yeni konu açmayayım tam ters istikamette izmir çıkış bostancı veya bakırköy varış net değil daha ücretler aynı mı oluyor?
yeni konu açmayayım tam ters istikamette izmir çıkış bostancı veya bakırköy varış net değil daha ücretler aynı mı oluyor?
Bende 28inde zeytinburnu çeşme yapacağım. Şimdi yenikapıdan feribota binmek mi mantıklı yoksa eskihisardan karşıya geçmek mi?
Otobana girme ihtiyacı duymam diye tahmin ediyorum. Acelem yok maksat gezmek zaten.
Avrupa yakasından gidecekler için yenikapı feribotu mantıklı.
Osmangazi köprüsü 103.05 TL, köprü - bursa çıkışı otoyol 33.50 TL. Akhisar - İzmir arası 38 TL naviden bakınca izmir kısmı yolu kısaltmıyor ama önceki sayfada Birkanın yazdığı füme sembol yabıştırdı 235 lirayı![]()
Hazır konu açılmışken sorayım. İstanbul - İzmir otoyolunun Bursa'dan sonraki kısmı 8 Ağustos'ta bayramdan önce açılacağı yönünde haberler var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Çünkü Bursa otoyol çıkışı ile Susurluğa kadar olan kısım tam biz zulüm oluyor bayramlarda. O trafikten yırtarsak mükemmel olcak
Arkadaşlar köprü, feribot ve otoyol vs ücretleri yazılmış, alternatifleri Google Maps üzerinden mesafeleri ölçerek arabanızın yakacağı yakıta göre değerlendirebilirsinizÜstelik bedava ve anında hizmet
Çok seri gidince 6 saat tamam da 3,5 saat için 300-300 gitmek lazım sanki abi![]()
Geçen hafta İzmir'e gidip geldim. Osmangazi 103 Bursaya kadar 33 Akhisar izmir arası 36 ya da 38di sanırım. Ailecek gittiğim için rahatlık ön plandaydı benim için. Genelde 130-140 giderek 5-6 saat arasında vardım diye hatırlıyorum. Eski yoldan gitsem garanti radara girerdim, radar parasındansa otobana para vermek daha makul.
Savaş MotorSports
700km ve 3.5 saat.
Zaten grupta da yazdim, ortalama surati hesaplayinca beynim yandi dedim...
Sanirim 1 saat daha koymak gerek.
***** aydin-bodrum arasi en kotu 1.5 saat.
Yeni otoban tam.baglaninca guzel olucak ama radar jesin yok degil mi giris cikis arasi? Yada zaman hesaplama yontemiyle kesilen var mi?
Fume sembol nerede kesiyor cezayi?
geçen hafta kocaeli-bodrum yaptım. körfezi dolaşarak altınovadan otobana girdim 30TL otoban ücreti ve çeşme otobanda 5TL otoban ücreti verdim 12 saatte bodruma vardımbunun içinde 2 saat uyku ve 1 saat izmir molası var, ayrıyetten ıvır zıvır durmaları sevdiğimden biraz uzun oldu
![]()
Abi bahsi geçen insan helikopterle geze geze gitmiş olabilirBodrum - İstanbul 3.5 saat şuanki güzergahta tarih yazmaz
Manisa'dan Kartal gişelere 3 saat 18 dakikada girmişliğim var hatunla ciddi problemimiz olduğu bir dönemde gece yolda terör estire estire arabamla gidilebilecek maksimum imkanlarda gittiğim halde ama bodrum o süreyi mümkün değil yemez ağırlıklı ege bölgesine gidip geliyorum manisa izmir aydın yılda 120.000 km civarı yapıyorum araba hıza müsade etsede şuanki yollarda akhisardan bursa otobana kadarki yol buna müsade etmez komple otoban olursa 200'ün altına düşmemek koşuluyla belki..
Şuan giriş - çıkış arası ceza yazılmıyor osmangazi köprüsü açıldığından beri hiç öyle ceza yemedim
Gebze - İzmir istikameti olarak yeni otobanda gemlikte tesis çıkışı beyaz ford (kango tipli olanlardan) seyyar radar kurmuştu 1 kez ona yakalandım dahada görmedim öyle seyyar ama yol kenarına radar tabelası koymaya başlamışlar
Füme symbol ise manisa şehir merkezi girişindeki zeytin dalı heykelini geçtikten az sonra takribi 500 metre - 1km sonra
- Bize Her Yer TRABZON
Yenikapı'dan arabalı feribot 1 depo parası neredeyse. Her sene tatile giderken eskihisar-topçular kullanıyorum gidiş geliş aldığında 140 tl veriyorsun. Vapur çıkışı otobana gir bence gemliğe kadar rahat rahat gidersin. Hatta gemlikteki mola yerinde durSonrası normal yoldan geze geze gidersin..
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
herkese tşk ederim. Boğaziçinde çalışma varmıs 1 saatte çıktık.
Osmangazi 103 tl
Sonraki otoban 33.50 tl
akhisar otobanı 38 tl ve ınanılmaz yol uzuyor gereksız.
Başaksehirden evim izmir hatay tam : 500 km Akhisar olmazsa otobanı daha kısa olur.
Sonunda aldım arabayı döndüm![]()
doğuştan araba manyağı
Akhisar otobanı gereksiz demiştim.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8588386
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)