@trgy @B16 ile gelmeyi düşünüyoruz ama menşınlamayı bilmiyorum :(
Printable View
offroad iyidir :) birazda ilgi ve merak değişti.atmosferiğe para harcıyosun emek yok eskinin gözü yaşlı.f30 m3 dönüşüm keyifli ve görsel :)
Ayranlar döküldü ve tatsız olaylar yaşandı. Millette para yok para olmayınca güncelleme yapılamıyor maalesef. Herkesin dediği gibi birde diğer aktif platformlar. Paylaş görücüye çıkar beğenmediğini sil tekrar devam...
Eski payşalımlar artık yok.Eskiden çok daha keyifliydi form.Saatlerce konuları okur birşeyler öğrenirdim.
Adamlar Marsı keşfederken biz ay sonunu nasıl getiriceğiz diye düşünüyoruz :)
Maalesef artık herşey çok pahalı. Gün geçtikçe aldığımız zamlar vs ile zenginleşmek yerine fakirleşiyoruz ve araçlarımıza yapmak istediklerimizi her zaman ertlemek zorunda kalıyoruz maalesef.
Şu an ayın 22 si ve bu ay ödeme ve harcama+kira ile maaşımdan -100 liradayım. Temmuz ayı için 220 TL aracımın sigorta ödemesi var.100 TL bu aydan eksideyiz. 150 lirada akbil almam lazım işe geliş gidiş. Kafadan şu anda 500 lira eksiyle başlıyorum Temmuza 10 gün varken. Allahımıza şükürler olsun yinede.
Bizim nesilde hevesli olan çok insan var bana kalırsa. Üniversitede araba sahibi olan şanslı kişilerdenim tüm masrafları bana ait hem çalışıyorum hem okuyorum alığım para ile ancak gaz alıp arabanın küçük sorunları ile baş edebiliyorum. Maddiyat bu konuda çok ama çok önemli yoksa full spoon eg yapmak e30 restorasyonu 106 gtı n/a yüklemek şu an sadece benim için hayal oluyor. Uzun süredir forumu okuyan biriyim araba aldığım zaman yazacağım dedim ama gel gör ki arabaya ekstra yapabildiğim tek şey orta sustucu iptali umarım ilerleyen zamanda imkan olurda bizde foruma güzel şeyler katarız.
Canlandırmak bizim nesile tecrübelerini aktarmak ve bize yardımcı olmak eski nesile düşüyor.
Terör protestosu fotoğraflarını buldum. Facebook anılar sağolsun.
Vedat Ozgurel - Vay be bunun uzerinden kac şehit gecti acaba | Facebook
Her İl Kendi İçinde bi Mini Buluşma Düzenlesin Bakalım Belki Canlanır Ortam :)