brnkskn Nickli Üyeden Alıntı
22 yaşında, sizlerle aynı nesil olan biri olarak kesinlikle katılıyorum. Instagram'ın da büyümesiyle birlikte maalesef bu tarz otomobil forumlarına ilgi azaldı. Üstüne bir de yetişen yeni nesil o kadar saçma sapan şeylere ilgi duyuyor ki maalesef...
Sırf "şekil" derdinde olan o kadar çok insan var ki, tek dertleri mekanda kapıya araba çekeyim, dikkat çekeyim vs vs. Yok makastı, yok yanlamaydı vs trafikte terör estiren herkese "abi" çekip baştacı yapıyorlar. Bunları paylaşan saçma sapan instagram sayfaları rekor takip alıyor. Araştırıp, öğrenen arabaları gerçekten seven ve meraklı olan "enthusiast" diyebileceğimiz tarzda kişiler maalesef bizim yaşıtlarımız arasında çok az.
Çoğu kişi sağdan soldan duydukları yarım yamalak yanlış bilgilerle sanki o konuda uzmanmış gibi yorum yapıyor. Bazen youtube, instagramdaki yorumları okuyayım diyorum inan 10 tanesine bakıp kapatıyorum utancımdan.
Ülkenin ekonomik durumu ve sosyal yapısı da bu konuda etkili. Bu konuda bizlere de çok iş düşüyor, bu kafada olan yakın arkadaşlarımın bazılarını düzeltebildim, bazıları ise anlamamakta inatçı onları bilinçlendirmek için kendimi yormuyorum.