Subaru'yu unutmayalım.
Techturkey lokali vardı Ataşehir Shell de. Gazlamaya gitmesek bile gırgıra giderdik. Bide sürekli benimle denemek isteyen belalı Turbo Şayin vardır.
IN BOOST WE TRUST
@220T
Üstünden yıllar geçse de bazı şeyler alansal olarak değişiklik gösteriyor heralde otobanda değil pistte devam ediyor can çelebi bileğine kuvvet ,ufak bir kesit video koyuyorum.Subaru videosundaki gibi vay *** çektirmiyor ama finish kısmında çoğu kisinin fren yaptığı noktada limitlerde bir olay![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
k20a2 turbo full kit bulun ben yine canlandırıcam kendi payıma düşecek kadar söz![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Keşke şöyle güzel bir İstanbul buluşması olsa herkes gelebilse..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Kanka en iyisi diecast dünyası..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Sosyal medya grupları sayfaları çoğaldığından dolayı insanlar muhabbetlerini orada gerçekleştiriyor, araçlarını orada sergiliyor, tek sebebi bu, eski güzel günleri bende isterim
Artik insanlar arabalarini aldigi gibi nasil 3 5 fazla satarimin pesine dusuyor.... arabasina yaptigi uygulamalari forumda paylassa kac kisiye ulacak kac kisi sat bana sat bana diye mesaj atacak??? Yukardaki postlardada soylenildigi gibi sosyal medya gruplarinda anlik iletisimr gecildigi icin ister istemez insanlar oraya kayiyor..
Teyzeden Typer Konusunu atlamışsınız beyler.
Olaya Bayrampaşalı mesutun girişiyle konunun kaderinin değişmesi
bide fulyada bi dürüm buluşması yapmıştık, dürümcü gelip kardeşim yemeğinizi yediniz rica etsem arkadaşlarını alıp burdan gidermisin demişti20-30 araba vardık sanırım yol kenarında
geçenlerde durum buluşması yapalım konusuna yazılan yorumlarda bitişin belgesi gibi herkes kendi yakasında yapsına dönmüştü burda insanlar tuzladan kumburgaza beylikdüzüne gitti defalarca buluşma için şuan maalesef eski ruh yok.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
En güzeli eskiden sahura kadar counter atardık benim s.kik bi mikrofon vardı hiç sesimi duyuramadım karşı askeriye gazinosu gibiydi birde leventti galiba taktik veren askerde izne çıkan erin geneleve koştuğu gibi hücUm ediyoruz diye taktik verirdi![]()
Güzel eğleniyorduk o zamanlar..
#RenaultSport Clio-R
Burada araba konusu 10 etkileşim alırken attığı bir tagle sosyal medyada x10 alıyor. Amma velakin forum benim sevdiğim kültür. Sosyal medyaya ısınamadım pek.![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)