çıkınca yollarda görmek lazım..![]()
Bende cırkın olduguna katılıorum.
Genelde ısme para verıldıgı ıcın Turkıye satıslarında bı sorun yasanmaz gıbıme gelıo![]()
Cidden çok kötü ya eğer böyleyse hiç çıkarmasınlar...
E serisi yıllardır sınıfında lider ve yenı modeliyle bunu devam ettirmesi tesadüf olmayacak cunku daha öncedende otomotiv piyasasına guvenlik sistemleri konusunda bircok ilki sunan Mercedes yenı E serisindede örnek teskil edecek gelecek yıllarda bircok otomobildede karşılaşacağımız güvenlik sistemlerini E serisinde sunacak.Dizayn olarak arka kısım hoş karşılanmasada zamanla alışılacağına ve MB fanatikleri tarafından yadırganacağını düşünmüyorum.Mercedes başarılı bir E sedan ve coupe versiyonuyla karşımızda olacak.MB___unlike any other![]()
Coupesinden cok umutluyum. Heleki Cabriosu cikarsa o zaman cok daha guzel olur inancindayim. Sedan i bilmiyorum. Canli canli gormeden bisey diyemicem.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
Ben Mercedesten senelerce nefret eden bir adamdım hemde öle böle değil.BMW AUDI peugeot nıssan kullandım sonra japona sardım bana göre olmadğını anladım SLK aldık sonra yanınada C geldi,Şu anda MB tek favorim dahada değişmez son noktaGöktekini tanrı yerdekini biz yarattık diyor MB kurucuları ahahah
Bu ayki auto motor &sport'ta on gorunumu buradaki haliyle var.. boyle piyasaya cikacak..arkasini bilmiyorum ama pek guzel degil gibi.. hele ki guncel W211 ile kiyaslayinca..
Ic mekan guzel gorunuyor..
http://www.autocar.co.uk/News/NewsGa...L=-1&IM=206759
N'aptin sen Mercedes ?
Neyse ki onden fena degil..
Bu Elegance sanirim..
Ici cok guzel guncele gore..
Bir önceki kasa bence bundan daha güzeldi, arkası hiç olmamış.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)