tamiya bu işin en iilerinden birisidir ! bende tamıya kullanıyorum
heyy biri RCmi istiomuş burddaaa![]()
bizim bi abide çok güzel bi sase var hafiftewn modlu bi sase R34 skyline kepli Tt01 250ye veriodu aracı
ben derimki direk onu al ve başla Tamiya TT01 model İlk başlayanlar için çok ideal bi sase üstünde sanırım Tz motor yani 23t motor var... kaçırılmaz
Pm Attım
elektriklidrift arabası
Elektrikli arabalarda ses zııııı olarak ince ve az çıkarbenzinlide cazip olan hız ve sestir ama pisliği bakımı çalıştırma sorunu gibi sorunlar çoktur. elektriklide ise tak pili kullan sık havayı temizlensin gibi pratik uğraşması az olan modellerdir idare edecek bişey istiosan tabi. Ep de çok fazla Kırım yaşanmaz ama gpde yüksek hız az kontrol olmasından kırımlar oldukça çok olur...
pek ses çıkarmaz. fakat elektriklide baya hız yapar. konuya ilk cevap veren arkadaş benzinli için çok dayanıklı demiş ama çok dayanıklı değil bende var ikiside![]()
Bende elektrikliyle hatta direk Tamiya TT01 ile başlamanı tavsiye ederim
Drift spec'inide alabilirsinTT01D diye geçiyo
isteyen varsa hpi drift arabası satarım elektrıklı 4 ceker 290 TL![]()
benzinli : abartmaya gerek yok sadece küçük bi araba gibiler.
nitro : sesi süper zevkli gazlamak uğraşmak mükemmel zevkli aracın torkunu hissediyorsun. ama acaip pis bi iş her yerin yağ oluyor kirleniyorsun (hele off road da) her an motorda bi sorun olabilir çözmen gerekiyor arada bujini degiştirmeyi unutursan çalışmaz arada yağlamaları yapmazsan sorunlar çıkar vs.
elektrikli : ses ve tork haricinde kesinlikle mükemmel araçlar akarı kokarı yok ve kesinlikle yavaş veya kötü değiller.
bende şu an nitro off-road var arabayı 600$'a aldım bi 600$ daha harcadım.eroin gibi o sese ve dumana alışmasam gidip koşa koşa elektrikli alırım.
süper inanılmaz zevkli iyi bişi olmak sartıyla ve benzinli![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
önder sen dediğim saseyi al başka bişeye gerek kalmaz zamanla bizlerin buluşmalarına gel-git yaptıkça bi dunya sey kaparsın sonra koparsın![]()
karar verdim tt01 lerden alcam herkes onları öneriyor. yanlız ben drfit için olanlardan alıyım diyorum ya tt 01d olanlardan![]()
EkN garage
aradaki fark drift lastiği 25t motor ve rulman.. SIFIR alıocaksan 500ü gözden çıkartmak lazım. ama Saygın86 nın sattıı thollganın arabasında bunlar mevcut ki oda tt01d idi yannış hatırlamıosam ve çok ucuz az kullanıldı![]()
önder selam.araç bana ait ve ben aracın tüm drift seteplarını yaptım sana sadece alıp yanlamak kalıcak kardeşim![]()
GOLF MK-III
bende TL01 tamiya var mercedes clk-gtr kepli falan![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)