benimde tanıdığım kullananlar var fark azda olsa gözle görülüyor kokusu ispirtoya benziyor demiştibakalım ilerde ne olacak
benimde tanıdığım kullananlar var fark azda olsa gözle görülüyor kokusu ispirtoya benziyor demiştibakalım ilerde ne olacak
hap çıkıcak akşam yatarken içicen sabah kaltığında bonus olmuşun.bunu bekleyin paraları biriktirin boşuna para vermeyin
TeKS@S
Kıllan tüylen zerre işi olmayan adamım. Saç sorunum yok ona rağmen 3 numara vurmayı çok seviyordum. Kuaförüm sinir oluyordu bana. Geçenlerde konuşurlarken gördüm mavi suyu. Ortadaki ciddi açıklık kellik gitmiş. Kadınlık hormonu östorojen olmasın içinde dedim. Hatta cinsiyet değiştirenlere bu hormon çok fazla verilince bir kaç yıl sonra kadın gibi uzun saçları olabiliyor demiştim. Yok abi performansımda değişiklik yok 3 ay oldu diyordu.Bende şaşırmıştım. Demek bunda da formül aynı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İyi olduğu kadar kötü diyen de var gördüğüm kadarıyla. Bekarım henüz o yüzden çocuk vs olmama durumları için kullanmaktan uzak duracağım gibi..
Tabi şu da gerçek varsa yakınından biri kullanan,etki gören,çük içeri durumu da olmayan, alırım bi dal
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bizin insanımıza kellikte yakışıyor bu kadar kasmayın bence![]()
yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Çok sağlam referanslı bir arkadaşımdan aldım. Bu süre zarfında herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadım. Saçlarda ki Fark 10 günde kendini göstermeye başladı.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Kullanıp memnun kalanlardan nereden temin ettiklerini pm atabilir mi?
Denemek istiyorum..
Arkadaşlar ürünü kullanıyorum fakat ticaretini ya da satışını yapmıyorum. Losyonun herkeste aynı olumlu etkiyi gösterebileceği hakkında da bir şey söyleyemem ama denemek isteyen arkadaşlara temin konusunda yardımcı olabilirim (herhangi bir kar amacı gütmeden). Piyasa da ciddi anlamda sahteleri mevcutmuş. Dikkatli olmakta fayda var.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)