Benim ikinci gelisim... Yerlestik Ailecek... Katilmiyorum soylediklerinize... Buraya yerlesmeden emin olun anlasilmiyor bir cok sey...
Mesela ikinci el Store lardan kitap toplayip onlari jelatinleyip nete koyup satmakta bir meslek degil Turkiye standartlarinda... Arkadasim o isi yapiyor 7-8 senedir... Bu forumda kalburustu diyebilecegimiz insanlarin bindigine biniyor... 2 katli havuzlu ev... Cocuklarin okullari vs vs... Aylik bu imkanlari yakalamak icin 50den cok kazanmak lazim...
Tamir olaylarini da abartiyor insanlar... Madem araba forumu hadi konusalim o zaman... Ben araba isi yapiyorum.. fiyatlari acayim, postu okuyanlar cevap versin...
Bir cok Aracin On disk+on balatalar 200-250 dolar iscilik ve parca dahil... TRde ne kadar? (Bircok arac dediysem, Camry, Accord, SUVlar falan!)
Mesela Hyundai Tucson Radyator+degisim 300-400 dolar... Ayni araca Alternator+Gergi bilyasi+Kayis degistik sifir olarak... Antifriz vs de koyuldu... Far parlatma vs vs derken... 650 dolar
Esin dogum yaparsa para odemeyebilirsin. Kazaniyorsan sigortan vardir, gelirin az ise parasiz...
Cocuklarin okullari ucretsiz... Baslarken malzemeler 82 dolar Tuttu... Buradaki egitim ile TRyi zaten kiyaslamiyorum egitimin icinden gelmis birisi olarak...
Liste uzar gider...
Ben iki idareci maasi ile buradaki sartlarimi yakalayamiyordum Turkiye de... Yakalayana helal olsun, ne diyeyim...