User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Hepsi "Free Shipping" li !

OnurS
    Misafir
    Walla alışwerişyapan tanıdıkılarımdan hiçbiri sorun yaşamadı bende dahil...Tawsiye ederim

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız şöyle bisey var...fiyatı düşük ürünleri sorunsuz yollayıp bu sayede güven kazanıp, fiyatı yüksek mallardada sorun yaşatabilirler..buda aklınıza gelsin bence

OnurS
    Misafir
    Alıntı punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlız şöyle bisey var...fiyatı düşük ürünleri sorunsuz yollayıp bu sayede güven kazanıp, fiyatı yüksek mallardada sorun yaşatabilirler..buda aklınıza gelsin bence
    zannetmiyorum...arkadaşım en pahalılarından yeşillazerle kalem casus kamera almıştı burda kimsede yoktu ozaman o kalem kamera.2side sorunsuz gelmişti

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan dolan bi site değil,sadece kargonun gelmesi uzun sürüyor..Oda ucuz shipping firması kullanıyorlar ve Tr deki yavaşlıkta etkiliyor hepsi bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sitenin cirosu hepsiburada nında gittigidiyorunda kaç katıdır kim bilir. ve bizim gibi milyon tane kücük alış veriş yapan vardır ki ben forumlarda büyük alış veriş yapanların fotolarını da gördüm.

pek sanmıyorum sorun çıkacağını asıl sorun cıksa kucuk urunlerde cıkar ki arkasında gezmezsin ama büyük meblalarda adamların seninle uğraşma ihtimaline karşı çekinceleri olur.

hem herşeyden öte paypal var arada.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)