarmışlar sizden. Paranın geri döneceğini sanmıyorum bir şekilde kılıfına uydurmuşlardır. Geçmiş olsun diyelim.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende faturayı geç ödediğim için benim 1 aylık bedava hakkımı kaldırmışlar bende iptal ettireceğim 2 ayda
    Kampanya kosullarinda yaziyor, hatta senin referansinla indirim alan arkadaslarininda haklari iptal oluyor. Faturayi gec odemek normal birsey mi ki iptal etmemelerini bekliyorsunuz?

1 seneden fazladir turknet kullaniyorum. Acayip memnunum. 32-34 mbit internet icin 64 lira para veriyorum. Cayir cayirda kullaniyorum. Sozlesme yaparken sartlari guzelce bildiriyorlar birseyi imzalarken ve kosullari dikkatli dinlemek gerekiyor.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok üzüldüm geçmiş olsun gerçekten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler