8:50den sonra buyrun açın izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=o5PgZ_i0tqQ
Türk milletinin derdi her şeyi en iyi bilirimmiş tribidir de sol şerit hız tanımayan badboylara özelmiş de tüm dünyada böyleymiş de arkadaş hala araştırmıyormuş da zart zurt. İşinize gelmeyebilir ama durum bu. Hız limitleri sadece sağ ve orta şerit için değildir bunu tekrar ediyorum, sol şerit için de geçerlidir ve sürücü eğer ki limitte gidiyorsa sana yol verme zorunluluğu yok çünkü adam kurallara uyuyor. İlla ki uymak istemiyorsan farklı şeritten geçer gidersin. Bunu kendim de uyguluyorum, 2 selektör atarım yol vermezse geçer giderim orta şeritten bu kadar basit. 15 kişi bunu iddia ediyor diye doğrusu bu olmuyor, o zaman tartışmanın anlamı yok girelim foruma herkes fikrini beyan etsin oylamaya sunalım oylamayı kazananın fikirleri geçerli olsun? Hatta toplanalım tüm tech üyeleri olarak, egzoza ceza yok diyelim soran olursa da 1000 kişi olarak böyle düşünüyoruz doğrusu bu itiraz edemezsiniz 1001 kişi gelin o zaman sizin fikir geçerli olur deriz. Attığınız tabela örneğinin konuyla alakası bile yok zaten, o tabelaya %100 uyacak olursak o zaman karayolu 3 şerit değil 2 şerit + 1 kaçış şeridi olur...
Artık sol şerit diye bir şey yok, sadece kural tanımayan badboyların hız yapabildiği bir şerit var!!! Sen çok yaşa badboy şeridi :icon_rule
Bu anlamsız tartışmayı daha fazla uzatma niyetinde de değilim açıkçası herkes bildiğini yapmaya devam etsin kurala uyan uyar uymayan uymaz herkesin kendi bileceği iş. Oldu ki birgün yüzyüze gelirsek bu konuyu seve seve tartışabiliriz hiç mühim değil ama buradan uzatacak değilim. Herkese güvenli sürüşler.