Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Ben zamaninda lise diplomasi , askerlik 2 yil tecilli ve bankada aile uzerine biraz bi para ( paraya hic bakmadilar ) ABD'de calisma izni ile geldim.H2B vizesi ile( otelde oda temizliyordum )
H2B vizesini arastir.genelde 8-10 aylik veriliyor ve 3 seneye kadar uzatma hakkin var ama bu vize ile sadece sana sponsor olan sirkette yasal olarak calisabilisin.Sana petition gonderiyorlar ve onuna vizeye gidiyorsun sicilin temizse yuzde 99 vize.Ben 30 kisi ile beraber geldim 20 kisi hic ing bilmiyordu.
Normal sartlarda ABD ye adim atmak icin gayet iyi bir vize sonrasi sana kaliyor.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Uni mevzunlari icin ise H2A var kendi bolumleri ile ilgili ayni hikaye , suresi daha uzun ama bulmasi zor. H2 vizelerini artik kirsal yerler ,insanlarin az yasadigi yada eleman bulmakta zorlanan bolgelerde kullaniyorlar.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Pazartesi İrlanda'ya gidiyorum. Ve görüyorum ki bir çok kişi gidiyor sitemizden. Yakında Tech Gurbettekiler konusu açılır heralde![]()
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Cocuklarin tatillerine bakmam lazim...
Gecen galvestona gittim, denizden sogudum. Paso ruzgar. Soyle sessiz sakin konusamadik bile.
Bana sessiz sakin 4-5 gunluk bir tatil lazim. Yaz yogun gecti, hakettim yani.
Soyle denizi sig olan, az dalga sesli, gitarimi calacagim, ex balayi gibi olsunBizle yada bir aile ile beraberde olabilir.
Neyse
Cocuklarin tatillerine bir bakayim.
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Yurt disina temelli cikma karari almis olmak disaridan bakildigi kadar kolay olmayabilir.Yurt disina cikmis oldugunuz zaman butun dertlerinizden kurtuluyorsunuz manasina gelmiyor.Enine boyuna iyice tartin derim.Mantalite olarakta aldiginiz doviz maasi lutfen doviz gider olarak hesaplayin.Doviz-TL olarak dusunen ileri zekalilardan olmayin.
Bugun tam 1 ay oldu geleli. İlk izlenimler güzel. Türkiye'yi henüz aramadım.
1 aydır araba kullanmıyorum. Burada bisiklet çok yaygın, gelir gelmez bisiklet aldım 150€. (2004 model Nissan Micra 600 €) Kimse sana dönüp bakmıyor adama bak bisikletle geziyor gibisinden. Herkes birbirine çok saygılı. Ne giydiğinin, neye bindiğinin hiç bir önemi yok. Anca kaliteli mekana gidersen üstüne bakıyorlar. E öyle mekana gidince bi zahmet giyinelim amkŞimdilik herşey iyi. Yüksek bir beklenti ile gelmediğim için belki böyle. Türkiyede yaşadığım, tecrübe ettiğim zorluklar olmasaydı burdaki her detay bana zor gelecekti belki. Evet burasıda toz pembe değil ama bir takım şeyler daha kolay. Türkiye güzel bir ülke ama burdan bakınca.
Bende bir güncel çekeyim. Almanya’ya yerleşeli 1 ay oldu. Gerçekten huzurlu bir ortam var, eşimin ailesinin dükkanı ve oturacağımız evin inşaat işleri derken alışma sürecim hızla ilerliyor. Ufakta olsa nakit akışı olsun diye haftada 5 gün 3 er saatlik bir iş buldum gece saat 5 sabah 8 arası aylık 450 euro maaş ile 4 saat sonra ilk iş günüm olacak![]()
Ehliyeti çevirme işlerine başladım ( İlk yapılması gereken iş olsa da koşuşturmacadan zaman bulamadım) merak eden olursa 800 euro civarı tutuyor. Şuan Stationwagon Bora ile Alman disiplininde araba sürmeye çalışıyorum. (Tr de ayda 10k yol yapan birisi için burda araba sürmek hem harika, hemde çile. )
Dil kursuna vakit bulursam bu ay başlıcam.
Genel olarak insanların birbirine saygı duyarak mutlu ve huzurlu yaşadığı bir ülkedeyim.
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Teşekkürler yasin![]()
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Geçtiğimiz hafta TV'de haberlerde duymuştum 2019 yılında 137 Bin Türk yurtdışında bir ülkeye yerleşmiş. 2018 oranla %20 artmış rakam.
Yurt dışına yerleşen ve yeni bir hayat kuranlara başarılar. Umarım herşey istedikleri gibi olur.
Benim bir sorum var ? Romanya üzerinden çifte vatadanşlık müracatında bulunacağım böyle bir hakkım var şuan evrak toparlıyorum süreç sonunda AB'ye girmiş olacağım.
Sorum şu, ben AB vatandaşı olduktan sonra atıyorum Almanya'ya veya İtalya'ya yerleşerek orada çalışabiliyormuyum? Çalışma izni ve oturum izni açısından soruyorum.
Herhangi bir yere çalışma izni oturma izni için müracaat etmem gerekiyormu ? Yoksa Türkiye'de şehir değiştirir gibi direk git ev kirala, uygun bir iş bul ve çalış mı olacak ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)